Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Rus versiyonu için patch çıktımı ?

2.sezonu 9. sırada tamamladım. Cernat, Fatih Ceylan , Kerim Zengin gibi 6-7 oyuncuyu kaybettim , sözleşme yenilemeye yanaşmadılar, Emenike ve Dikathe teklif gelince takımdan ayrıldı , Yekta'da ayrılmak istiyor ama onu zorda olsa takımda tuttum, Takımın iskeletini oluşturan oyuncuların çoğuyla yollar ayrılınca mecburen sıfırdan kadro kurdum ki kısıtlı bütçeyle pekte sağlam bir kadro olmadı, sanırım 3.sezon başarısız geçecek.

Yaprak dökümü yaşanmış.

Mali durumda iyileşme oldumu?

Yaprak dökümü yaşanmış.

Mali durumda iyileşme oldumu?

sadece 2-3 oyuncudan para kazanabildim, çoğu free :( emenikeyi 2,2 milyona sattım (aslında daha iyi bir takımda olsa ederi en az 6-7 ama hem Karabük olunca hemde oyuncu gidicem diye tutturunca fiyatı düşük oluyor ) kazandığım paranın çoğuna klup el koydu :D transfer bütçesine yine çok cüzzi bir rakam ayırdı, yeni transfrlerimin çoğu free transferden , 800bine (750 si vadeli) bir kaleci aldım , orta sahaya 65bine bir adam aldım para bitti zaten :D

Emenikeden az çok kazandık neysede , en çok koyan Cernat beleşe Mallorcaya gitti :(

Ama pes etmedim Karabükle sözleşmemi 3 yıl daha uzattım, ne yapıp edip bu takıma başarı kazandıracağım :D

Transferler ve takımın son durumuyla ilgili ssleri akşam koycam.

Benim sezon sonu ortalaması 48 binlerdeydi

Kanka, hangi sezon böyleydi ? Zaten devre arası geçiyorsun TT Arena'ya. Sanırım ikinci sezonunda oldu. Ben Gökhan İnler, Ceyhun ve Ibricic'i almıştım sezon başında Elano ve Sarp'ı satıp. Sanırım stada pek oyuncu çekemedim, ki göremedim 40binleri, bir maç sanırım öyle olmuştu. Şimdi bıraktım diğer oyunu, çünkü o kadar hatayla berbat oluyor yenisini kuracağım.

Ek olarak oyun zor olduğu için, Galatasaray sıkmıyor. Sanmıyorum geçen yılki gibi 2-3 yılda Şampiyonlar Ligi'nin alınabilineceğini. Zaten 2015'e kadar borç ödüyorsunuz o yüzden transfer bütçeleri hep kesintili oluyor. İlk sezonda da şampiyon olmak çok zor. Anadolu takımları sizi her yerde yenebiliyor. Hepsi bir yana Fener'i de abartmışlar içeride dışarıda fark atıyor.

stoch cok deli oynuyor he:D

Biri bana full oyunun İngilizce Dil dosyasını upload edebilir mi ?

Arkadaşlar patch yüklenince ilaç istemeyen bir torent linki atabilirmisiniz özelden?

crack istemıyor hiç biri.bilginize

İlk resmi güncelleme crack istemez yahu, ne zaman istediğini gördünüz. Sonraki güncellemelerde isteyebiliyor ama.

türkçe lütfen bi allahın kulu yardım etsin ya

Cevap: Football Manager 2011 Hikayeleriniz ve Daha Fazlası..

İngilizce Yaması :

X:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011 Russian\data\languages

Linkte verdiğim dosyayı yukarıdaki klasöre atınız "Ayarlar" Kısmından İngilizceyi seçiniz.

--------------------------------------------------------

Türkçe %60 Yama

İngilizce Yama olmadan çalışmaz yukarıdaki dosyayıda indiriniz.

X:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011 Russian\data\languages

yama isteyenlere

Full sürümünün boyutu ne kadar beyler ?

2.53gb

fm 2010 da 2030 a geldim sıkıldım yahu.. Ne zaman çıkacak bu 2011?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt