Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FM 2012 Çıktı !

Arkadaşla ortak D&R'dan alsak 2 farklı bilgisayarda rahat rahat oynayabilirmiyiz ?

Yani kutudan çıkan tek steam iki farklı bilgisayarda da iş görür mü yoksa ikincisinde hata verir mi ?

Online filan oynamayız zaten, normal şekilde çalışması yeterli olur bize 2 farklı bilgisayarda.

Çalışır. 1 kişi çevrimdışı modda oynayacak oyunu ama arasıra çevrimiçi olup güncelleme falan yapacak. Diğeri istediği gibi oynar :)

Orijinal aldım ama crack çıksın istiyorum ben de, kimse oynamıyor fikir alışverişi yapacak biri yok :D

al

crack_cocaine.png

latest news, 26th oct 2011

we are working on football manager 2012 crack, we got alot of requests to crack it asap.

cracking is like finding a right key from a bunch of keys. so, can’t really announce the date, it can be out anytime.

regards,

skidrow

News & Updates | SkidrowGames.com

original oyun almak gerekicek crack yalan oldu

latest news, 26th oct 2011

we are working on football manager 2012 crack, we got alot of requests to crack it asap.

cracking is like finding a right key from a bunch of keys. so, can’t really announce the date, it can be out anytime.

regards,

skidrow

News & Updates | SkidrowGames.com

original oyun almak gerekicek crack yalan oldu

Tarih vermiyorlar ama heran cıkabilir diyorlar.

1 hafta oldu hala gelisme yok. Sanirim dedikleri gibi bunlar anlasma yapmislar sports interactive ile...

GS ile kariyerimde devre arasına lider olarak girdim. 17 maçta 2 yenilgi aldım 3 de beraberlik sanırım. Transfer falan da yapmadım, bir tek Ergic boştaydı alternatif olsun diye onu aldım. Gerçi transfer yapacak para da yok oyuna başlarken 750k Euro veriyor :) 2 hafta önce 8Milyon Euro verdiler sağolsunlar da devre arasında birkaç kişi alabilecek duruma geldik.

orjinali ne kadar acaba

60-70 TL civarı.

Oha oyun tarihinde bir ilk yaşanıyor. Bir oyunun ilacı oyun çıkalı bir hafta olmasına rağmen hala bulunamadı. :eek:

Cmden gerisi ylan

fm hep sıkıcı gelmişdir

en son 2008de oynadım o gün bugündür manacarlık oynamam

60 lira verip orjinalini alın. Senelerdir oynadığınız oyun serisinden bahsediyoruz. Onca insanın emeğine saygı gösterin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt