Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ulan MAcheda'yı alamadım A.Madrid'e kaptırdık . Yerine Balotelli'yi aldım 10 M'ye . :D

12 maçta 22 puan toplamam oyunun gerçekçiliğini kanıtlar heralde :o

Logo problemini halletdim... Cache silme'yi gonderdigi icin Rasit'e tesekkur. :) 2008'de bunu kullaniyordum.

Bu program cok iyi program. Cok ise yariyor... :)

Burdan bi tane arkadaş upload etmişti onun temayı indirdim rar dosyasından font, graphic, panel felan çıktı bu klasörleri nereye atacaz?

Arkadaşlar mesela Atilla Turan yıllık kendisine ne kadar kulübüne ne kadar versem gelir bi türlü gelmedi

Transfer bütçesi 0 olan Sunderland'e ancak maaş bütçesinden kısıntı yaparak transfer yapabildim. Onlarda çok üst düzey olmayan : Eagles ve Obraniak oldu. İki kanat aldım zira takımın en kötü bölgesi kanatlardı. Gerçi santrafor ve stoper şişkinliklerini bir yana koyarsak takımın tüm bölgeleri alarm veriyor.

Sizce nasıl bir taktikle oynatayım takımı ?

sandrlent.jpg

beyler man city ile başladım biraz fantezi yapalım dedik :D arda gio altıdore gibi isimleride kattım kadroya nasıl oynatayım sizce ? çok sağlam hucum hattım var fakat onu kullanamıyorum nedense alışık değil bünye tevez adebayor david silva ile oynamaya tabi :D bana bir taktik gösterin bol hucum olsun yani anlayacağınız. defansif olarakta yaya toure ve de jong felanda var

Transfer bütçesi 0 olan Sunderland'e ancak maaş bütçesinden kısıntı yaparak transfer yapabildim. Onlarda çok üst düzey olmayan : Eagles ve Obraniak oldu. İki kanat aldım zira takımın en kötü bölgesi kanatlardı. Gerçi santrafor ve stoper şişkinliklerini bir yana koyarsak takımın tüm bölgeleri alarm veriyor.

Sizce nasıl bir taktikle oynatayım takımı ?

sandrlent.jpg

Oyuncu kirala olm . :D Man. City'de kiralık bi sürü adam var .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt