Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Yiğit yanlış mı görüyorum yoksa Honda'yı mı aldın? Ve yanlış mı görüyorum yoksa Emre Çolak mı kesiyor Honda'yı :)

Yiğit yanlış mı görüyorum yoksa Honda'yı mı aldın? Ve yanlış mı görüyorum yoksa Emre Çolak mı kesiyor Honda'yı :)

evet Honda'yı aldım , Emre Çolak hazırlık maçı olduğu için kesiyor, yoksa Honda direk 11de oynar :D

Honda ve Cristaldo çok iyi transfer :)

Honda nasıl geldi , anlamadım :D

Honda ve Cristaldo çok iyi transfer :)

Honda nasıl geldi , anlamadım :D

freeye düşmüş ilk teklifimi kabul etmedi , ikinci teklifte umudum yoktu ama kabul etti :D (4.sezon olmasının ve avrupa kupalarında oynayacak olmamın etkisi vardır sanırım)

Honda ve Cristaldo avrupada başarıgetirebilir :D

Pastore felaket oynuyor.

o kadar transfere rağmen Avrupa ligi eleme ilk maçında sahamda İnter Bakü ile 0-0 berabere kaldım, şimdi rçvanş maçına çıkıyorum , sezon başında bir kaza hiç hoş olmaz :D

İnter Bakü'yü deplasmanda 3-0 geçtim , tam bir Cristaldo şov vardı, şimdiki rakip FK Dukla Banská Bystrica. :D

Ligde 4. Sıraya yükseldik :) Zayıf rakiplerle karşılaşıyorum ilk haftalarda. Sonra 6 büyük takım da üst üste geliyor. Doğal olarak mağlubiyet serisi kaçınılmaz oluyor. Onlar gelene kadar ne toplarsam kâr.

vatana millete hayırlı olsun avrupa ligi 3. eleme maçı için Liverpool, Karabükte :D

vatana millete hayırlı olsun avrupa ligi 3. eleme maçı için Liverpool, Karabükte :D

Hiç şansın yok :o avrupa takımları çok zorluyor gerçekten.Balotelli-Neymar-Pastore-G.inler-Paulo henrique li kadromla aston villaya karşı çok zorlandım :D

Fikstürün zorlu kısmına 3-1'lik Atletico Madrid galibiyetiyle başladık :) Arada ertlenen Gijon maçını da 1-0 aldım, sırada Barcelona maçı var.

Barcelona 1-3 Almeria.

Budur :)

Xavi ve Messi'ye 2şer adam markajı uyguladım, Stoperlerimden birine de Villa'yı verdim. İlerdeki 3lüyü serbest bıraktım. Pasları uzun şekilde ayarladım. Barcelona her geldiğinde karşı atak oluştu. Kaleci hatasından yedik golü bu arada :)

Haftaya bende bi indiriyimde, birazcik Mourinholuk tasliyamm. :D

Karabükteki rövanşı oynadıktan sonra ssleri koyarım :D

keşke maça çıkmayıp hükmen mağlup sayılma butonu olsa :D

Abi sabah akşam bu oyunu mu oynuyosunuz hiç mi işiniz gücünüz,okulunuz mokulunuz filan yok :)

Ben daha ligin 4. haftasındayım.

Almeria 4-0 Valencia

Almeria 7-0 Sevilla

Barcelona maçındaki taktikle çıktım. 10 futbolcumun 7sine adam markajı, ilerdeki 3lüyü serbest. Rakip her geldiğinde karşı atağa çıktık.

Sevilla maçında atılan gollerin 4ü uzaktan. Bernardello 3 gol attı. 3üde uzaktan harika gollerdi :) Sevilla'yı liderlikten ettik tabi :D

Not ; Oyunun bu serisi taktik taktik diye bağırıyor. Taktikten anlayan adam bizim Mardinspor'u bile 3 sezonda Şampiyonlar ligi şampiyonu eder. ilk devre taktiklerle uğraşsaymışım şimdiye şampiyondum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt