Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FM 2012 Duyuruldu!

Niye yapsınlar ? CM yaptıda noldu ? Yine orjinal oyun satamadı adamlar . Hatta oyunun fiyatı 20 tl'ydi .

Valla herkesin görüşü farklıdır ama sırf türkçe yaptı diye oynamayacağımı bile bile gittim cm aldım, ki gerçektende oynamadım..

Soğuklukta var tabi ama türkçe fm yapıncaya kadar o oyunu orj alırsam namerdim..

Öyle şu şu rakamı tutturun ondan sonraki sene türkçe yi düşünürüzü geçecekler..

Ticaret = Risk

Valla herkesin görüşü farklıdır ama sırf türkçe yaptı diye oynamayacağımı bile bile gittim cm aldım, ki gerçektende oynamadım..

Soğuklukta var tabi ama türkçe fm yapıncaya kadar o oyunu orj alırsam namerdim..

Ticaret = Risk

Tamam işte CM öyle bi riske girdi ve sonuç alamadılar . Bunu gören SI hayatta böyle bi riske gireceğini zannetmiyorum .

Tamam işte CM öyle bi riske girdi ve sonuç alamadılar . Bunu gören SI hayatta böyle bi riske gireceğini zannetmiyorum .

İyi ama dostum eğer ki fm yetkilileri kendilerini cm ile bir tutuyorlarsa kapatıp gitsinler dükkanları :)

Türkçe fm eminim iyi rakam yapar burda..

Korsan olmaz demiyorum ama orjinal sayısını bir hayli, oldukça fazla arttırır..

Ya bide şu konu var, oyundan şu kadar alın türkçe yapalım tamamiyle küstahlık..Bunu dedikleri gün (sanırım fm09 için demişlerdi ilk) gıcık kaptım bu kibirli arkadaşlara..Alsınlar orj oyununu monte etsinler :)

Niye yapsınlar ? CM yaptıda noldu ? Yine orjinal oyun satamadı adamlar . Hatta oyunun fiyatı 20 tl'ydi .

Ne demek niye yapsınlar ? Hiç birşey yapmamaktan iyidir.Yani ortaya milyon dolarlık yatırım yapmıyorlar.

Pes'e Türkiye Ligini ekle desen neyse de dil seçeneği lan ne var bunda ?Atla deve değil.

Yaparlarsa ekstra gelirleri olur.

Ne demek niye yapsınlar ? Hiç birşey yapmamaktan iyidir.Yani ortaya milyon dolarlık yatırım yapmıyorlar.

Pes'e Türkiye Ligini ekle desen neyse de dil seçeneği lan ne var bunda ?Atla deve değil.

Yaparlarsa ekstra gelirleri olur.

İyi her isteyen ülkenin dil seçeneğini oyuna eklesinler mantığa bak . Sen adamlara bişey göster ki onlarda senin istediğini yapsınlar .

Eklemen lazım tabi ki.Pes yaptı işte.Sonradan ekleyebiliyorsun.Oyun paketi içinde de yok.Ekstra maaliyeti yok.Oyunu şişirmiyor.

Adamlara birşey ispatlamak zorunda da değilsin.İstek varsa ve para kazanmak istiyorlarsa yapacaklar.Oyun modülü değişsin demiyor hiç kimse.Yarın bir gün rakibi çıkar sonra nal toplarlar.

2K ve NBA Live örneğinde olduğu gibi

güzele benziyor noele kadar niye bekletiyorlar anlamıyorum ne gerek var o kadar bekletmeye

Alt tarafı bir Türkçe yama.Eklemek zor değil.Yapabilirler.

Onbinlerce cümle var oyunda. Yama yapılabilmesi için 10 kişilik profesyonel bir ekip kurmaları ve değişiklikler yapılacağı için sürekli iletişim halinde olmaları gerekiyor. Kolay bir iş değil yani.

Oyun Avrupa'da ve Amerika'da en çok satan oyunlardan biriydi . Adamlar 10.000 orjinal oyun satılsın Türkiye'de Türkçe yapalım diyorlar . Adamlar neden yapsın yani Türkçe yamayı 10.000 tane bile orjinal oyun satamadıkları bi ülkede ?

Valla sırf bunun için geçen sene gittim oyunu orjinal aldım. Bu sene de alacağım. İlla 10.000 gibi somut bir rakam belirleyip buna göre hareket etmesinler. FM serisi Türkiye'de efsane haline gelmiş, çoğu futbolseverin yıllardır oynadığı bir oyun serisi. Artık günümüzde en exclusive oyunlar bile Türkçe yamayı geçtim, Türkçe dublajlı olarak geliyor (Uncharted 3, Killzone vs.) Sigames'in de biraz duyarlı olması lazım.

Valla sırf bunun için geçen sene gittim oyunu orjinal aldım. Bu sene de alacağım. İlla 10.000 gibi somut bir rakam belirleyip buna göre hareket etmesinler. FM serisi Türkiye'de efsane haline gelmiş, çoğu futbolseverin yıllardır oynadığı bir oyun serisi. Artık günümüzde en exclusive oyunlar bile Türkçe yamayı geçtim, Türkçe dublajlı olarak geliyor (Uncharted 3, Killzone vs.) Sigames'in de biraz duyarlı olması lazım.

10000 öylesine söylenmiş bi rakam . Satışlar biraz artsa adamlar yapacak ama doğru düzgün alan olmuyor ki orjinal .

Onbinlerce cümle var oyunda. Yama yapılabilmesi için 10 kişilik profesyonel bir ekip kurmaları ve değişiklikler yapılacağı için sürekli iletişim halinde olmaları gerekiyor. Kolay bir iş değil yani.

Türkçeleştirecek ekibi Türkiye'den bulurlar.Oldukça basit iş.İsterse 30 bin kelime olsun.

Ticaret = Risk

çok dogru söylemişsin arkadaşım.yaptırım uygulamak gibi bi hakları yok.cıkarsınlar bakalım oyunu türkçe,o zaman eger satılmazsa bizi yargılasınlar.neymiş efendim yok 10000 kişi almalıymış yok bilmemne.ticarette satış yapacaksan ilk şart müşteri memnuniyetidir..!

3 senedir gidip orjinalini alıyorum. Eleştirmeye hakkı olanlar da orjinalini kullananlardir kesinlikle.

Türkiye de oyun oynuyanlar orjinal alsalar, Pes' e TSligi, FM' ye de Türkce coktan eklenmisti

Oyunun Türkçe olup olmaması benim için pek önemli değil CM İtalya 95'den bu yana hep ingilizce oynadım bundan sonrada oynarım, ki zaten oyun içerik olarak çok fazla ingilizce bilgisi gerektiren bir oyun da değil, oyunda geçen kelimelerin çoğunu zaten günlük hayatta futbol konuşurken kullanıyoruz.

Bir an önce çıksa da oynasak, 2 günde bir mail atıyorlar , geliyor, çıkıyor , noelden önce vs.. diye iyice gaza getiriyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt