Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

istedigim oyuncu 50.000 ama, bu oyuncu 800.000. :o Takas onerirsem 16 kat zarar ederim. :( Ama bu adami satabilirsem. Alacagim 3 30 bin-50 binlik oyuncularla muthis takim kurarum. Takimin maas butcesi de rahatlar.

Abi o zaman 1m €'dan öner takımlara, kimse istemezse de sende parlar seneye 2m €'dan satarsın :)

İstersen 800 bin €'ya çok iyi adamlar bulabilirsin, iyi düşün bence ;)

Unable disc ile başlayan o iğrenç yazıyı görmekten sıkıldım ne yapmam gerek beyler ?

Getafe'de geçen başarılı sezonun ardından Liverpool'dan teklif geldi, kabul ettim. :)

Edit: Vazgeçtim. :D L'Pool'un finansı çok kötü görünüyor. :D Şimdilik Getafe'yle devam. :)

Abi o zaman 1m €'dan öner takımlara, kimse istemezse de sende parlar seneye 2m €'dan satarsın :)

İstersen 800 bin €'ya çok iyi adamlar bulabilirsin, iyi düşün bence ;)

adama 2 bine alinan Rauf Aliev'in arkasinda beklemekten yazik olacak. :D Aliev daha ilk mactan Eskisehir defansini tek basina dagitiyordu. 3. lidge ne yapar Allah bilir. Ama ona da sans verecem. Takim isleyebilmesi icin en az 2 oyuncuya ihtiyacim var.

adama 2 bine alinan Rauf Aliev'in arkasinda beklemekten yazik olacak. :D Aliev daha ilk mactan Eskisehir defansini tek basina dagitiyordu. 3. lidge ne yapar Allah bilir. Ama ona da sans verecem. Takim isleyebilmesi icin en az 2 oyuncuya ihtiyacim var.

O zaman kiralık listesine koy abi :D Belki isteyenler satın alma opsiyonu falan koydurur o da kendini gösterir :)

O zaman kiralık listesine koy abi :D Belki isteyenler satın alma opsiyonu falan koydurur o da kendini gösterir :)

Bir yolunu bulup satacagim ben bu adami. Baska yolu yok. :D Yoksa maddi tablodan dolayi kovar kulup beni. :D Oyuncu sozlesmesi fesh edersem de elimde oyuncu kalmayacak. :D

Son mesajımdan anlaşılacağı gibi FM 2011 maceram da kısa sürdü. Şu oyunu gerçekçi ne zaman yapacaklar merak ediyorum. CM4'ü çok özledim.

Bu arada bilgisayar kendiliginden antreman programi veriyor. O yeterli olur mu? Yok her mevkiye gore yapayim mi bir program?

GS:'nin gerçekte alamadigi galibiyetleri bu sanal oyunda alayim bari tek bu benim moralimi duzeltebilir.:o

Galatasaray'ı almam. İBB'de Abdullah Avcı'ya, Bursa'da Ertuğrul Sağlam'a kıyamadım. Kimi alsam ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt