Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

aslında benim takım Huddersfield ama fm11'de oynamadım daha.

3 senedir takip ediyorum, netten link budukça maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum, lig 1 deler ama Türkiye liginden daha kaliteli maçlar oluyor :D Galatasaraydan sonra varsa yoksa Huddersfield Town :D

imkan olsa Hudderfield şehrine gidip en az 1 maçını çıplak gözle izlemek isterim.

İnşAllah olur beraber izleyelim abi :) meraklıyımdır böyle degişik takımları çıplak gözle izlemeye.

aslında benim takım Huddersfield ama fm11'de oynamadım daha.

3 senedir takip ediyorum, netten link budukça maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum, lig 1 deler ama Türkiye liginden daha kaliteli maçlar oluyor :D Galatasaraydan sonra varsa yoksa Huddersfield Town :D

imkan olsa Hudderfield şehrine gidip en az 1 maçını çıplak gözle izlemek isterim.

Bendede bunun aynısı Birmingham City için geçerli. FM 2007'ydi sanırım. Orda Championship'teydi. Ordan alıp bütük başarılar kazandırmıştım. Bende Birmingham'ın maçlarını kaçırmıyorum ve çıplak gözle izlemek isterim. Ama zor tabi. :)

Bendede bunun aynısı Birmingham City için geçerli. FM 2007'ydi sanırım. Orda Championship'teydi. Ordan alıp bütük başarılar kazandırmıştım. Bende Birmingham'ın maçlarını kaçırmıyorum ve çıplak gözle izlemek isterim. Ama zor tabi. :)

:)

championship olsun lig 1 olsun çok kalitei , çok keyifli maçlar oluyor, hele birde sempati duyduğun takım oldumu takip etmesi çok zevkli.

Ayrıca Fm'de de en keyifli kariyerler ingiltere alt liglerinde oluyor.

:)

championship olsun lig 1 olsun çok kalitei , çok keyifli maçlar oluyor, hele birde sempati duyduğun takım oldumu takip etmesi çok zevkli.

Ayrıca Fm'de de en keyifli kariyerler ingiltere alt liglerinde oluyor.

Fm 2010 da Norwich kariyerim vardı.

6 sezonluk. En zevk aldığım kariyerlerimden biridir.

Gerçekten İngilterenin alt ligler bir başka oluyor.

İtalya Ligi 27.Hafta Karşılaşması;

88777486.png

İtalya Ligi 27.Hafta Puan Durumu;

27tablo.png

Kariyerimi detaylı analizler ve anlatımı ile From Adventure To Adventure: FM 2011 FİORENTİNA KARİYER.. blogundan takip edebilirsiniz.

Yerli forvet önerebilir misiniz ?

Kagit uzerinde süper bir kadro, ama bir türlü gole gidemiyoruz. Rakip takim durmadan kanatlardan gelen orta'lar ile golü buluyor. Sinir oldum yahu.

Orta sahamda Maduro, Emana ve Selçuk Inan üçlüsü varken, orta sahadaki bütün toplar rakibe gidiyor.

11.1 güncelleştirmesini verebilecek var mı? :)

Kagit uzerinde süper bir kadro, ama bir türlü gole gidemiyoruz. Rakip takim durmadan kanatlardan gelen orta'lar ile golü buluyor. Sinir oldum yahu.

Orta sahamda Maduro, Emana ve Selçuk Inan üçlüsü varken, orta sahadaki bütün toplar rakibe gidiyor.

hangi taktikle oynuyorsun?

Beyler Emana kiralik olarak gitti. Onun yerine Maduro'yla beraber ön liberoluk yapacak yabanci/yerli defansif orta saha lazim. Güçlu ama top teknigi iyi olmasini istiyorum. Butce yaklasik 8.5 milyon euro.

Su an 4-1-2-2-1 taktigini uyguluyorum. bir önlibero, iki orta saha, iki kanat ve bir forvet.

rakibin hücum oyuncularına sıkı markaj ver , sert oynasın senin savunmacılar rakip forvetlerle, genel olarak takıma pres yaptır , sert , agresif oynat,

kanatlarda oynayanların yaratıcılık serbestliğini arttır, fovretini target man yap , takımda long shot'ı 13-14 civarı ve üstünde olanlara şut çektir, göbekteki 2 orta sahadan birini top kapan adam olarak belirle , alan markajı yapsın, sürekli ısırsın, kanat oyuncularına yer değişikliği ver, özellikle kanatları kilitleyen bir takımla oynuyorsan yer değiştirsinler sürekli.

Birde rakip ceza sahasına yakın duran toplarda uzun boylu stoperini ileri gönder kaleciye şarj yaptır, ön direğe mutlaka adam çıkar.

Umarım işine yarar.

beyler alabilene gareth bale

m.city de solu otobana çeviriyor

arap parasının gözü körolsun :asd:

beyler alabilene gareth bale

m.city de solu otobana çeviriyor

arap parasının gözü körolsun :asd:

Özellikle 2.sezon çılgın atıyor.

Christian Benitez adlı forveti öneriyorum. Bana bi scout önerdi. Meksika liginde oynuyor. Ekvador milli takımının en önemli golcüsü. 10 maçta 8 golü var.

Allah rızası için 11.1 güncelleştirmesi verin. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt