Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FM 2012 Çıktı !

Çalışır. 1 kişi çevrimdışı modda oynayacak oyunu ama arasıra çevrimiçi olup güncelleme falan yapacak. Diğeri istediği gibi oynar :)

Hayır.Oyun kesinlikle internet bağlantısı istiyor.Steam çevrimdışı moddaysa ya da internete bağlı değilsen FM açılmıyor.

Yoksa geçen sene orjinal alıp 5 makineye kurmuştuk,böyle bir durum yoktu.

Hayır.Oyun kesinlikle internet bağlantısı istiyor.Steam çevrimdışı moddaysa ya da internete bağlı değilsen FM açılmıyor.

Yoksa geçen sene orjinal alıp 5 makineye kurmuştuk,böyle bir durum yoktu.
Yine aynı şekilde satış varda:confused: ben bu steam üzerindeki fiyatlandırmaya anlam veremedim. Ben girdiğide 49.99 euro gözüküyor. 5 lisans işlemide aktif gibi anlıyorum, bir başkası steamde 39 dolar dedi, yabancı bir forumda(ispanyol) steamde 26 Euro olduğunu söyleyen var.

Yine aynı şekilde satış varda:confused: ben bu steam üzerindeki fiyatlandırmaya anlam veremedim. Ben girdiğide 49.99 euro gözüküyor. 5 lisans işlemide aktif gibi anlıyorum, bir başkası steae mde 39 dolar dedi, yabancı bir forumda(ispanyol) steamde 26 Euro olduğunu söyleyen var.

Football Manager'ın kendi sitesinden 29 sterline alabiliyorsun şu anda.83 liraya geliyor.

Steam üzerinde 39,99$'a satılıyor,o da 72TL civarına geliyor.

Bi de şöyle bişey var güvenemedim pek.

Football Manager 2012 Steam Download Cd-key - SanalPazar

Football Manager'ın kendi sitesinden 29 sterline alabiliyorsun şu anda.83 liraya geliyor.

Steam üzerinde 39,99$'a satılıyor,o da 72TL civarına geliyor.

Bi de şöyle bişey var güvenemedim pek.

Football Manager 2012 Steam Download Cd-key - SanalPazar

Bende football manager sitesinde 29.99

Steamde 49.99Euro

Sanal pazar,gg,vs.. sitelerde steam üzerinden alınan 5li keylerden 1'i satılıyor. Tek anahtar yok yine 5 anahtar var ama sanırım siz steami açınca 40$ çıkan linkle 1 lisans verilirken ben açtığımda 49.99Euro çıkınca 5 key geliyor.(emin değilim gerçi) Caps vericem aha;

7m96.jpg

Guzel :) Nası oyun iyimi? Biz fakirler tırmalıyoruz daha? Kral'ın fm bulamıyorlarsa cm oynasınlar lafını bekliyoruz isyan başlatmak için :D

valla güzel Ertuğrul abi beğendim yani değdi diyebilirim :) Fm 2011 den çok çok güzel özellikle transfer olayı biraz zor yapılıyor transfer ama daha gerçekci olmş Fm 2011 de çok kolaydı transfer. En beğendiğim yönü de maç öncesi futbolcularla yaptığın konuşmada futbolcuların verdiği tepki mesela maç öncesi yaptığın konuşmada X futbolcunun motivasyonu artıp Y futbolcusu stress yapabiliyor hepsiyle özel konuşma yapıyorum genelde :)

Ben de crack çıkmasını bekliyordum ama yabancı forumları takip ettim çok gecikebilir diyorlardı hep dayanamayıp Steam key ini aldım o adamdan

Gozumuz aydin gencler Sonunda... :)

Bekleyen dervişler muradına erdi.

Vay vay vay, süper oldu bu.Biraz daha dayanabilselerdi orjinal alacaktım, neyse 80 TL bize kaldı :)

Nasılsınız beyler iyisiniz inşallah?

Hadi bakiim paylaşmak adettendir.

Valla şöyle güzel, hızlı bir malum ortam paylaşımı yapacak varsa çok makbule geçer :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt