- 30 Temmuz 2009
- 26.747
- 3.706
- 2.023
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...
Bu şekilde oynuyorum. Gelecek vaadeden futbolcuları altyapıya topladım. Tevez 31 maçta 42 gol attı. Bu taktik ile Adam Johnson mükemmel oynuyor. Şuan ligin ilk yarısı bitti ve 2 puan farkla Arsenal'in önünde lider durumdayım. Bazen Man. Utd, Tottenham, Liverpool ve Arsenal ile yaptığınız maç esnasında taktiği değiştirmek gerekebilir. Yoksa fark yiyorsunuz. Maçın gidişatını takip etmek önemli.
beyler man city ile başladım biraz fantezi yapalım dedikarda gio altıdore gibi isimleride kattım kadroya nasıl oynatayım sizce ? çok sağlam hucum hattım var fakat onu kullanamıyorum nedense alışık değil bünye tevez adebayor david silva ile oynamaya tabi
bana bir taktik gösterin bol hucum olsun yani anlayacağınız. defansif olarakta yaya toure ve de jong felanda var
Bu şekilde oynuyorum. Gelecek vaadeden futbolcuları altyapıya topladım. Tevez 31 maçta 42 gol attı. Bu taktik ile Adam Johnson mükemmel oynuyor. Şuan ligin ilk yarısı bitti ve 2 puan farkla Arsenal'in önünde lider durumdayım. Bazen Man. Utd, Tottenham, Liverpool ve Arsenal ile yaptığınız maç esnasında taktiği değiştirmek gerekebilir. Yoksa fark yiyorsunuz. Maçın gidişatını takip etmek önemli.