Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

o degilde riera akıyor be hacılarr.... sercan riera ... selcuk 4 mac asist 7 oldu :) cehyun bendede stoper attıgı 2 duran toptan kafa ,ufjada 2 duran toptan kafa kornerleri selcuga attırın akıyorrr :)

o degilde riera akıyor be hacılarr.... sercan riera ... selcuk 4 mac asist 7 oldu :) cehyun bendede stoper attıgı 2 duran toptan kafa ,ufjada 2 duran toptan kafa kornerleri selcuga attırın akıyorrr :)

Aynen.Duran topları bende de Selçuk kullanıyor, ilk sezon 5 gol 11 asist ile oynadı.Bu sezon şampiyonlar ligi maçlarından dolayı rotasyon olcak mecburen o yüzden bu istatistiklere ulaşması zor ligde :)

Cevap: FM 2012 Çıktı !

senin windows kaç bit ? büyük ihtimal kullandığın crackde falan sorun vardır pek anladığım söylenemez ama bi başka crackle dene derim

32 bit kullanıyorum. Crack kısmına geçemedim setup'a tıklayınca bu hatayı veriyor.

ama takımın bütçesi yine çok kötü , sadece 17 yaşında vitinho yu kiralayabildim ilk sezon :)

ama takımın bütçesi yine çok kötü , sadece 17 yaşında vitinho yu kiralayabildim ilk sezon :)

Evet sezon başında 870 bin euro gibi bir rakam var ama sen oyuncu alınca yönetim destek veriyord.Transfer ertelensin mi diye soruyor ? Hemen yanında da "adjust budget" adı altında hunaaaa goruhkkk Ünal Bashgan olayı ile transfer yapabilirsin :)

Bu bölümden bahsetmiştim. :)

taktikr.jpg

Sağolasın Fetullah. Bir de böyle deneyelim bakalım. :)

Sağolasın Fetullah. Bir de böyle deneyelim bakalım. :)

Neyi denersen dene, en az 3-4 maç değiştirme, sezon başını iyi geçir, taktiğini sistemini hazırlık maçlarında istikrarlı bir şekilde devam ettir, bunu yaparsan başarılı olursun.

Hakem sapıttı , fm 'de bile böyle şeyler bizi bulur... 2 saçma kırmızı kart ... 1 puan bence güzel..

xml htası aldım kayıtlı oyun gitti ne yapmam lazım :(

Suanda yeni kariyere basliyorum elim ayagim titriyor heyecandan beyler aylardir bu oyunu bekliyorum. :asd:

Cevap: FM 2012 Çıktı !

Search bölümünde hangi ligleri seçtiysek ordan futbolcular mı çıkıyor?

Yabancı kontenjan olmayışı çok iyi. Bir sürü genç yetenek alabiliyoruz.

Arkadaşlar bu arada Hamad'ı kaçırmayın. İsveç milli takımında oynuyor ama Azeri pasaportu var ve Süper Lig'de yabancı kontenjan işgal etmiyor.

Beyler pm den oyuncu yüz paketi,logo paketi,forma paketi gibi yamaları yollayacak babayiğit var mı aranızda ? :)

Şampiyonlar Liginde Barça ile eşleştim o gün geldi çattı canım gram oynamak istemiyor be.

Şampiyonlar Liginde Barça ile eşleştim o gün geldi çattı canım gram oynamak istemiyor be.

inter taktiği diz 5 defans . geri libero bir ön libero taktiği kontra yap defansif oyna ful. ileriye tek elmanderi koy dua etmeye başla :D

Şampiyonluğu garantiledim.Bony 30 maç 27 gol 12 asist ile oynuyor.Hayvan herif. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt