Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Cardozo 10 milyona 48 ay taksitle alınıyor . Kaçırmayın derim .

Ben de kurdum bugün oyunu az birşey oynadım. Hazırlık maçlarında rezerv takımı 3-0, sonra Siirtspor-u 3-1, Çorumspor'u da 3-1 'lik bir skorla yenip bir mini turnuva gibi bir şey de bir takımı 2-1 yendim . Köln ile final maçı var herhalde :)

Yalnız sakatlık problemleri var takımda. Elano, Pino, Baroş, Çağlar, Aydın gibi oyuncular yok. Oyuncu değiştirmeyi bile anlamam baya uzun sürdü. Bu arada Ali Turan ve Çağlar'ı klüplere önerdim hiçbirisi almak istemedi :(

Bazen de oyuncu öneriyorlar. Alsam mıki o oyuncuları ? Oyun sıkıcı biraz ama, umduğum gibi değilmiş :)

Yav Galatasaray kariyeri pek sarmadı.

Anadolu'dan bir klup alıp, onu yükseltmek istiyorum.

İ.B.B., Kasımpaşa, Karabük arasında gidip geliyorum.

Sizce hangisi ? :o

Yav Galatasaray kariyeri pek sarmadı.

Anadolu'dan bir klup alıp, onu yükseltmek istiyorum.

İ.B.B., Kasımpaşa, Karabük arasında gidip geliyorum.

Sizce hangisi ? :o

Niye sarmadı yahu, oyun öyle kolay değil ki ? İlk sezon şampiyon olabilmek de oldukça zor bence. Şampiyonlar Ligi için de 3-4 yıl en az lazım. Bilmiyorum, bana güzel geldi, Bursa ya da Karabükle oyun açacağım Galatasaray kariyerimden sonra.

Niye sarmadı yahu, oyun öyle kolay değil ki ? İlk sezon şampiyon olabilmek de oldukça zor bence. Şampiyonlar Ligi için de 3-4 yıl en az lazım. Bilmiyorum, bana güzel geldi, Bursa ya da Karabükle oyun açacağım Galatasaray kariyerimden sonra.

Ya istediğim transferleri yapamadım. Birini alıyorum sonra bakıyorum daha iyisi, daha ucuza gitmiş. :o

Bende Karabük'ü düşünüyordum. Oyunu tanıyayım iyice. Kimler nereye gidiyor, hangi fiyat aralığında.

Neyse Karabük kariyerimi başlatıyorum. :D

Ama Galatasaray'a tekrar döneceğim.

Ya istediğim transferleri yapamadım. Birini alıyorum sonra bakıyorum daha iyisi, daha ucuza gitmiş. :o

Bende Karabük'ü düşünüyordum. Oyunu tanıyayım iyice. Kimler nereye gidiyor, hangi fiyat aralığında.

Neyse Karabük kariyerimi başlatıyorum. :D

Aga, zaten transfer yapmak zor. İyi oyunculardan vazgeçmek lazım iyi transferler için. İlk sezon bir şekilde idare edeceksin. Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye çalışacaksın en azından.

Aga, zaten transfer yapmak zor. İyi oyunculardan vazgeçmek lazım iyi transferler için. İlk sezon bir şekilde idare edeceksin. Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye çalışacaksın en azından.

Aslında çok kötü değildi transferler. Annan, Ibricic ve Kramaric'i aldım.

Oyun oynarken zevk almak önemli. O kadroya ısınamadım bir türlü. :o

Belkide alışkanlık olmuş FM'de küçük takım almak. Ama oyunun zorluğunu sevdim. Galatasaray kariyerimi çok uzun sürece devam ettiricem.

Şimdi Karabük'e başladım. :)

Türkiye ligindeki yabancı kontenjanı başıma bela oldu yine.Ortasaha ya nuri şahin gökhan inler defansa serdar taşçı falan almazsanız diğer bölgelerde oynatacak iyi türk yok.Bu saydığım oyuncularda çok pahalı.

Monaco'yu aldım. Coutadeour-Park Chu Young yardırıcam :D Eski günlerine taşıyacağız Monaco'yu!!!

Bu kez çok iyi gidiyorum yahu. Fener'in hayvanımsılığı gitmiş patch ile birlikte. 9 maçta 22 puanla liderim, Ankaragücü ve Bursa 21'er puanla takipçilerim. Pino ile Misimovic çok iyi oynuyor. Beşiktaş hele içler acısı durumda 9 maçta 9 puan :D

Tüm gece Karabükspor kariyerimi oynadım.

Free-Agent olarak Benachour, Mozart, Yıldıray, Serhat, Luccin, Faruk Bayar ve bonservisli olarak 60.000 Euro'ya Mbesuma, 90,000 Euro'ya Anıl Dilaver'i aldım. İlk maçlarda istediğim sonuçları alamasamda sonraki maçlarda Benachour ve Emenike'nin üstün oyunlarınla kümeden çıktım. Sonra çoğu sakat oyuncum iyileşti ve takım kendine geldi. İnişli çıkışlı grafikler sergiledim. Beşiktaş'ı İnönü'de yendikten sonraki hafta kendi sahamda Bucaspor'a yenildim. :o Ama küme düşme korkum çok olmadı ve ligi 12. bitirdim.

Şimdi Galatasaray'a başlamanın zamanı. ;)

Cardozo'yu Target Man veya Hedef Adam oynatırsan sorun kalmaz bana göre.

------Onur Kıvrak(Sinan Bolat)---------

RıdvanŞ(Mert Gencer)--Serdar Taşcı(Bora Kalyon)---Ömer Toprak(Serdar Kesimal)--Köybaşı(Fathi)

---------------------------İnler(Ekici)------------Nuri(Necip)-----------------------------------------

Deniz Naki----------------------------Emre Çolak------------------------------Berkin Arslan

-------------------------------------Sercan Yıldırım-----------------------------------------

Şimdilik aklıma gelenler.

Beyler, Galatasaray'da Kewell'ı sattım. Elano ve Pino sakat. Bir sağ açığa ihtiyacım var. Torje'ye teklif yaptım fakat uçuk rakam istediler.

Böyle genç ve yetenekli bildiğiniz sağ açık varmı ? :o

Fm2011 çıktımı ? Çıktıysa Turkişhmi?

Yama çıkmadımı ? Yada Türkçesi orjininde çıkacak mı ? PES gibi avrupaya çıktı bize çıkmadı gibimi muhabbet.

Kayserispor

Gelenler

_Ömer Toprak Freiburg (3.2 Milyon Euro)

_S.İbricic (Hajduk-2.4 Milyon Euro)

_İlkay Gündoğan (3.7 Milyon Euro+Bonus 1.500.000)

_Dentinho (3.6 Milyon Euro+1.5 Milyon Euro Bonus)

_Berisha 240 K

Gidenler

_Andre Moritz Parma 3.2 Milyon Euro

_Selim Teber Freiburg 2.3 Milyon Euro

_Mehmet Eren Boyraz Trabzonspor 1.6 Milyon Euro

_Abdullah Durak AZ Alkmaar 2.1 Milyon Euro

+2.8 Milyon Euro Transfer Bütçesi ama başarılı olamazsam kovarlar hedefi ''Title Challanger'' koydum.

SAĞ BEK LAZIM MAKSİMUM 3-5 Milyon Euro arası önerisi olan varsa iyi olur.

Millet kariyere başlamış ben daha oyunu indircem vay .. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt