Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kupa maçında sol bekim kırmızı kart gördü maç sonunda 2 hafta ceza verdim ve tüm takım isyan etti ceza verdiğim için, bir kısmını ikna ettim fakat çoğunluğu bana kafa tuttu. Ligde kalan maçlarıma paf takımla çıkma kararı aldımisyankarların hepsi kadro dışı
![]()
kupa maçında sol bekim kırmızı kart gördü maç sonunda 2 hafta ceza verdim ve tüm takım isyan etti ceza verdiğim için, bir kısmını ikna ettim fakat çoğunluğu bana kafa tuttu. Ligde kalan maçlarıma paf takımla çıkma kararı aldımisyankarların hepsi kadro dışı
![]()
En iyi adamlar kadro dışı ama
Küme düşmeyesin![]()
![]()
İsyandan sonra elde kalan futbolcularla gayet iyi sonuçlar çıkartıyorum
Ligde Beşiktaşı 3-2 yendim, peşine kupada deplasmanda Gaziantepe 4-3 yenildim , ligde Trabzonu 2-0 yendikten sonra kupa rövanşında Gazianteple 1-1 berabere kalıp elendim , Kayseri deplasmanından 1-1 le 1 puan aldım , içeride Antalya'yı 3-0 yendim
21. hafta 32 puanla 10. sıradayım, 2.sıradaki takımın puanı 38 peş peşe 3 galibiyet alırsam Avrupa kupalarını bile zorlarım![]()
Galatasaray'mısın?
Santos, Wonderkid dolu zaten
Neymar, Ganso, Keirrison, Paulo Henrique gibi![]()
Yiğit sende ibb leşmişsinBüyük takımlara karşı çok iyi motive olup yeniyorsun,küçük takımlara puan kaybediyorsun
Bu arada oyunda santosta oynayan Paulo Henrique yi alın.20 yaşında P.A sı 187.Özellikleride iyi yaşına rağmen.
Küçük takımlarıda yenmeye başladım
Bu arada Paulo Henrique benim kariyerde Sevilla'da fiyatı 9250000 paundklubu satsam bulamam o parayı
![]()