Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Tema güzelmiş.:D

Bende Juventustan sıkıldım ve Southampton kariyeri açtım.Hedefim takımı 2 yıl içinde premier league taşımak.Şu anda Championshipte 12.nci sıradayız ve 6.ncı sıra ile aramızda 5 puanlık bir fark var.3 haftadır yeniliyorduk ama derbide Portsmouthu yenerek kötü gidişatımızı durdurduk.:lol:

Şimdi size ss koyacam,blue square north'dan premier lig şampiyonluğuna. :asd:

5438.jpg
5442.jpg

Areola,Romario,Situ,Turan,Crisetig,Kevin,Kadlec FMRTE ile 8 sene önce aldım. :asd:

Geriye kalanları Pastore,Neymar,Marilungo,Rodwell,Jones yeni transferlerdir 2'sini(Rodwell,Jones) önceki sezon aldım kalanları geçtiğimiz sezon başı ,taksit işe yarıyormuş gerçektende. ;)

Tanımadığınız kişiler en kral regenlerdir. ;)

şu shakira temesınınasıl yaptın ya ? :D biz istediğimz resmi arkaplan yapabilir miyiz ?

şu shakira temesınınasıl yaptın ya ? :D biz istediğimz resmi arkaplan yapabilir miyiz ?

Evet yapabilirsin ama resmin tonunu iyi ayarlaman lazım. mesela ben photoshop ile yeşil ton verdim resme. Yoksa yazıalrı okumakta sıkıntı yaşarsın.

nasıl yapacağımıda açıklasan . gerisini hallederiz de

Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2011\skins\***kullandığın skin adı***\graphics\backgrounds

Burdaki default yazan resim arka plan resmidir. Onun yerine istediğin bir resmi ayarlayıp adını default olarak değiştir ve buraya at.

Not: FM'nin kendi skin'i ile olmaz mutlaka başak bir skin yüklü olmalı önceden. ;)

Uzun zamandır FM11 oynamıyordum , neredeyse 2 ay olmuştur belki de.

Suanda yeniden oynamak istiyorum ama takım konusunda cok kararsızım, bir önerisi olan var mı ? :o

Suanda yeniden oynamak istiyorum ama takım konusunda cok kararsızım, bir önerisi olan var mı ? :o

sunderland . oynarken çok eğlendim inan . hem ilk yıl seni ligde tutacak kadrosu var hemde kaliteli gençleri . tabi premier lig istiyorsan :D

Premier lig oynamak ölüm ya.3 günde bir maç var.Adam sıkılıyor bir süre sonra oynarken.Habire rakip analizi,taktik ayarla falan.Oyun çok uzun sürüyor. :D

Ben astim bu isleri diyorsan Adana Demirspor oneririm . Sunday League Player sec kariyerini felan da . Ben yaptim cidden zevkli oldu . Fakat ADD kariyeri yapmadim teknik direktorluk kariyeri yaptim . 2024de mi ne biraktim en son Dortmund ve Fransa Milli Takimi'ni yonetiyordum . Fakat toplamda 10-15 takima gitmisimdir 40-50 lig felan acikti cidden zevk aldim siddetle tavsiye ederim .

İlk defa geldi başıma böyle birşey :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt