Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Serinin ilk crash dumps hatasını almış bulunmaktayım :D Hayırlı, uğurlu olsun :)

Serinin ilk crash dumps hatasını almış bulunmaktayım :D Hayırlı, uğurlu olsun :)

Bende de oldu bugün. Application error dedi,sonra da hata raporu gönder olayı çıktı. Marsilya'yla berabere kalmıştım,açtığımda ondan önceki haftaya gitti. Yenildim sonra adamlara :D

Yeni kariyer açmam lazım, 3 ayda bir kaydediyor oyun. Zevk alamam şimdi. Yeni takım bakınıyorum :)

Yeni kariyer açmam lazım, 3 ayda bir kaydediyor oyun. Zevk alamam şimdi. Yeni takım bakınıyorum :)

Üst düzey takım mı,orta seviye Avrupa kupalarına oynayacak takım mı arıyorsun,yoksa düşmemeye oynayacak takım mı arıyorsun?

Yeni bir dev yaratmak istiyorum.

Yeni bir dev yaratmak istiyorum.

Hoffenheim. Bütün oyuncuları genç ve herkes adamların oyuncuları istiyor. Hoffenheim'da kimyayı yakalarsan 3-4 seneye rahat bir şekilde Almanya'yı domine edecek konuma gelebilirsin.

Tottenham ve Napoli .

Güçlü takımlar. Elde avuçta bişeyi olmayan bi takım istiyorum.

Hoffenheim. Bütün oyuncuları genç ve herkes adamların oyuncuları istiyor. Hoffenheim'da kimyayı yakalarsan 3-4 seneye rahat bir şekilde Almanya'yı domine edecek konuma gelebilirsin.

Almanya ligini sevemedim bi türlü aga. İspanya veya İngiltere ligine bakıyorum.

Ben Birmingham'ı bir dev yapacağım, başladım. :)

İngiltere ligi. Güzel :) Sunderland, Southampton iyi bi deneme olur aslında :)

İngiltere ligi. Güzel :) Sunderland, Southampton iyi bi deneme olur aslında :)

İngiltere alt liglerden seç bence, daha önce Huddersfield Town ile oynamıştım , 8. sezonda Avrupa liginde final oynadım, 9 sezonda ligde şampiyon oldum ,

11 sezonda Barcelonadan beter bir takım yaratmıştım :D

:( Dinamo takımına elendim. İlk maçı 4-2 yenmiştim sonra 3-1 yenildim. Ne yaparsam yapayım gol atamadı takım. Mehmet Battal'ı oyuna alıp ikili forvet yaptım defans kanatlarını daha ileri çıkardım fakat bir türlü gol atamadım. Türk futbolcuları komplo kuruyorlar herhalde gene :( Sonra Cana da mutsuz. Onu kaptan yapmıştım advice roomda kaptan Neill ya da Servet olsun dediler ben de Neill yaptım. Sonra Cana küstü konuştum ama mutsuz :(

İngiltere alt liglerden seç bence, daha önce Huddersfield Town ile oynamıştım , 8. sezonda Avrupa liginde final oynadım, 9 sezonda ligde şampiyon oldum ,

Almeria'yı seçtim :) Macera başladı :)

:( Dinamo takımına elendim. İlk maçı 4-2 yenmiştim sonra 3-1 yenildim. Ne yaparsam yapayım gol atamadı takım. Mehmet Battal'ı oyuna alıp ikili forvet yaptım defans kanatlarını daha ileri çıkardım fakat bir türlü gol atamadım. Türk futbolcuları komplo kuruyorlar herhalde gene :( Sonra Cana da mutsuz. Onu kaptan yapmıştım advice roomda kaptan Neill ya da Servet olsun dediler ben de Neill yaptım. Sonra Cana küstü konuştum ama mutsuz :(

İlk sezon zorlu geçiyor. Cana'yı kazanmaya bak derim, hedefin de Avrupa kupalarına katılmak olsun. Finans düzeldi mi gerisi geliyor. Fenerbahçe'yi çok iyi yapmışlar zaten. İlk sezon geçit vermiyor kimseye. Niang hayvani derecede oynuyor.

Almeria'yla başladık. Hedef ilk sezon Avrupa kupaları :)

Leeds'i seçecektim ama Beckford'u Everton'a vermişler :( Beckford'sız seçilmez.

Karabük ve Antalya herhalde iki takımı yendim liğde ilk 2 maçta :) Evet önümüzdeki maçlara bakacağız, Avrupa kupalarına erken veda etmek iyi olmadı ama artık tamamen lige yoğunlaşacağız :)

Karabük ve Antalya herhalde iki takımı yendim liğde ilk 2 maçta :) Evet önümüzdeki maçlara bakacağız, Avrupa kupalarına erken veda etmek iyi olmadı ama artık tamamen lige yoğunlaşacağız :)

Bende de aynısı oldu ilk sezon :) 11.1'de. Türkiye kupasından bile elendim :D

Ulan Birmingham'ı borç batağına soktum ama bir takım kurmuşum off... :D

Oyunda Furkan Özçal'a dikkat eden oldumu hiç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt