Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yiğit Can , Galatasaray ne yapmış öyle :asd:

@Yiğit Can

Artık ufaktan Galatasaray'ın başına geç üstad. :D Abdullah Avcılık taslamaya gerek yok. :D Gel ve kurtar bu durumdan Galatasaray'ı. :D

Puan kaybettiği her maçta oyunu kapatıp tekrar açmış beyler . İnanmayın . Hile yapmış . :asd:

Ahahah en nefret ettiğim durumdur o. Bi de bilgisayarda oynadığım için zaten oyun yavaş,bir de onu yapsam ligde 5 maç falan yapamayacağım herhalde :D Marsilya'yla berabere kalmıştım ne güzel,oyorun application err verdi, yenildim sonra 1-0 :(

Beyler full sürümü çıktımı Fm 2011'in?

O linki bende alabilir miyim? :D

beyler masada nasıl transfer yapıyorsunuz ve tüm oyuncular toplu geliyor ben solbek'i nasıl arıyacağım.

Aynı anda 3 oyuncum kırmızı kart gördü az önce :o Sabri atağı kestiği için direk kırmızı gördü,cana ile selçuk ta itirazdan 2. sarıdan gittiler,o dakikaya kadar 20 şu attığım maçta 3-1 yenildim :o

Aynı anda 3 oyuncum kırmızı kart gördü az önce :o Sabri atağı kestiği için direk kırmızı gördü,cana ile selçuk ta itirazdan 2. sarıdan gittiler,o dakikaya kadar 20 şu attığım maçta 3-1 yenildim :o

Fm2009'da Monacoyla oynarken banada olmuştu , aynı anda 3 oyuncum kırmızı görmüştü ama seninkinden farkı rakiptende 2 kişi atıldı. Ortalık birbirine girmişti sahada , bir dahada görmedim böyle birşey :D

Almeria'da ilk 6 maç sonunda liderdim. 4 galibiyet 2 beraberlik. Ligdeki büyük takımlarla karşılaşmamıştık hiç. Sonra bi anda geldiler. Atletico, Barca, Valencia, Sevilla ve Real. 5 Maç arka arkaya mağlubiyet.

20 maçta 30 puanla 8. sıradayım. Gidebildiğim yere kadar gitmeye çalışacağım.

Ara transferde Jankovic ve Onyewu'yu aldım. Sağ kanat ve stoperde aksaklık vardı.

Gençlerbirliğindeki Ermin Zec çılgın atıyor . Dikkatimi çekti :)

Almeria'da ilk 6 maç sonunda liderdim. 4 galibiyet 2 beraberlik. Ligdeki büyük takımlarla karşılaşmamıştık hiç. Sonra bi anda geldiler. Atletico, Barca, Valencia, Sevilla ve Real. 5 Maç arka arkaya mağlubiyet.

20 maçta 30 puanla 8. sıradayım. Gidebildiğim yere kadar gitmeye çalışacağım.

Ara transferde Jankovic ve Onyewu'yu aldım. Sağ kanat ve stoperde aksaklık vardı.

Ben Birmingham'la ilk 4 haftada Tottenham, L'Pool, City ve ManU'yla karşılaşıp 0 çektim. :o

Şimdiki maçta Arsenal. :o Ondak sonraki de Chelsea.

Ben Birmingham'la ilk 4 haftada Tottenham, L'Pool, City ve ManU'yla karşılaşıp 0 çektim. :o

Şimdiki maçta Arsenal. :o Ondak sonraki de Chelsea.

Büyük takımlar daha bi büyük oluyo bizle karşılaşırken :) Şimdiye kadarki en iyi sonucum Real'e 3-2 yenilmek :D

Büyük takımlar daha bi büyük oluyo bizle karşılaşırken :) Şimdiye kadarki en iyi sonucum Real'e 3-2 yenilmek :D

Benimde City'ye 3-2 yenilmek. :D

O iki golüde sağ bek Sutter attı. :o

Daha hiç orta halli veya küçük takımlarla oynamadım. Bakalım onlara karşı n'olacak ? :o

İlk puanımı aldım. :o

Chealsea'yle 1-1 berabere kaldım. :)

Yeniden Galibiyet serisini yakaladım, büyük takımlarla karşılaşana kadar tüm maçlarımı kazanmaya oynuyorum. 6.lığı garantilersem iyi performans gösteren oyuncuları satıp gelecek sezon Şampiyonla ligine oynayabilecek bi kadro kurarım belki de.

Karabükspor 4.sezon transferlerim :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt