Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Sert futbol oynarsan öyle oluyor .

Yok ya kesin bug var bence,hatta bi ara kafayı yiyor 5 dakika içinde 4 sarıkart falan çıkıyor farklı poziyonlarda.Başka arkadaşların resimlerine de baktım,hep mutlaka 3 sarıkart oluyor.Donanım haberde de konusu vardı,adamın maçında 15 tane sarıkart çıkmış :D

Gervinho yu transfer ettim Keita iki sağdan yardırıyor :D bu arada bende taraftar gözükmüyor

Çok güzel tema. Teşekkürler

Yok ya kesin bug var bence,hatta bi ara kafayı yiyor 5 dakika içinde 4 sarıkart falan çıkıyor farklı poziyonlarda.Başka arkadaşların resimlerine de baktım,hep mutlaka 3 sarıkart oluyor.Donanım haberde de konusu vardı,adamın maçında 15 tane sarıkart çıkmış :D

Evet bug var ancak sert onarsan o sayı 2 katına çıkıyor . :D

Misimovic süper oynuyor. Her maç ya 1 gol ya 1 asist yapıyor.

Oyunu indirmiştim ancak format sonrası gitti bugün yine kurarım büyük ihtimal yarında Galatasaray ile kariyere başlayacağım .

Önce takımdaki ruhsuzlardan sanal alemdede olsa kurtulacağım . Kim olacak bunlar?

1-Aykut

2-Servet

3-İnsua (Kiralık diye)

4-Gökhan Zan

5-Elano

6-Serdar Özkan

7-Mustafa

8-Barış

9-Kewell(Yaşlı ve 11'de olmayacağı için yoksa en sevdiğim oyuncumuz)

10-Neill (Yaş)

11-Aydın

12-Ali Turan

13-Hakan Balta

Amma çok gereksiz oyuncumuz varmış yoruldum :D Daha sonra transfer olarak özellikle yerli isimler düşünüyorum epey.Yiğit,Sezer Öztürk,Taner Yalçın,Sinan Bolat,Gökhan Süzen,Cumhur(A2),İbrahim Selen(A2),Malik Fathi gibi :) Yabancılara karar vermedim ama onları da genç kadrosundan alırım 19-24 yaş arası .Zevkli olacak inşallah :)

Biri yardım etsin ligin ilk maçında sivasa 7-1 yenildim.Benim öğrenmem gereken bir şey var.Rakip oyuncuya nasıl özel markaj alabilirim.Mesela Neill'e dicem ki Mehmet Nas'ı sıkı markaj altına al.Bunu nerden yaparım ?

Bir de transfer yapmayı beceremiyorum.Kulüple anlaşsam da oyuncunun kendisiyle bir türlü anlaşamıyorum.

Biri yardım etsin ligin ilk maçında sivasa 7-1 yenildim.Benim öğrenmem gereken bir şey var.Rakip oyuncuya nasıl özel markaj alabilirim.Mesela Neill'e dicem ki Mehmet Nas'ı sıkı markaj altına al.Bunu nerden yaparım ?

Bir de transfer yapmayı beceremiyorum.Kulüple anlaşsam da oyuncunun kendisiyle bir türlü anlaşamıyorum.

Taktiiği ayarladıktan sonra maça gir de, takım konuşmalarında üstteki çubukta taktik'e tıkla. Sonra Neill'a tıklayıp markaj'a tik koy, çıkan bölümden de Mehmet Nas'ı seç.

Bu geceki Kayseri maçından sonra, Bromley kariyerine ufak bir ara verip, kadroda geniş çaplı bir revizyon yaparak Galatasarayımızı kurtarmaya karar verdim :D

Başlıyorum Galatasaray kariyerime :D

Bu geceki Kayseri maçından sonra, Bromley kariyerine ufak bir ara verip, kadroda geniş çaplı bir revizyon yaparak Galatasarayımızı kurtarmaya karar verdim :D

Başlıyorum Galatasaray kariyerime :D

Daha Karabük ile olan kariyerinin ortalarında geçsene üstad Galatasaray'a demiştim. :)

İyi seçim.

Adnan Polattan karşılama mesajı: '' Yiğit Can Kaplan'ın arkasındayız. Hocamıza güvenimiz sonsuz'' :(

Serhat Türkel'den açıklama: '' Yiğit Can Kaplan kimdir yahu? Yönetimden daha iyi birini getirmeyi beklerdim. Kesin Barış'ı falan oynatır bu. ''

Hadi kolay gele üstad. :D

Daha Karabük ile olan kariyerinin ortalarında geçsene üstad Galatasaray'a demiştim. :)

İyi seçim.

Adnan Polattan karşılama mesajı: '' Yiğit Can Kaplan'ın arkasındayız. Hocamıza güvenimiz sonsuz'' :(

Serhat Türkel'den açıklama: '' Yiğit Can Kaplan kimdir yahu? Yönetimden daha iyi birini getirmeyi beklerdim. Kesin Barış'ı falan oynatır bu. ''

Hadi kolay gele üstad. :D

operasyon çok fena başladı, baştan yeni takım yaratıyorum :D

transfer dönemi bitince ss koycam :D

Beyler vuran, kıran, parçalayan, rencide eden, tek başına maç alan, mümkün olduğunca genç ve cüzi miktarda forvet tavsiyelerinizi beklyiorum ;)

Antep'teki Julio Cesar ile Flamengo'daki Fred denemede lan, vizyonuma selamlar ! :o

Beyler vuran, kıran, parçalayan, rencide eden, tek başına maç alan, mümkün olduğunca genç ve cüzi miktarda forvet tavsiyelerinizi beklyiorum ;)

Antep'teki Julio Cesar ile Flamengo'daki Fred denemede lan, vizyonuma selamlar ! :o

Yaya Sanogo , adamı kral eder :D

Kirala direk

Adam yamyam gibi . 2 sezondur gol krallığında ilk sırada yer aldı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt