Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yiğit,Karabük maceranı ciddi ciddi takip ediyorum. Kendi takımım bile olsa FM'de Galatasaray'ı bile almaktan hoşlanmıyorum. Hep 2. ligden takımlar ya da Karabük gibi gelecek vaad eden,genç ama güçsüz takımları seçmek çok daha zevkli oluyor bence. Transferler yine kolpa gözüküyor, 48 taksitle herkes alınıyor maşallah.

Bende Kasımpaşa kariyerime başladım şimdi. Büyük takım almayı sevmeyenlerdenim bende. Bakalım saracakmı Kasımpaşa ? :)

Arkadaşlar bende oyuncu profilindeki özellikler sayı şeklinde değil bar şeklinde. Mesela heading 16 yazmıyor onun yerine içi dolu bar var. Bunu nasıl değiştirebilirim acaba?

Ayarlardan Görüntü ve Ses'e gir . Oyuncu Özelliklerini Grafik Olarak Göster var . Onda ki tiki kaldır gösterir .

Yav arkadaşlar transfer yaparken takımı kabul ediyor. Oyuncuya kontrat verirken "Confirm Offer" butonu aktif olmuyor.

Kırmızı *(yıldız)'lı bölümleride düzelttim olmadı.

Nedendir acaba ?

zabri.png

:asd:

VE mutlu son :D

adszqig.png

Usta biz daha oynayamadık oyunu siz bir de Türkçe oynuyosunuz ayıp ama olan var olmayan var.

Beyler dark tema ve Türkçe yama-oyuncu resimleri olan PM atsın pls. :D

Transferleri tamamladıktan sonra 3 tane hazırlık maçı yaptım, gayet iyi geçti. En çok öne çıkan Nizamettin oldu, bakalım nasıl devam edecek.

4059.jpg

Transferleri tamamladıktan sonra 3 tane hazırlık maçı yaptım, gayet iyi geçti. En çok öne çıkan Nizamettin oldu, bakalım nasıl devam edecek.

4059.jpg

Bu oyuncuları nasıl sattın ben listeye koydum alan olmadı hep gözlem altındalar

Bu oyuncuları nasıl sattın ben listeye koydum alan olmadı hep gözlem altındalar

Satılık listesine koyarken istenen ücreti "0" yap, daha sonra istedğin fiyata kulüplere öner. Kiralık göndereceklerini de %100 maaşı karşı tarafa yıkarak kiralık olarak öner. Bu kadar. :)

Satılık listesine koyarken istenen ücreti "0" yap, daha sonra istedğin fiyata kulüplere öner. Kiralık göndereceklerini de %100 maaşı karşı tarafa yıkarak kiralık olarak öner. Bu kadar. :)

Teşekkürler, kurtulalım şu çürüklerden :D

Yav arkadaşlar transfer yaparken takımı kabul ediyor. Oyuncuya kontrat verirken "Confirm Offer" butonu aktif olmuyor.

Kırmızı *(yıldız)'lı bölümleride düzelttim olmadı.

Nedendir acaba ?

Kırmızı renkte gözüken yerlerde yazılı rakamlar , ya mali durumdan yada seçili olan squad status sebebiyle veremiyeceğin rakamlardır, bunları değiştirdiğin zaman kırmızı renk kaybolup aşağıda suggest term kısmı aktif olur.

Suggest terms kısmında teklifi oyuncuya sunmuş olursun eğer cevabı olumlu ise , yukarıda yeşil diyalog kutusunun içinde bunu sana belirtir ve confirm offer kısmı aktif olur, muhtemelen senin verdiğin teklif oyuncu veya menejeri tarafından reddedilmiştir, o yüzden confirm offer kısmı aktif olmamıştır diye düşünüyorum.

Kırmızı renkte gözüken yerlerde yazılı rakamlar , ya mali durumdan yada seçili olan squad status sebebiyle veremiyeceğin rakamlardır, bunları değiştirdiğin zaman kırmızı renk kaybolup aşağıda suggest term kısmı aktif olur.

Suggest terms kısmında teklifi oyuncuya sunmuş olursun eğer cevabı olumlu ise , yukarıda yeşil diyalog kutusunun içinde bunu sana belirtir ve confirm offer kısmı aktif olur, muhtemelen senin verdiğin teklif oyuncu veya menejeri tarafından reddedilmiştir, o yüzden confirm offer kısmı aktif olmamıştır diye düşünüyorum.

Anladım. :) Teşekkürler.

Şu olay belirtilen dizilişin kadroya uygunluğunumu belirtiyor. Doğrumu anlamışım :D

adszrr.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt