Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

en başta istediğiniz ligleri seçmiyor musunuz?

Dediğimi yap abi arka sayfada :)

Bi de arkadaşlar transfer olayı nasıl?

Tesekkurler. Opuyorum gozlerinizden. :) Dikkat bile etmeyecektim belki de soylemeseydiniz. :) Simdi hedef iyi bir kariyer kurmak. En son 2008'i oynamistim. :) Bu arada Twente'den Vagif Javadov'u oneriyorum orta sira takimlari ile oynayanlara.

Oyunu biraz oynadim. Grafik falan sade ve cok hos. Biraz oynamakla alismak mumkun. Kaldi ki, benim anlamadigim bir sey var. Sadece 3-4 ulke secile biliyor. Ama secilmeyen liglerde olan takimlarin kadrolari da tam gorunmuyor. Boylece zayif takim icin kucuk, daha dogrusu futbolu zayif ulkelerden (mesela Azerbaycan, Lichtenstein ve s.) oyuncu aramak mumkun olmuyor. Oyunda tum oyunculari aktif gosterme opsiyonu var mi? Yoksa boyle mi devm edecegim ancak?

Data Güncellemeleri

Burada oyunda olmayan ligleri indirip oynayabilirsin abi .

Gençlerbirliği Doll'u kovdu takımın başına neeskens 'i getirdi.

Hay ^^ lan 400 MB gitti, baştan indiriyorum. Beyler firefoxta indirme işlemini kaldığı yerden devam ettirmek için napıyoruz?

3-0'dan 3-4 maç çevirdim.

beyler simdi ben oyunu kurdum hersey tamamda su cd'siz calistirma olayini anlamadim bir tek. Daemon tools denilen seyide indirdim ama bir türlü halledemiyorum. bir de türkce veya almanca yama olursa tabi süper olur :D

beyler simdi ben oyunu kurdum hersey tamamda su cd'siz calistirma olayini anlamadim bir tek. Daemon tools denilen seyide indirdim ama bir türlü halledemiyorum. bir de türkce veya almanca yama olursa tabi süper olur :D

Renktas. fmgraphics'in (Ki, galiba Turkiyedeki resmi temsilcisi FM'in galiba) sitesinde crack dosyasi olmali, google'den aratip indirebilirsin. Ben 1-2 saat once halletdim. Deamon'un bir faydasi olmadi. En iyisi bu crack.

yok arkadas olmuyor. sabahtan beri ugrasiyorum yok. crack indiriyoruz nasil kullanicaz bunu biri anlatsin.

yok arkadas olmuyor. sabahtan beri ugrasiyorum yok. crack indiriyoruz nasil kullanicaz bunu biri anlatsin.

İndirdiğin crack dosyasını Program Files'taki klasörün içine attıktan sonra crack işlemi bitiyor.

Gago'yu 2 milyona öneriyorlar ama adam yıllık 6 milyon istiyor :asd:

kiricam bilgisayari en sonunda. ne yaptiysam olmadi :S

Zidane depotivo takımına gitti. Bana iyi bir scout önerebilir misiniz?

heeeeeeeyyttt yaptim üleenn. herkese benden cay. :D

Ben böyle şansızlık görmedim abi. Barca karşısında 1-0 öndeyim. 90+1 ve 90+3'de gol yiyorum.

adamlara 4 maçında 3 yenilgi bir beraberlik aldım. beraberlikte elememe saniyeler kala 1 gol yemiştim.

Bu arada arkadaslar keyifli ve kusursuza yakin bir kariyer kurmak istiyorum. Sadece 3 ulkenin liglerinini actiktan sonra oyunda Azerbaycan, Guney amerika ve Avrupa database'sini acarak tavsiye edilen 20.000 oyuncu sayini asarsam oyunun suratinde dusme olur mu? Yoksa oyun surati (gun gecirme falan) sadece acilan oynanabilir liglerin coklugundan mi dusuyor. Maksimum oyuncu sayili maksimum suratli oyun kariyeri istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada Rasit Unver, tesekkurler renktas. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt