Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Ilk sezonumu inanilmaz bir sekilde 8. sirada bitirdikten sonra (Bir çok neden sayabilirim, ama oyuncularin arasindaki uyum pek iyi degildi. Resmen Galatasaray'in su an içinde oldugu durumun aynisini yasiyor gibiyim) yeni sezondaki hedefimiz büyük bir revizyondan sonra yine sampiyonluga oynamak.

Onun için;

Satilan oyuncular:

Misimovic (Arsenal)

Elano (Inter)

Arda Turan (Atletico Madrid)

Cristaldo (Palermo)

Hakan Balta (Spurs)

Juan Pablo Pino (Stade Rennes)

Serkan Kurtulus (Omonoia)

Lucas Neill (free)

Çaglar Birinci (kiralik)

Bunlardan bayaga bir para kazandim ve bu parayi alttaki oyuncalara verdim:

Giovani dos Santos (free)

Selçuk Inan (free)

Javier Pastore (8 milyon euro + Cristaldo)

Ahmed Khalil (kiralik + opsiyonlu)

Sinan Bolat (2.8 milyon euro)

Frederico Macheda (kiralik + opsiyonlu)

Obertan Gabriel (kiralik + opsiyonlu)

Hayrettin Yerlikaya (950 bin euro)

Joseph Yobo (1.3 milyon euro)

Ibrahim Kas (1.5 milyon euro)

Büyük operasyon tamamlandı, yepyeni ve genç bir kadro oluşturdum.

Takımın tam olarak oturması için 1-2 ay gibi bir süreye ihtiyacım var ama şimdilik oynanan futbol hiç fena değil , sonuçlarda oldukça tatmin edici :D

Oyun baya sardı,sabaha kadar başından kalkamadım.:D Birde türkçe yamayı kurabilseydim süper olacaktı.:D

bende basladim Galatasaray ilen, ayni durum 6 oldum...

Hele yari sezon Gio ve Jo yu kiraladim, ilk geldigi gibi ikise de gol atti, sag olsun, Sabri bir hata, bir penalti yapip küfrettirdi kendisine... ondan sonra da ikisi de oynamamaya karar verdi galiba :D

beyler sol açığa eden hazard ı alın oynatın adam yardırıyor

Khouma boubacar genç yetenek ilerde mükemmel oluyor

FM 2011

Babacar müthiş bir oyuncu.2014-2015 sezonundayım.Aldığım sezondan itibaren hep gol kralı oldu.

Hulk da müthiş.Sola koyun yardırsın dursun adam. :D

Neymar da antrenmanda yeni pozisyon olarak ofansif ortasahanın sağı olarak ayarlayın.O da ordan yardırsın.

Ortaya da Paulo Henrique yi koyun oyun kurucu pozisyonu olarak.O da pasları dağıtsın.Her maç coşun hocam :D

Büyük operasyon tamamlandı, yepyeni ve genç bir kadro oluşturdum.

Takımın tam olarak oturması için 1-2 ay gibi bir süreye ihtiyacım var ama şimdilik oynanan futbol hiç fena değil , sonuçlarda oldukça tatmin edici :D

Reis ucuza satmışssın adamları hiç dil yapmamışssın :D

Daha 2. sezonumda,teknik ve fiziksel özelliklerinin hepsi 17-18 mental özellikleri 13-14 arasında bir regen buldum :o 2m ye kattım kadroma,satarım 1 sezon sonra 30-40 m ye :D

Reis ucuza satmışssın adamları hiç dil yapmamışssın :D

valla hiç uğraşmadım , hepsini kluplere teklif ettim gelen ilk teklife sattım, bir tek Hakan Balta için pazarlık yaptım , sebebide 4 talibi olmasıydı :D

revizyon işe yaradı takım canavar gibi oldu ama pek sarmadı kariyer, Bromley kariyerime geri dönmeye niyetim var.

Mesela bir oyuncunun değeri 5m ama ederi 10m diyelim.10m den öneriyorum kulüplere,bütün kulüpler 5m den teklif veriyor,bende mecburen satmak zorunda kalıyorum.Sizde de aynı şey oluyor mu? :o

valla hiç uğraşmadım , hepsini kluplere teklif ettim gelen ilk teklife sattım, bir tek Hakan Balta için pazarlık yaptım , sebebide 4 talibi olmasıydı :D

revizyon işe yaradı takım canavar gibi oldu ama pek sarmadı kariyer, Bromley kariyerime geri dönmeye niyetim var.

Ereglispor yok mu :D

Mesela bir oyuncunun değeri 5m ama ederi 10m diyelim.10m den öneriyorum kulüplere,bütün kulüpler 5m den teklif veriyor,bende mecburen satmak zorunda kalıyorum.Sizde de aynı şey oluyor mu? :o

değeri 5 , ederi 10 olan oyuncuyu 6-6,5 gibi bir rakama öner , teklif gelince pazarlık yap 7-7,5, karşı taraf pazarlık etmeyi bırakana kadar zorla, illa teklif veren kluplerden biri çıkar o rakamlara ama kluplere önererek 5milyonluk adamı 10a satman çok zor. anca çok çok iyi bir performans sergileyecek ve sana teklif gelecek, işte o zaman 2-3 katına satarsın.

değeri 5 , ederi 10 olan oyuncuyu 6-6,5 gibi bir rakama öner , teklif gelince pazarlık yap 7-7,5, karşı taraf pazarlık etmeyi bırakana kadar zorla, illa teklif veren kluplerden biri çıkar o rakamlara ama kluplere önererek 5milyonluk adamı 10a satman çok zor. anca çok çok iyi bir performans sergileyecek ve sana teklif gelecek, işte o zaman 2-3 katına satarsın.

Pazarlık yapabilsem yapacağım ama pazarlık olmayacak şekilde yolluyorlar teklifleri :o Bu arada 5m dediğim sadece bonservisinde görünen rakam o,mesela hulk unda bonservisinde 4.5m olarak görülüyor ama 30m ye alamassın :o

Abi Bromley senin ikinci memleketin :D

aslında benim takım Huddersfield ama fm11'de oynamadım daha.

3 senedir takip ediyorum, netten link budukça maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum, lig 1 deler ama Türkiye liginden daha kaliteli maçlar oluyor :D Galatasaraydan sonra varsa yoksa Huddersfield Town :D

imkan olsa Hudderfield şehrine gidip en az 1 maçını çıplak gözle izlemek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt