Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

74360544902958556245.png

Hilesiz hurdasız daha ikinci sezonun başı ;)

Bu arada sağlam Türk uyruklu defans oyuncusu öneren varmı serdar taşçı dışında ?

Atma Recep din kardeşiyiz. :o

İmkanı yok taksitle falan filan deme.

Transferlerinin capsını koy,görelim kaç para vermişssin her birine ya da vermişmisin. :asd:

Agüero ve Hulk u 2. sezonunda alamıyorsunki.Adamlar takmıyorlar bir kere.Pastore ilgileniyor ama çok yüksek yıllık ücret istiyor.Menejeri de çok yüksek para istiyor sözleşme için.Onu da kulüp veremiyor.Alexis Sanchez'i bilemiyorum.Teklif götürmedim hiç.Hazard'ı 2016 yılında aldım anca Man.City'den.O da anca takımdan ayrılmak istiyordu.Huzursuzluk çıkardı takımdan.9.5 milyona bıraktı takımı.Ondan önceki sezon 30 milyona kadar çıkmıştım ama kabul edilmemişti.

İkinci sezonda alabileceğiniz yıldız oyuncular Neymar ve Paulo Henrique.Taksitle onları alabiliyorsunuz.Tabi Shaktar'dan fırsat kalırsa. :D

Valla yıllardır FM oynarım 2005'den beri, ne yalan söyliyim 2. yılımda böyle müthiş bir kadro kuramadım GS'de hiçbir zaman. Eğer gerçekten hilesizse arkadaşı ayakta alkışlarım ve bir daha fm falan oynamam..

Agüero ve Hulk u 2. sezonunda alamıyorsunki.Adamlar takmıyorlar bir kere.Pastore ilgileniyor ama çok yüksek yıllık ücret istiyor.Menejeri de çok yüksek para istiyor sözleşme için.Onu da kulüp veremiyor.Alexis Sanchez'i bilemiyorum.Teklif götürmedim hiç.Hazard'ı 2016 yılında aldım anca Man.City'den.O da anca takımdan ayrılmak istiyordu.Huzursuzluk çıkardı takımdan.9.5 milyona bıraktı takımı.Ondan önceki sezon 30 milyona kadar çıkmıştım ama kabul edilmemişti.

İkinci sezonda alabileceğiniz yıldız oyuncular Neymar ve Paulo Henrique.Taksitle onları alabiliyorsunuz.Tabi Shaktar'dan fırsat kalırsa. :D

Aguero'yu hic denemedim gelmez diye ama Alexis Sanchez ve Hulk ikinci sezonda geliyorlar.Biraz da şansa bağlı.Alexis'in takımla arası bozuktu 10m'a almıştım mesela, Hulk'a 20m bayıldık :D Ayrıca Macheda'yı da öneririm;

----------------------------Hulk-------------------------

Federico Macheda----------------------Alexis Sanchez

2017 yılındayım kadrom şöyle

Kaleci : Akınfeev

Defanslar: Marcelo(Vargas), Ömer Toprak(Scott Dann), Mauricio(regen), Elias Scholz(regen), Van Der Wiel(Gökhan Gönül)

Orta Sahalar : Rodwell, Defour, Nuri, Pjanic, Pastore

Kanatlar : Jovetic, Alexis Sanchez, Florian Schwaiger(regen)

Forvetler : Neymar, Lukaku, Rossi

2017 yılındayım kadrom şöyle

Kaleci : Akınfeev

Defanslar: Marcelo(Vargas), Ömer Toprak(Scott Dann), Mauricio(regen), Elias Scholz(regen), Van Der Wiel(Gökhan Gönül)

Orta Sahalar : Rodwell, Defour, Nuri, Pjanic, Pastore

Kanatlar : Jovetic, Alexis Sanchez, Florian Schwaiger(regen)

Forvetler : Neymar, Lukaku, Rossi

hangi takımla oynuyorsun

Aguero'yu hic denemedim gelmez diye ama Alexis Sanchez ve Hulk ikinci sezonda geliyorlar.Biraz da şansa bağlı.Alexis'in takımla arası bozuktu 10m'a almıştım mesela, Hulk'a 20m bayıldık :D Ayrıca Macheda'yı da öneririm;

----------------------------Hulk-------------------------

Federico Macheda----------------------Alexis Sanchez

Daha önceki kariyerimde Alexis Sanchez'e 15 milyon teklif etmiştim.Kulübü 35 milyon istemişti.Onun için yeni kariyerimde hiç uğraşmamıştım.:D Kulübüyle sorun yaşayan oyuncuları almak kolay oluyor ama aksi takdirde alamıyorsun adamı bir türlü.Kulüple anlaşsan zart menejer giriyor araya.Çok para istiyor. :D

Bu arada forvet olarak Fiorentina'da oynayan Babacar'ı kesinlikle öneririm.Çok genç bir oyuncu ve müthiş oynuyor.

Yok böyle bir adam :eek::eek::eek:

o ne öyle ya :D oyunun sana yaptığı bir güzellik. her zaman böyle oyuncular çıkarmıyorlar

Öyle bir adam çıkıyor ve top sürmesi sekiz, çok saçma.

beyler bana fm 11 için güzel tema önerisi olan var mı ? galatasaray teması istiyorum açıkcası

o ne öyle ya :D oyunun sana yaptığı bir güzellik. her zaman böyle oyuncular çıkarmıyorlar

Bu ne la kimdir bu. Canavar transfer etmiş koşun lan

Öyle bir adam çıkıyor ve top sürmesi sekiz, çok saçma.

Valla 8 mekiz geri özellikler yeter :D

Valla denizlisporu yönetiyordum. 2014 eylülünde GALATASARAY HAGİ'yi kovunca görev için başvurdum zaten en sevdiğim kulüp olarak GS ekliydi. Aldılar beni Denizli'yi bırakıp GS'ye geçtim. Oyuncu kadrosu çok iyi olmuş zaten. Adamlara bakarken bunu gördüm şok oldum valla :D Daha 18 yaşında böyleyse 25 yaşında ne olur acaba demeden edemiyor insan :D

Fm 2011 Büyük Galatasaray Kariyerim

Bana hile diyen arkadaşların, bu küçük dosyayı indirip içindeki resimlere bakmasını ve açıklaması olan not defterini okumalarını isterim. Bunu okuyup sonra yorum yapın beyler :yenieek:

Blue square north/south'tan bir takım alacam hileyle bütün potansiyelli gençleri alacam 5 sene sonra premier lige çıkarım herhalde. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt