Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

beyler man city ile başladım biraz fantezi yapalım dedik :D arda gio altıdore gibi isimleride kattım kadroya nasıl oynatayım sizce ? çok sağlam hucum hattım var fakat onu kullanamıyorum nedense alışık değil bünye tevez adebayor david silva ile oynamaya tabi :D bana bir taktik gösterin bol hucum olsun yani anlayacağınız. defansif olarakta yaya toure ve de jong felanda var

asdsda.jpg

fasev.jpg

sdam.jpg

Bu şekilde oynuyorum. Gelecek vaadeden futbolcuları altyapıya topladım. Tevez 31 maçta 42 gol attı. Bu taktik ile Adam Johnson mükemmel oynuyor. Şuan ligin ilk yarısı bitti ve 2 puan farkla Arsenal'in önünde lider durumdayım. Bazen Man. Utd, Tottenham, Liverpool ve Arsenal ile yaptığınız maç esnasında taktiği değiştirmek gerekebilir. Yoksa fark yiyorsunuz. Maçın gidişatını takip etmek önemli. :)

uefa yı aldıktan sonra super cupa maçında real madrid le karşılaştım maç sonunda beni bile şaşırtan bir sonuç çıktı b.dortmund -5 real madrid-0

rmadridvdortmundstatspl.png

eyvallah murat birde böyle deneyelim :D

Beşiktaş ile ölüm kalım maçında berabere kaldık. Golü de aslan regenim Mehmet Ali attı :D :p UEFA'da kolay olan guruptan zar zor ikinci çıktık. İşin kötüsü Porto ile eşleştim, onu geçersem Juventus var :o

Takım olarak gençleştiğimiz için istediğim düzeyde değiliz. Macheda forvette dökülüyor (Sağol Raşit :tiphat: :o :p) Ledesma ve Barış da olmasa (evet Özbek Barış :o) işimiz hayli zor.

Ara transferde birkaç adam daha almayı düşünüyorum. Sağ bek, sağ / sol açık ve forvet (!) önerilerinizi bekliyorum :o

Sunderland silindi Everton açtım bende. Hazard mı Gervinho mu ?

Beşiktaş ile ölüm kalım maçında berabere kaldık. Golü de aslan regenim Mehmet Ali attı :D :p UEFA'da kolay olan guruptan zar zor ikinci çıktık. İşin kötüsü Porto ile eşleştim, onu geçersem Juventus var :o

Takım olarak gençleştiğimiz için istediğim düzeyde değiliz. Macheda forvette dökülüyor (Sağol Raşit :tiphat: :o :p) Ledesma ve Barış da olmasa (evet Özbek Barış :o) işimiz hayli zor.

Ara transferde birkaç adam daha almayı düşünüyorum. Sağ bek, sağ / sol açık ve forvet (!) önerilerinizi bekliyorum :o

Rica ederim . Man Utd sezon sonu satılık listesine koyuyor hemen kap . Ben elimden kaçırdım . :o

18 Yaşında bi regen buldum . :D DC oynuyor . Top kapma 17 - Markaj 17 - Kafa 16 - Teknik 15 - İlk Dokunuş 15 . Şimdiki Yenetek 130 Potansilyel Yetenek 160 .

Tottenhama bi sağ açık bi forvet lazım maaş parası yetmiyor.Kimleri önerirsiniz?

Sen bunu yazarken Gervinho çoktan imzayı atmıştı. Şimdi yaklaşık 1 milyonum kaldı. Alternatif oluşturmalıyım oyunculara. Ucuz ve çok yönlü adam önerilerinizi alayım.

Obertan'ı kirala . Sene sonunda zaten satılık listesine konuyor oradan alırsın . Hem solda hem sağda oynuyor adam . :D

Tottenhama bi sağ açık bi forvet lazım maaş parası yetmiyor.Kimleri önerirsiniz?

Macheda'yı ve obertan'ı kirala . Ayrıca Tottenham'da Aaron Lennon var oyunun en iyi kanat oyuncularından biri sattım felan deme sakın . :D

Obertan'ı kirala . Sene sonunda zaten satılık listesine konuyor oradan alırsın . Hem solda hem sağda oynuyor adam . :D

Tamam diğer bölgelere alternatif sağlayayım para kalırsa Obertanıda alırım lakin bana Hernanes gibi oyuncular lazım şu anda

Sağ bek : Sime Vrsaljko ( Oyunun en iyi genç sağ beklerinden biri / Dinamo Zagreb ), Rafael ( Man. Utd. kiralayabilirsin ), Darijo Srna ( Bütçen uygun mu bilmiyorum ama çok iyi ), Kiko ( Hercules B takımında gelecek vaadeden çok iyi bir yetenek ), Mattia Cassani ( Palermo )

Sol açık: Arda Turan, Ozan İpek, Adam Johnson, Jano, Martin Zeman, John Fleck, Vladimir Weiss

Forvet: Vincent Aboubakar ( Harika bir yetenek ), Lukaku, Kermit Erasmus, Chris Wood, Connor Wickham, Yaya Sanogo, Sergio Araujo, John Guidetti, Rasmus Jönsson, Vaclav Kadlec, Iker Muniain, Edin Dzeko.

Maddi kaynak için Pienar'ı satıyorum. 3.8 Milyon gibi bir gelirim olacak 4 yıllık taksit olayıyla 14-15 Milyon toplamında transfer yapabilirim. Kiralık istemiyorum. Orta saha ve kanatlara önerilerinizi alayım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt