Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Fiksür hatası çok kötü.

Pazartesi lig maçı var ardından perşembe kupa maçı oluyor sonraki maçı cumartesiye veriyor

Satılık federasyon , maçları düzgün ayarlamıyor :asd:

Transfer sezonunda yaptıklarım bunlar. Ligde 3 hafta sonunda lider durumdayım. Baros'un hayvani performansınıda unutmamak gerekir. Umarım devamı gelir. :)

d1b43f36.jpg

f0ea1ae5.jpg

Yav oyunculara vereceğim haftalıklar çok az. Bir çok oyuncu reddediyor. Yükseltmenin bir yolu varmıdır ? :o

kupa maçında sol bekim kırmızı kart gördü maç sonunda 2 hafta ceza verdim ve tüm takım isyan etti ceza verdiğim için, bir kısmını ikna ettim fakat çoğunluğu bana kafa tuttu. Ligde kalan maçlarıma paf takımla çıkma kararı aldım :D isyankarların hepsi kadro dışı :D

kupa maçında sol bekim kırmızı kart gördü maç sonunda 2 hafta ceza verdim ve tüm takım isyan etti ceza verdiğim için, bir kısmını ikna ettim fakat çoğunluğu bana kafa tuttu. Ligde kalan maçlarıma paf takımla çıkma kararı aldım :D isyankarların hepsi kadro dışı :D

O çok kötü oluyor . :D Ben lider götürüyordum ligi bi isyan ettiler 5. bitirebildim ancak ligi . Lig bittikten sonra teker teker özür dilediler . Yeniçeri oyunda bile türedi . :D

Dikkat et abi, seni sabote ederler sonra. Sonun Rijkaard gibi olur. :D

Allahtan bana destek çıkan baya oyuncu var ama kararım kesin kadro dışı bırakılanlar geri gelemeyecek :D paf takımdan 6 kişiyi A takıma aldım, Emre Balak'ı transfer ettim , mevcut kadroyla yola devam bu kadroylada başarılı olurum :D

İsyankarlardan, Roelandts'ı sattım , Engin Aktürk ve İlhan Parlak'ın sözleşmelerini fesh ettim :D , Semih Kaya, Yasin Avcı, Alparslan Erdem , Serhat Akyüz , P.Muntuillo, Muslimovic, Uğur Demirkol , Cüneyt Köz kadro dışı.

En iyi adamlar kadro dışı ama :asd:

Küme düşmeyesin :p

Beşiktaş küme düşmemeye oynuyor yahu. Kayserispor da sonuncu. Bu ne lan :D Ben de üçüncüyüm :sad007: 26. haftadayım.

laaaaaaaaaannnnn.yeter gelsin anakart servisten yardırıcam ama hala onarımda:sad007:

Ahahahah :D Bende de Nkoulou 2. hafta kırmızı gördü,birşey yapmadım. 5. hafta 2 maçlık aradan sonra geldi kupa maçında bir kırmızı daha gördü. 2 hafta ceza verdim , eyvallah reyis dedi :D

6 hafta sonunda ligde 2.yim. Tek mağlubiyetimi Marsilya'dan 1-0'lık sonuçla aldım ama gerçekten çok kötü oynadı takım maçta. Frikik kullanıyorum,hah pozisyon yakaladım diyorum top ortalanıyo gidiyo taç çizgisine bi bakıyorum Marsilya atağa çıkıyor. Sanırım bir tane bile adam gibi pozisyonum yoktu o maçta.

İsyandan sonra elde kalan futbolcularla gayet iyi sonuçlar çıkartıyorum :)

Ligde Beşiktaşı 3-2 yendim, peşine kupada deplasmanda Gaziantepe 4-3 yenildim , ligde Trabzonu 2-0 yendikten sonra kupa rövanşında Gazianteple 1-1 berabere kalıp elendim , Kayseri deplasmanından 1-1 le 1 puan aldım , içeride Antalya'yı 3-0 yendim :D

21. hafta 32 puanla 10. sıradayım, 2.sıradaki takımın puanı 38 peş peşe 3 galibiyet alırsam Avrupa kupalarını bile zorlarım :D

İsyandan sonra elde kalan futbolcularla gayet iyi sonuçlar çıkartıyorum :)

Ligde Beşiktaşı 3-2 yendim, peşine kupada deplasmanda Gaziantepe 4-3 yenildim , ligde Trabzonu 2-0 yendikten sonra kupa rövanşında Gazianteple 1-1 berabere kalıp elendim , Kayseri deplasmanından 1-1 le 1 puan aldım , içeride Antalya'yı 3-0 yendim :D

21. hafta 32 puanla 10. sıradayım, 2.sıradaki takımın puanı 38 peş peşe 3 galibiyet alırsam Avrupa kupalarını bile zorlarım :D

Galatasaray'mısın?

Yiğit sende ibb leşmişsin :D Büyük takımlara karşı çok iyi motive olup yeniyorsun,küçük takımlara puan kaybediyorsun :D

Bu arada oyunda santosta oynayan Paulo Henrique yi alın.20 yaşında P.A sı 187.Özellikleride iyi yaşına rağmen.

Santos, Wonderkid dolu zaten :D

Neymar, Ganso, Keirrison, Paulo Henrique gibi :D

Santos, Wonderkid dolu zaten :D

Neymar, Ganso, Keirrison, Paulo Henrique gibi :D

Neymar ile Paulo Henrique yi 25 e kapattım.Paulo nun boş kalelerde bile neymara pas vermesine ayar oluyorum ama :D Boş kale dediğim mecazi değil,kaleciyi geçiyor kale bomboş gidiyor neymara veriyor topu :D

Yiğit sende ibb leşmişsin :D Büyük takımlara karşı çok iyi motive olup yeniyorsun,küçük takımlara puan kaybediyorsun :D

Bu arada oyunda santosta oynayan Paulo Henrique yi alın.20 yaşında P.A sı 187.Özellikleride iyi yaşına rağmen.

Küçük takımlarıda yenmeye başladım :D

Bu arada Paulo Henrique benim kariyerde Sevilla'da fiyatı 9250000 paund :D klubu satsam bulamam o parayı :D

Küçük takımlarıda yenmeye başladım :D

Bu arada Paulo Henrique benim kariyerde Sevilla'da fiyatı 9250000 paund :D klubu satsam bulamam o parayı :D

3. sezonda yükselmiştir fiyatı doğal olarak :D Zaten karabük e gelmez Galatasaray da ilk sezonda kapacaksın sora Gs ye de gelmiyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt