- 6 Haziran 2009
- 3.946
- 0
- 1.306
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Serinin ilk crash dumps hatasını almış bulunmaktayım
Hayırlı, uğurlu olsun 
Serinin ilk crash dumps hatasını almış bulunmaktayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serinin ilk crash dumps hatasını almış bulunmaktayımHayırlı, uğurlu olsun
![]()
Yeni kariyer açmam lazım, 3 ayda bir kaydediyor oyun. Zevk alamam şimdi. Yeni takım bakınıyorum![]()
Yeni kariyer açmam lazım, 3 ayda bir kaydediyor oyun. Zevk alamam şimdi. Yeni takım bakınıyorum![]()
Yeni bir dev yaratmak istiyorum.
Yeni bir dev yaratmak istiyorum.
Tottenham ve Napoli .
Hoffenheim. Bütün oyuncuları genç ve herkes adamların oyuncuları istiyor. Hoffenheim'da kimyayı yakalarsan 3-4 seneye rahat bir şekilde Almanya'yı domine edecek konuma gelebilirsin.
Ben Birmingham'ı bir dev yapacağım, başladım.![]()
İngiltere ligi. GüzelSunderland, Southampton iyi bi deneme olur aslında
![]()
İngiltere alt liglerden seç bence, daha önce Huddersfield Town ile oynamıştım , 8. sezonda Avrupa liginde final oynadım, 9 sezonda ligde şampiyon oldum ,
11 sezonda Barcelonadan beter bir takım yaratmıştım![]()
Dinamo takımına elendim. İlk maçı 4-2 yenmiştim sonra 3-1 yenildim. Ne yaparsam yapayım gol atamadı takım. Mehmet Battal'ı oyuna alıp ikili forvet yaptım defans kanatlarını daha ileri çıkardım fakat bir türlü gol atamadım. Türk futbolcuları komplo kuruyorlar herhalde gene
Sonra Cana da mutsuz. Onu kaptan yapmıştım advice roomda kaptan Neill ya da Servet olsun dediler ben de Neill yaptım. Sonra Cana küstü konuştum ama mutsuz
![]()
İngiltere alt liglerden seç bence, daha önce Huddersfield Town ile oynamıştım , 8. sezonda Avrupa liginde final oynadım, 9 sezonda ligde şampiyon oldum ,
11 sezonda Barcelonadan beter bir takım yaratmıştım![]()
Karabük ve Antalya herhalde iki takımı yendim liğde ilk 2 maçtaEvet önümüzdeki maçlara bakacağız, Avrupa kupalarına erken veda etmek iyi olmadı ama artık tamamen lige yoğunlaşacağız
![]()
Almeria'yı seçtimMacera başladı
Almeria'yla başladık. Hedef ilk sezon Avrupa kupaları![]()
Haydi kolay gelsin, başarılar , kariyerin detaylarını paylaşırsan keyifle takip ederim.![]()
Ulan Birmingham'ı borç batağına soktum ama bir takım kurmuşum off...![]()