Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Karabük ayrı tabi ki . :D

ama 4.sezonumda bir kaç yıldız alırım diye umut ediyorum :D adım adım avrupa kupalarına doğru gidiyorum :D

bu arada isyan eden futbolculardan Semih Kaya ve Cüneyt Köz , Yiğit hocam büyüksün , biz ettik sen etme , affet bizi diye ayaklarıma kapandılar bende kıyamadım , bu hafta kadroya alıyorum :D

Tamamda daha iyi adamlar alabilirdi .

Hepsi genç.

Daha orta yaşlı oyuncular alabilirdim ama gençleri tercih ettim.

Mesela Cardozo, S.Cruz, vb. isimler.

Neymar'la anlaşmıştım Henrique'den önce ama Neymar istemedi. Birmingham'ı da tercih etmeyenler olabiliyor.

Hepsi genç.

Daha orta yaşlı oyuncular alabilirdim ama gençleri tercih ettim.

Mesela Cardozo, S.Cruz, vb. isimler.

Neymar'la anlaşmıştım Henrique'den önce ama Neymar istemedi. Birmingham'ı da tercih etmeyenler olabiliyor.

Kariyerlerim pek uzun sürmediği için pek genç oyuncu almıyorum ben . :D

Sezona Deplasmanda Osasuna galibiyetiyle başladık :) Yolumuz açık :D

Sol bek e vargas ı aldım,sağ bek e de srna yı alırsam tamamdır.Kontenjan yüzünden kalecim onur kıvrak en zayıf halka o şu anda :)

turkishpremierdivisioni.png

Sezonu böyle bitirdim. Bursa deplasmanında son dakika golüyle berabere kalınca Bursa bir daha puan kaybetmedi. Beşiktaş tam hayal kırklığı :o Kayseri de öyle

turkishpremierdivisioni.png

Sezonu böyle bitirdim. Bursa deplasmanında son dakika golüyle berabere kalınca Bursa bir daha puan kaybetmedi. Beşiktaş tam hayal kırklığı :o Kayseri de öyle

Bursa benim oyunda da çok iyi oynuyodu,8 de 8 yapmışlardı Geldiler Alisamiyene 5 tane attım gönderdim :D

Bu arada Bursa dan ozan ipek Türk kontenjanı açısından alınabilir,özellikleri iyi bayağı.

son 4 hafta , ya CL ya Avrupa Ligi yada avrupasız bir sezon daha.

Ya ben Mustafa, Ali ve Çağlar'ı diğer klüplere önermiştim kimse almak istemedi. Önermek dışında direk satmak gibi bir şansımız var mı ? Varsa uğraşayım bir daha bakarım nasıl oluyormuş diye.

Ya ben Mustafa, Ali ve Çağlar'ı diğer klüplere önermiştim kimse almak istemedi. Önermek dışında direk satmak gibi bir şansımız var mı ? Varsa uğraşayım bir daha bakarım nasıl oluyormuş diye.

Bedavaya önerirsen belki alıcıları çıkar bazı futbolcuların :) Mustafa Sarp satılıyor aslında ben 1.5 milyon euro kazandım ondan. Diğerleri ise hala duruyor, denemedim satmayı. Mehmet Batdal'ın alıcısı çıkmamıştı 0 bedelle gönderdim :)

Ok sir anladım. Mustafa'yı almak istemedi kimse bende :( Gerçi Mustafa'yı oynatmıyorum, oynattığımda da genelde son 10 dakika falan oynuyor ve hep kızıyorum ona :)

Ok sir anladım. Mustafa'yı almak istemedi kimse bende :( Gerçi Mustafa'yı oynatmıyorum, oynattığımda da genelde son 10 dakika falan oynuyor ve hep kızıyorum ona :)

Werder'e sattım ben. Şov yapmış 6.45 ile oynamış satılık listesine koymuş Werder de :) :D

Sezon başında Trabzondan Onur ile selçuğu almıştım.11 maçta 5 puan alabilmişler ancak. yazık :D

ve Karabükspor avrupada :D

Maşşallah ne kadar gelişmiş menejerlik oyunları.

Ben hala CM 01-02 oynuyorum.

Ne anlıyorsunuz bu oyundan ben anlamıyorum :D Abim sabah aksam FM oynuyor, oğlanı sanki gün geçtikçe kayıp ediyoruz :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt