Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Kagawa'yı kastediyorsunuz sanırım. :)

kagawa.jpg

Özellikleri iyi..İyi yedek olur belli bir süre:)

3. ligden 1461 Trabzon'u aldim. Ilk transferlerim Rauf Aliyev ve kiralik olarak Araz Abdullayev. Ama Sasa Yunisoglu'nu ve bir saglam DM transferi icin para lazim. Tahir Kurt'u satmak istiyorum ama su an icin alamiyorum. Bu adami nasil pazarlayabilirim? gelecegin oyuncusu olarak gozukuyor.

3. ligden 1461 Trabzon'u aldim. Ilk transferlerim Rauf Aliyev ve kiralik olarak Araz Abdullayev. Ama Sasa Yunisoglu'nu ve bir saglam DM transferi icin para lazim. Genc hucumcumu satmak istiyorum ama su an icin alamiyorum. Bu adami nasil pazarlayabilirim? gelecegin oyuncusu olarak gozukuyor.

Yarım sezon oynat devre arasında kesin alıcı bulur:D

Yarım sezon oynat devre arasında kesin alıcı bulur:D

Devre arasini bekleyemem. :) Acil mudahele etmem lazim takima. :) Sasha Yunisoglu, bir solbek ve bir de DM transferi ile rahat sampiyon olurum ligde. Zaten Eskisehirspor'u da ataga bogdum son hazilik macinda. :D

Onu bunu bilmem de bu FM olmuş ARKADAAAA$$$$ !!

Evet bence de olmuş, acayip ayrıntılı. Oyuncuyla konuşma olayları falan çok iyi .

3. ligden 1461 Trabzon'u aldim. Ilk transferlerim Rauf Aliyev ve kiralik olarak Araz Abdullayev. Ama Sasa Yunisoglu'nu ve bir saglam DM transferi icin para lazim. Tahir Kurt'u satmak istiyorum ama su an icin alamiyorum. Bu adami nasil pazarlayabilirim? gelecegin oyuncusu olarak gozukuyor.

İstediğin paranın biraz fazlasına diğer kulüplere öner, olmadı başka bir adama teklif yaptığında takas olarak öner.

İstediğin paranın biraz fazlasına diğer kulüplere öner, olmadı başka bir adama teklif yaptığında takas olarak öner.

istedigim oyuncu 50.000 ama, bu oyuncu 800.000. :o Takas onerirsem 16 kat zarar ederim. :( Ama bu adami satabilirsem. Alacagim 3 30 bin-50 binlik oyuncularla muthis takim kurarum. Takimin maas butcesi de rahatlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt