Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ben Galatasarayla oynarken..Forvet Baros Arkada AMC ARDA ve Misi Onların Arkasında Emre Çolak DMC CANA ve MUSA Defansda Insua Neill Ahmet Sabri Kalede Ufuk oynuyordum..Anlayış ise Atak :)

30.Haftada Ben 71, Fb 69, Ts 67 puanda. David Silva satilik listesinde 15 Milyon veriyorum kabul ediyorlar kendiside gelmek istiyor ama yillik ücret 16 milyon euro istiyor. :D

Anteple Galatasaraya karsi oynarken, gol yedigimde kendim attim gibi sevindim, sonra kontrollu oyuna gectim. 90. dakikada aklima geldi GS rakibim oldugunu. :D

Galatasarayim bak beni ne hale getiriyon. :D

GS'e gecersem, ilk isim, Servet Gokhan Ayhan gibi adamlara 'Mutual termination' ile selamlarimi göndermek olacak. :)

30.Haftada Ben 71, Fb 69, Ts 67 puanda. David Silva satilik listesinde 15 Milyon veriyorum kabul ediyorlar kendiside gelmek istiyor ama yillik ücret 16 milyon euro istiyor. :D

Vay arkadas.. Besiktasi deplasmanda yendik Genclerbirligine kendi sahamda 1-2 yenildim. Herseyi yaptim yinede bi gol daha atamadilar beraberlik bile yeterdi.

Paraya bütce yetiyor ama Casillas iplemedi beni. O kadarda maaş bütcesi boşaltmak için adam sattım :sad007:

66354630.jpg

Macheda gibi bi forvet yok yemin ediyorum . Beşiktaş maçında bütün umudumun bittiği anda 1-0 yenilirken 3 gol attı maçı 3-1 kazandık . :allecto: Böylece en yakın rakibim olan Galatasaray'la puan farkımı 8e çıkarmış bulunmaktayım . Avrupa liginde Napoli'yi evimde 3-0 yendim deplasmanda 1-1 berabere kaldım . Şimdi ki rakibim Getafe .

Gitti mi Şampiyonluk?Save yaptıysan önceden çık bir daha oyna.

Hile!!!

Saka bir yana, eskiden oyuncu alacak para olmayinca, 'Add Manager' yapiyordum, Real Madride gereksiz bir oyuncuyu maximum butceye satiyordum. :D

Adnanlardan beklenmeyen bir hamle geldi, Nuri'yi alalım sana dediler sonucu bekliyorum. Oyun da olsa güzel bir iş yaptıklarını görebilecek miyiz acaba :D

Gitti mi Şampiyonluk?Save yaptıysan önceden çık bir daha oyna.

Off off gitti 1 puanla :o I.B.B bi gol atsa sampiyondum vay anasini :mad:

32.haftada kendi sahamda Genclerbirligine yenildim hep onun yüzüne yoksa cok rahat alicaktim sampiyonlugu.

Arkadaşlar acil NO-DVD crack'i lazım. (Daemon Tools olmaz.) :)

Türkçe yama var mı?

oyun zor geldi ya , alışamadım heralde , ilk defa bu akşam baktım fm 11'e.

klasik olarak Galatasaray ile başladım yine ,

ligde 7 maçta 12 puan topladım , uefa'da gruplarda ise ilk 2 maçta 0 puan.

uefa'da önümdeki iki OB maçını kazanırsam cıkma sansım olur yine liverpool'un arkasından.

ligde de bursa'ya 2-0 öndeyken maçı verdim , 3-2 kaybettim :o

ilk 2'ye girsem bari bu sene ama zor görünüyor , en azından uefa'ya gideyim :D

bu arada rijkaard ve hagi'nin neler cektiğini anlamak icin hiç bir transfer yapmadan ve oyuncu satmadan başladım :)

0yborussiadortmundtransfep

n3germanfirstdivisioninfop

devre arasında 2 tane küçük transferle bu durumdayız

germanfirstdivisioninfo.png

borussiadortmundtransfe.png

2 devre arası transferi hariç transferim yok uefa da da liverpool u yenip ilk 8 e kaldım

west brom kariyerine başladım.:D

kadromuz gayet iyi.

-----------------------------------scott carson----------------------------------------

zuiverloon---------------pablo---------------------scharner----------------shorey-------

--------------reid------------------mulumbu----------------dorrans---------------------

barnes---------------------------------------------------------------------brunt--------

-------------------------------odemwingie-----------------------------------------------

yedek orta saha önerileri bekliyorum.:D

kevingrokreutzprofileat.png

Ben bu FM'yi ilk defa oynuyorum ama fazla anlamadım bir şey.Acaba ilk oynadığım için mi bilimiyorum ama karışık geldi.Bir de maç yaparken ki grafik çok basit değil mi ? Daha güzel olamazmıydı?

Ben bu FM'yi ilk defa oynuyorum ama fazla anlamadım bir şey.Acaba ilk oynadığım için mi bilimiyorum ama karışık geldi.Bir de maç yaparken ki grafik çok basit değil mi ? Daha güzel olamazmıydı?

İlk defa oynadığın içindir . :) Ayrıca maç grafikleri demişsin biz 2D'yle oynardık hep . Gerçek FMciler 3D ile değil 2D'den daha çok zevk alırlar hacı . :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt