Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Karabükspor , 3 sezon transferlerim (genç ve gurbetci avına çıktım :D yarısı 15-17 yaş arası :D )

Beşiktaş Yiğit İncedemir'ede dadandı ama satmadım , yeter ya sat sat nereye kadar :D

Geçen sezo ilk 18de kullandığım 11 oyuncunun takımdan ayrılmasıyla sezona çok kötü bir giriş yaptım , 8 maçta 3 beraberlik 5 mağlubiyet geldi , takımın iskeleti büyük oranda değiştiği için uyum sorunu yaşıyordum ama kupada Beşiktaş eşleşmesinde gelen galibiyetle moreller yükseldi , taşlar yerine oturdu , yeni tranferler tam performans oynamaya başladı (Emre Çolak , Diaz, Pamic , Onyanga iyice form tuttular bunların yanında Yiğit İncedemir ve Muslimovic'te kendilerini bulmaya başlayınca takım coştu) güzel bir galibiyet serisi yakaladım (Feneri yine yendim :D ), gümbür gümbür geliyorum :D

İlk maçımda toplam 3 pozisyon bulduğum maçta Lyon'u deplasmanda 1-0 yenerek efsanevi bir başlangıç yaptım sezona :D

7 maçta 16 puan toplamışken, sonraki 10 maçta 19 puan alabildim ve üçüncülüğe düştüm.

Misimovic'i 8'e, Serdar Özkan'ı 1.3'e , Kewell'ı 3.1'e, Abdullah'ı 500 bin euroya :D , Mehmet Batdal'ı da bedavaya gönderdim.

Bunların yerine Umut Bulut'u 2'ye, Hazard'ı 17'ye, Neves'i 4'e, ve Sercan Saraer'i 1.5'a aldım.

Afellay ve Selçuk ile de sezon sonu için anlaştım :D İyi gidiyor şu an bakalım kaçıncı bitirecğim sezonu :D

Udinese küme düştü :D Yıldızlarını kapıyorum Alexis Sanchez, Asamoah, Gökhan İnler, Zapata :) Acil kaynak lazım :D

Hamsik, Balotelli, Rossi, Suarez de transfer listesinde. Para para para :)

Artık 48 ay taksit maksit bişeyler yapacam :) Bu şans kaçmaz :D Alexis Sanchez'i Lille kaptı :D

Udinese küme düştü :D Yıldızlarını kapıyorum Alexis Sanchez, Asamoah, Gökhan İnler, Zapata :) Acil kaynak lazım :D

Hamsik, Balotelli, Rossi, Suarez de transfer listesinde. Para para para :)

Can,Arsenal ile oynadığına inanmak istiyorum :D

Shaqiri'yi aldım sağ kanada 6 milyon euroya,48 aya yaydım vadeli 5 milyon euro,1 milyon da cash verdim.

Kayseri kariyerimle eş olarak başka bir kariyerim de yeni başladığım Galatasaray kariyerim ama Adnan Sezgin faktörü etkin olmuş gibi kimle zemin arasam patlıyor. :)

Bu arada gelen zafer Harry Kewell 4.2 Milyon Euro karşılığı West Ham da.Onur Kıvrak için 3.2 Milyon Euro önerdim,kulup kabul ederse alacağım insallah.

Can,Arsenal ile oynadığına inanmak istiyorum :D

Shaqiri'yi aldım sağ kanada 6 milyon euroya,48 aya yaydım vadeli 5 milyon euro,1 milyon da cash verdim.

Şimdilik Galatasaray'dayım :) Asamoah'ı aldım, forvete de Abel Hernandez'i aldım, mutsuzdu 48 ay taksitle 12'ye kaptım. Asamoah'ı da 6 milyona 48 ay taksitle aldım. Misimovic ve Pino'yu toplam 16 milyona sattım.

Şimdilik Galatasaray'dayım :) Asamoah'ı aldım, forvete de Abel Hernandez'i aldım, mutsuzdu 48 ay taksitle 12'ye kaptım. Asamoah'ı da 6 milyona 48 ay taksitle aldım. Misimovic ve Pino'yu toplam 16 milyona sattım.

Helal olsun valla. Alonso'yu 2.6 milyon euroya direk fiyatı neyse ona net sattım. Hiç alıcı bulamadım, 4. DM'mi de 500k'ya 100% wage karşılığı kiraladım. Onun dışında hiçbir transferim olmadı,pek çetin ceviz değilim transfer konusunda sanırım :)

Helal olsun valla. Alonso'yu 2.6 milyon euroya direk fiyatı neyse ona net sattım. Hiç alıcı bulamadım, 4. DM'mi de 500k'ya 100% wage karşılığı kiraladım. Onun dışında hiçbir transferim olmadı,pek çetin ceviz değilim transfer konusunda sanırım :)

İlk sezon para sıkıntısından Kamil Grosicki, Mazuch ve Pluim'i transfer ettim. Hepsi de menejerlerin önerdiği oyunculardı. İnsua'nın bonvervisini aldım, transfer harcamalarım 11 milyon tuttu. Satışlardan 20 milyon kazandım. Koca sezonu Batdal, Grosicki ikilisiyle götürdüm. Ama şampiyon oldum.

Trabzonspor'a küfür gibi teklif.Selçuk İnan için 2 yıllık kiralama bedeli olarak 1 Milyon Euro +4.5 Milyon Euro opsiyon bedeli,oyuncunun alacağının %30'u.

Çağlar Birinci'de leblebi gibi frikikten gol atıyor :D

Kimi gönderdin bekte ? Insua oldukça iyi, sonraki tercihimde Balta oluyor genelde. Çağlar Türkiye Kupası'nda oynuyor :D

Baltayı sattım :D

Insua 1. tercih te. Sakatlandı. Çağlar hiç aratmıyor asistler goller filan. Gözüme girdi :D

beyler patchi attım türkce yalan oldu hem türkce hem patch nasıl kullanabilirim

Önerilerden Damian Jaron diye bir oyuncuyu aldım.

Tanıyan varmı ?

Milli maç araları çok bayıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt