Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

benim sistemimde 1 tane bile etmiyor: :o

cana çok kaliteli.

-----------Baroş-----------------

Arda-------Misimovic--------Elano

-------Musa-------Cana

İnsua------Neil----Ali Turan---Serkan Kurtuluş

------Ufuk---------

ile 1. sezonumda şampiyon oldum.

1 tane bile transfer yapmadım ilk sezonda takıma.

nasıl bir sistemmiş o paylaşsana bi ya :D

4-1-3-2

ortasaha göbekte oynatıyorum b2b ilk olarak cana ile oynadım adamın defansif özellikleri iyi ama hücüm özellikleri kötü yaratıcılığı çok düşük yani stopere çekiyordum sırıtmıyordu o kadar defansif bir oyuncu.

selçuk inan ve moussa sissoko rotasyonu ile oynuyorum şuan gayet iyi gidiyor hem hücüma katkı yapıyolar hem de savunmaya.

şimdi çıkıp birileri diyebilir şu kadar golü var cana nın şurda oynatıyorum.gole bakmıyorum oyunu yöndirmesi,asist yapması,arapas atması önemli benim için kaldı ki selçuk 24 maç 4 gol 4 asist ,sissoko 10 maç.

2 gol 3 asist

isteyen cana yı oynatsın kardeşim. :asd: benim hoşuma gitmiyor :)

4-1-3-2

ortasaha göbekte oynatıyorum b2b ilk olarak cana ile oynadım adamın defansif özellikleri iyi ama hücüm özellikleri kötü yaratıcılığı çok düşük yani stopere çekiyordum sırıtmıyordu o kadar defansif bir oyuncu.

selçuk inan ve moussa sissoko rotasyonu ile oynuyorum şuan gayet iyi gidiyor hem hücüma katkı yapıyolar hem de savunmaya.

şimdi çıkıp birileri diyebilir şu kadar golü var cana nın şurda oynatıyorum.gole bakmıyorum oyunu yöndirmesi,asist yapması,arapas atması önemli benim için kaldı ki selçuk 24 maç 4 gol 4 asist ,sissoko 10 maç.

2 gol 3 asist

isteyen cana yı oynatsın kardeşim. :asd: benim hoşuma gitmiyor :)

yok cana yüzünden sormadım nasıl bir ön libero değersiz oluyor sistemde onu merak etmiştime anladım :D ön libero yok takımda :D :D hatta ve hatta ortasaha bile yok :P

yok cana yüzünden sormadım nasıl bir ön libero değersiz oluyor sistemde onu merak etmiştime anladım :D ön libero yok takımda :D :D hatta ve hatta ortasaha bile yok :P

bol gollü maçlar çıkardığımı söyleyebilirim geri dörtlü sağlam olması lazım tabi benim sistemime göre :)

örneğin;

47141693.jpg

tabi burada daha sissoko yu almamıştım.barış özbek ile rotasyon yapıyordum.

Evet.. Sonunda Sampiyonlar Ligin'de oynayacagiz :)

2012/2013 transferlerim:

Giden oyuncular

Ayhan Akman (free)

Mustafa Sarp (Gençlerbirligi)

Burak Yilmaz (Cagliari)

Ufuk Ceylan (Oly.Mars. kiralik)

Pedro Morales (R.Sociedad)

Achille Emana (Fiorentina)

Turgay Bahadir (Toulouse kiralik)

Giovani dos Santos (Wolfsburg)

Aydin Yilmaz (Bursaspor)

Gelen oyuncular

Serdar Kesimal (2.3 mil)

Gabriel Obertan (2.3 mil)

Salomon Kalou (free)

Federico Macheda (kiralik)

Umut Bulut (2.1 mil)

Volkan Sen (4.5 mil + Aydin Yilmaz)

Daha iyi transferler yapabilirdin. Biraz zayif kalmis transferler.

Zayıf takımlarda defansif ortasaha ile oynayın.Güçlü takımlarda örn:Barça,real,manu vs Ortasahada tek adamla oynasanız bile yeter.

Benim oyuncuların hepsinin içine Guiza kaçmış olmalı ya da beni kovdurmaya çalışıyorlar. İki maçtır boş kaleye gol atamıyorlar. Sayısız mutlak golü kaçırıyorlar, birde son dakika yediğim goller var, adamı çileden çıkarıyor yemin ederim. :)

Benim oyuncuların hepsinin içine Guiza kaçmış olmalı ya da beni kovdurmaya çalışıyorlar. İki maçtır boş kaleye gol atamıyorlar. Sayısız mutlak golü kaçırıyorlar, birde son dakika yediğim goller var, adamı çileden çıkarıyor yemin ederim. :)

allah sabır versin:asd:

Porto'da ilk sende 22mTL transfer bütçesi verdi.

Bromley ile FA Cup kazandım :D Mucizevi şekilde futbolcular hayatlarının maçını oynadı ve finalde Totthenam'ı 1-0 yenerek kupayı kazandım.

Seneye Bromley avrupa kupalarında :D

Önümdeki play-off maçlarını kazanırsam takımı Championshipe taşımış olacağım. Yavaş yavaş amatör bir klupten dev bir klup oluşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt