Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Oyunu indirip patch'i de kurdum. Profillerde değişiklikler var mı bakalım.

Ivır zıvırları satınca 20 milyon param oldu, Baros'u da sattım. Devre arası Dzeko'yu aldım, yanına da Ömer Toprak. Geç yaptığım için transferleri sezonu 3. bitirdim.

Balotelli City'de mutsuzdu, kiraladım. Afellay sezon sonu sözleşmesi bitti. Lavezzi mutsuzdu fırsatı kaçırmadım 10 milyona aldım. Balotelli'yi yolladım devre arasında. Bi işime yaramadı. Şimdi Misimovic'i satıp iyi bir orta saha almayı düşünüyorum.

ben farklı bır oyun mu oynuyorum.zaten maas-verılen maas denk baslıyor gs de.dzeko zaten 30mılyon ve no ıntentıon sart bıle sunmuyor kulube.sunsada wolfsburgda 5e oynayan adam transsferınde en az 6.5 ıster kı scoutlar da oyle dıyor ve bu parayı vermesı ımkansız gsnın.

-balotellı senelık 6 mılyona oynuyor ve cıty kıralarken bu paranın hepsının kıralanan kulup tarafından odenmesını ıstıyor.bu da ımkansız

-omer toprak bende no ıntentıon gelmıyor kulube ama gelebılır buna sasırmam.

kısaca sende azcık edıtorden wage budgetle oynanmıs gıbı ağa:)

Ben gökhan süzeni alamadım ingilizce yazdıgındanda bişey anlamadıgımdan kaldı öyle

ben farklı bır oyun mu oynuyorum.zaten maas verılen maas denk baslıyor gs de.dzeko zaten 30mılyon ve no ıntentıon sart bıle sunmuyor kulube.sunsada wolfsburgda 5e oynayan adam transsferınde en az 6.5 ıster kı scoutlar da oyle dıyor ve bu parayı vermesı ımkansız gsnın.

-balotellı senelık 6 mılyona oynuyor ve cıty kıralarken bu paranın hepsının kıralanan kulup tarafından odenmesını ıstıyor.bu da ımkansız

kısaca sende azcık edıtorden wage budgetle oynanmıs gıbı ağa

Dzeko'da Balotelli'de ayrılmak isteyen adamlardı. Balotelli'nin maaşının yarısını ödüyorum. Aldığım adamların hepsi mutsuzdu. UEFA'da iyi bi derece ve satılan oyunculardan elde edilen gelirle geldi hepsi. Ve bütün transferleri Devre arasında yaptım. Balotelli ikinci sezon geldi zaten. Onda da finans düzeldi. Kombine gelirleri, stad artışı, hazırlık maçları gelirleri ( Sık sık büyük takımlarla hazırlık maçı yapıyorum, her fırsatta, hafta arasında bile. Bunun gelirleri bi hayli yüksek oluyor, size de tavsiye ederim. Finansı düzeltmenin bir başka yolu )

Editör kısmına gelirsek, en fazla karşı çıktığım şeydir. Yapan yapar, ona karışmam, ama yapınca kendini kandırmak gibi oluyor. Arsenal için açmıştım kariyerimi ama Bir iki sezon GS ile oynamak istedim, sonra istifa eder başka bir kulübe giderim diye açtım.

Sence Editörden oynama yapsam sadece maaş bütçesiyle mi oynardım :D En sevdiğim iş, yani altyapıdan oyuncu çıkarma, onunla ilgili bütün genç oyuncuları birer wonderkid yapar, transfere ihtiyac duymazdım :D

ben farklı bır oyun mu oynuyorum.zaten maas-verılen maas denk baslıyor gs de.dzeko zaten 30mılyon ve no ıntentıon sart bıle sunmuyor kulube.sunsada wolfsburgda 5e oynayan adam transsferınde en az 6.5 ıster kı scoutlar da oyle dıyor ve bu parayı vermesı ımkansız gsnın.

kısaca sende azcık edıtorden wage budgetle oynanmıs gıbı ağa:)

-elano 3.5,baros sanırım 2.9muydu 3 muydu,mısı 2.5 ve arda 2kusura oynuyor.hepsını satsan maas butcesını mı yukseltıcen transfere para mı bulacan.elano mbaros ıkısı dzekonun adlıgı yıllıgı karsılamıyorlar zaten maas butcesınde

Dzeko'da Balotelli'de ayrılmak isteyen adamlardı. Balotelli'nin maaşının yarısını ödüyorum. Aldığım adamların hepsi mutsuzdu. UEFA'da iyi bi derece ve satılan oyunculardan elde edilen gelirle geldi hepsi. Ve bütün transferleri Devre arasında yaptım. Balotelli ikinci sezon geldi zaten. Onda da finans düzeldi. Kombine gelirleri, stad artışı, hazırlık maçları gelirleri ( Sık sık büyük takımlarla hazırlık maçı yapıyorum, her fırsatta, hafta arasında bile. Bunun gelirleri bi hayli yüksek oluyor, size de tavsiye ederim. Finansı düzeltmenin bir başka yolu )

Editör kısmına gelirsek, en fazla karşı çıktığım şeydir. Yapan yapar, ona karışmam, ama yapınca kendini kandırmak gibi oluyor. Arsenal için açmıştım kariyerimi ama Bir iki sezon GS ile oynamak istedim, sonra istifa eder başka bir kulübe giderim diye açtım.

Sence Editörden oynama yapsam sadece maaş bütçesiyle mi oynardım :D En sevdiğim iş, yani altyapıdan oyuncu çıkarma, onunla ilgili bütün genç oyuncuları birer wonderkid yapar, transfere ihtiyac duymazdım :D

ha pardon bunların hepsı ılk sezonda oluyor sandım.yıne de sen de baya ınanılmaz sekılde kalkınmıs kulup bende bıraz duzelme war ama hala pek bı atılım yapamadılar

ha pardon bunların hepsı ılk sezonda oluyor sandım.yıne de sen de baya ınanılmaz sekılde kalkınmıs kulup bende hala pek bı atılım yapamadılar

Dediğim gibi finans düzelince kulüp kalkınıyor. İlk sezon 50'ye yakın hazırlık maçı yaptım büyük takımlarla. 900 bin euro gelir 4-450 bin rakip takıma, kalanı da kulübe. Bu yüzden bi hayli para girişi sağlandı.

Eldeki oyunculardan da yararlanmaya çalıştım ilk devre. Aydın Yılmaz, Emre, Barış çok iyi oynadılar ilk sezon. Aydın hâla çok iyi oynuyor. Özelliklerine bakmadan oynatıyorum onu.

Dediğim gibi finans düzelince kulüp kalkınıyor. İlk sezon 50'ye yakın hazırlık maçı yaptım büyük takımlarla. 900 bin euro gelir 4-450 bin rakip takıma, kalanı da kulübe. Bu yüzden bi hayli para girişi sağlandı.

Eldeki oyunculardan da yararlanmaya çalıştım ilk devre. Aydın Yılmaz, Emre, Barış çok iyi oynadılar ilk sezon. Aydın hâla çok iyi oynuyor. Özelliklerine bakmadan oynatıyorum onu.

bende aydın direk sut.ilk sezondan serdar mustafa gokhan hakan ayhan gııbı ama barıs yıllardır sure gelır ıyı oynar fm de.determination dan dolayı heralde

Oynayamıyorum çünkü oyunu indirdim ve iso dosyasıymış. Sonra deamend tools denen bir program indirdim oyunu kurmak için fakat daemond tools pc açılırken sanal aygıt oluşturuyor ve bu esnada pc sürekli mavi hata ekranı veriyor. Daha sonrasında pc açılırken güvenli olan yerden pc'yi açıp daemond tools programını sildim ve pc düzeldi. Anlamadım gitti.

Oynayamıyorum çünkü oyunu indirdim ve iso dosyasıymış. Sonra deamend tools denen bir program indirdim oyunu kurmak için fakat daemond tools pc açılırken sanal aygıt oluşturuyor ve bu esnada pc sürekli mavi hata ekranı veriyor. Daha sonrasında pc açılırken güvenli olan yerden pc'yi açıp daemond tools programını sildim ve pc düzeldi. Anlamadım gitti.

PowerİSO kullan. Ben oldum olası onu kullanırım. Daemon Tools'u sevemedim hiç.

Windows 7'mi kullanıyorsun? Ya da Vista... Çünkü Onlar için farklı daemon tool sürümleri var.

PowerİSO kullan. Ben oldum olası onu kullanırım. Daemon Tools'u sevemedim hiç.

Teşekkürler bir de PowerİSO'yu deneyim ama daha önce oyunu yeniden indirmem gerek, indirdiğim dosyayı da silmiştim. Bakalım futbol bilgim ne kadarmış ve takıma iyi taktik verebilecek miyim :) Bu arada oyunun ismi football manager 2011 Armada değil mi ? Torrent sitesinde onun torenti var. 2010 reloaded diye de versiyonu varmış. En son olan en iyisi olandır herhalde :)

Windows 7'mi kullanıyorsun? Ya da Vista... Çünkü Onlar için farklı deamon tool sürümleri var.

Bu sanırsam Windows 7 görünümlü xp. Bunun ki sata mı data mı neymiş düz xp cd'si ile format atılmıyordu bir arkadaşım da farklı bir cd ile xp yükledi. Vista'yı sevmiyorum xp daha güzel.

Teşekkürler bir de PowerİSO'yu deneyim ama daha önce oyunu yeniden indirmem gerek, indirdiğim dosyayı da silmiştim. Bakalım futbol bilgim ne kadarmış ve takıma iyi taktik verebilecek miyim :) Bu arada oyunun ismi football manager 2011 Armada değil mi ? Torrent sitesinde onun torenti var. 2010 reloaded diye de versiyonu varmış. En son olan en iyisi olandır herhalde :)

Torrent linkini mesaj attım :) Artık birini seçersin :)

Bu sanırsam Windows 7 görünümlü xp. Bunun ki sata mı data mı neymiş düz xp cd'si ile format atılmıyordu bir arkadaşım da farklı bir cd ile xp yükledi. Vista'yı sevmiyorum xp daha güzel.

Atılır, neden atılmasın. :) Biostan Sata'yı deaktif edeceksin ya da XP kurulumunu etkinleştireceksin(Biostan, biosa değişir bu) Ama Can'ın dediği gibi PowerISO işini görüyorsa onu kullan. :) Daemon için formata gerek yok. :)

Ayrıca hiç olmadı, Winrar'ın yeni sürümünü yükle, ISO uzantılı dosyaları CD'ye mountlamadan açabilirsin.

@ Can teşekkürler. Artık indireyim birisini oyunun da ben başlayım. Artık burda sorarsam kızmayın şu ne bu ne diye :)

@ Adem eminimki bir çok yolu vardır da benim için zor olanlar onlar. Tabi senin için kolay da ben pek anlamıyorum pc işlerinden sadece iyi bir kullanıcısıyım :)

@ Can teşekkürler. Artık indireyim birisini oyunun da ben başlayım. Artık burda sorarsam kızmayın şu ne bu ne diye :)

@ Adem eminimki bir çok yolu vardır da benim için zor olanlar onlar. Tabi senin için kolay da ben pek anlamıyorum pc işlerinden sadece iyi bir kullanıcısıyım :)

Yoo :) Sorabilirsin istediğini...

3.sezonda yabancı sayısı 6+2'ye düşüyor, şuan 9 yabancım var hiç birinden de vazgeçemiyorum :(

Okey yarın oyunu indirip hemen oynamaya başlayım. Görüşeceğiz Mustafa Sarp Efendi ile ilk işim onu kovmak olacak takımdan :)

sagda solda patchden sonra ilaç istiyor diyorlar ve bulan yok daha.kuran var mı patchı oynanıyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt