Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Thiago Neves, Ibricic, Lacina Traore (idman vererek oynatabilirsin sol ya da sağ açıkta iyi oynuyor )

Giuliano ya da Wijnaldum'u da düşünebilirsin.

Ek olarak alabilirsen Iker Munian'i al kaçırma.

Kayserispor

Gelenler

_Ömer Toprak Freiburg (3.2 Milyon Euro)

_S.İbricic (Hajduk-2.4 Milyon Euro)

_İlkay Gündoğan (3.7 Milyon Euro+Bonus 1.500.000)

_Dentinho (3.6 Milyon Euro+1.5 Milyon Euro Bonus)

_Berisha 240 K

Gidenler

_Andre Moritz Parma 3.2 Milyon Euro

_Selim Teber Freiburg 2.3 Milyon Euro

_Mehmet Eren Boyraz Trabzonspor 1.6 Milyon Euro

_Abdullah Durak AZ Alkmaar 2.1 Milyon Euro

+2.8 Milyon Euro Transfer Bütçesi ama başarılı olamazsam kovarlar hedefi ''Title Challanger'' koydum.

SAĞ BEK LAZIM MAKSİMUM 3-5 Milyon Euro arası önerisi olan varsa iyi olur.

Kayseri'yle daha ilk seneden title challenger mı yaptın? Helal reis ne diyim :) Monaco'yla dün Reserve'lerimi yendim çok mutluyum :D :D

Liverpool ile kariyer açtım . Oyunu tanımak açısından başlarda zorlandım yeni yeni çözüyorum oyunu .

Transferlerim :

15903441.png

Oynadığım maçlar:

53852088.png

İlk sezon şampiyon olacaz dedik olamazsak büyük ihtimalle kovuluruz . :D

Hepsini anladım da Lugano neden :D Palermo'nun Arjantinli genç bi stoperi var onu alsaydın keşke :) Daha ucuz ve geleceğin en iyi stoperlerinden

Beyler sağ veya sola adam lazım, MR-ML. Genç olsun bir de 2-3 milyon eurodan pahalı olmasın.

Bu arada bir arkadaş önermişti transfer listed yapıp asking priceı 0 yapmayı. Alonso'yu 3 kulüp mü ne istiyor,yaptım asking price 0 transfer listed. Kimse istemiyor adamı :S

Hepsini anladım da Lugano neden :D Palermo'nun Arjantinli genç bi stoperi var onu alsaydın keşke :) Daha ucuz ve geleceğin en iyi stoperlerinden

Oyunda Lugano çok iyi zaten bu denemelik açtım oyunu . 1-2 sezon oynarım en fazla . GElişmiş oyuncu lazımdı bana . :)

Beyler sağ veya sola adam lazım, MR-ML. Genç olsun bir de 2-3 milyon eurodan pahalı olmasın.

Bu arada bir arkadaş önermişti transfer listed yapıp asking priceı 0 yapmayı. Alonso'yu 3 kulüp mü ne istiyor,yaptım asking price 0 transfer listed. Kimse istemiyor adamı :S

Adam Hlousek işini görür gibi. Genç yetenek.

Fm diger serilerinde Türkçe seçenek koysa çok güzel olur. aslında dil benim için önemli degilde Türkçe olması başka anlam taşır.

Abi oyunda üstte kendi adının olduğu yere tıkla . Sonra Serach'tan playerse tıkla oradan istediğin özellikleri ayarla sana gelebilecek adamların listesi çıkar oradan bakarsın .

Abi oyunda üstte kendi adının olduğu yere tıkla . Sonra Serach'tan playerse tıkla oradan istediğin özellikleri ayarla sana gelebilecek adamların listesi çıkar oradan bakarsın .

Biliyorum Raşit de çıkmadı pek adam. Çıkanlar da Pavet gibi pahalı adamlardı. Ondan böyle bargain adamlar var mı burada diye sordum da çoğu kişi Fransa database'li oynamadığı için bulmam zor o adamı :D

Biliyorum Raşit de çıkmadı pek adam. Çıkanlar da Pavet gibi pahalı adamlardı. Ondan böyle bargain adamlar var mı burada diye sordum da çoğu kişi Fransa database'li oynamadığı için bulmam zor o adamı :D

DB'yi küçük seçtiğin için adam bulman zor abi .

Edit: Kiralama yönteminide kullanabilirsin abi .

DB'yi küçük seçtiğin için adam bulman zor abi .

Edit: Kiralama yönteminide kullanabilirsin abi .

Farkındaym da laptop serviste. Bilgisayardan databasei büyüttüğüm anda kasar gibime geliyor oyun,şu anda gayet hızlı yine de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt