Fm biraz da şans işi arkadaş. Bu yılki Galatasaray kariyerimi bir özet geçeyim burada, Sarp'ı Porto'ya 5 m€, Servet'i Sunderland'e 10.75 m€, Barış'ı Beşiktaş'a 8m€, ve Baros'u Chelsea'ye 16.5 m€'ya satmıştım. Normalde gelmeyen teklifler daha oyunun başında gelmişti. Gelen 40 m€'yu 4 ile çarpıp kendime 160 m€ luk transfer bütçesi ayarlamıştım kendime.
İlk senemde hemen hayranı olduğum Alexis Sanchez'i, ve Neymar, Hazard ardından da Ganso'yu aldım. Sonraki sen Hulk, Robinho ve Kaka geldi. Şaşırmaya başladım, " Bu adamlar nasıl gelmeyi kabul ediyorlar ben daha başarı elde etmeden" diye. Robinho ve Kaka da gelince takım Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıktı. O başarıdan sonra gelen parayla aldığım bir oyuncu var. Ama ne oyuncu, çok 4 yıldır FM oynuyorum şu ana kadar yaptığım en sansasyonel 2. transferdi Agüero.
Tabi yıllar sonra takımın kaptanı oldu, 33 yaşında futbolu Galatasaray'da bıraktı Agüero. Takımın efsanesi, kaptanı oldu. O sene Şampiyonlar Ligi'ni kazandı takım,Torres Gerrard, Fabregas gibi oyuncuların klüplerini ikna etmeme rağmen o oyuncular gelmedi. Ama transferin son haftasında yönetim benim isteğimi yerine getirerek hem klübüyle, hem oyuncuyla anlaşarak klüp tarihinin en sükse transferini yaptı. PATO. 68.000.000 € karşılığında Galatasaray'a kattım Pato'yu.
Bu Sanchez,Hazard,Agüero ve Pato'lu takım iskeletine 2-3 regen de katarak 10 yılı geçkin bir süre aynı oyuncularla oynadım. Sonradan Alexis Sanchez menajer yardımcım, Agüero genç takım koçum, Pato gözlemcim oldu. Hazard devam etmedi. 2-3 sene daha oynadıktan sonra oyun tamamen regen dolunca bende Galatasaray'ın efsanesi olarak emekli oldum. En çok zevk aldığım kariyerimdi bu, 2012'de daha zevkli bir kariyer yapmayı umuyorum.