Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Adriano'yu bonservis bedelsiz 1 senelik kadroma kattım.

Cenk Tosun ve Elmander ile 1 sezon geçmeyebilir.

40 maç+Şampiyonlar Ligi+Türkiye K.

çok gereksiz puanlar kaybediyorum :S

çogu oyuncu çıkmıyor :S bony felanda çıkmıyor bende

Eren database small olmasın senin

baştanmı başlıcam database'yi düzeltmek için :)

anlaşılan başta başlamak tekrardan bu database ile oynayamam :) 19.hafta antep 1. , galatasaray 2. fenerbahce 7.ciydi tüh :D

Valla hacı ligde 4.favori takımdık Ts ile birlikte neredeyse ondan dedim.

:asd: Banada Barça-Liverpool-G.Rangers geldi

Barça evimde 4 attı Liverpool ile deplasmanda 1-1 içerde 0-0 kaldım son dakikada öyle bir gol kaçırdım ki Sercan ile masayı dövdüm resmen.

Rangers'a içeride 4ledim dışarıda 10 kişi ile 1-0 çok zor aldım.Son maça Liverpool'un 2 puan önünde girdim ben Barça ile deplasmanda Liverpool içeride Rangers ile yapacaktık.Ne yapıcam diye kara kara düşünürken Barça'nın kadroya bir baktım yedek ve gençlerle çıkmışlar Xavi'ye rağmen 1-1 bitti 2.yarı yediğim golle.

Liverpool ise kendi sahasında 1-0 kazanmış benimle beraber 9 puana ulaşsada averajla üst tura çıktım.

Ama şimdi Bayern maçı var nasıl geçicem bilmiyorum :asd:

Bayern ile eşleştikten sonra devre arasında çok ama çok iyi bir stoper takviye ettim takıma Liverpool yedek takımında İskoç 21 yaşında Dany Wilson'u aldım Muslera'ya yedek oalrakta Sinan geldi ama Dany ile birlikte oyundaki kadrimzi değiştirecek oyuncuyu aldığımda ne denli yararlı bir iş yaptığımı 4 ay sonra anlayacaktım. Wolfsburg alt yapısından yetişmiş ortasaha oyuncusu Tolga Ciğerci.Alper Potuk'u alacaktım ama Es es okadar aç gözllüydükü 12 13ler isteyince bende Tolga'yı buldum.

Neyse Bayern maçıba kadar kadroyu bir birine alıştırmayı ve uyum sürecini atlatmayı başardım.İnanılmaz bir uyum ve bir birini tamamlayan oyuncular br araya gelmiş oldu.

Bayern ile deplasmanda oynadığım maça

-----Muslera---

Eboue- --Reid---Dany---Gökhan Süzen

----Mehmet Topal---

------ Tolga Ciğerci-- -Selçuk İnan

Elkeson------------------------Mertens

-----------Kolbeinn---------

11'i ile çıktım oradaki maçı yavaş tempo ile bitirdim 1-1

2. maç Mehmet Topal ile Tolganın yerlerini değiştirip Tolganın yerine ileriye Baros ile basladım yüksek tempo ve çift forvet bana bukez 3-1 lik galibiyet getirdi.

Bayern'i eledikten sonra rakip Man.U oldu ilk maç yine deplasmandaydı Almanya da ki savunma anlayışımı yine sahaya yansttım 0-0 lık skorla ülkeye döndüm.Bukez kendi sahamda deplasmanda oynadığım diziliş ve kadro ile çıktım ancak kontra atak ve kanatları kullanma ve boşluklara pas at seçenekleri ile mükemmel savunma ve harika kalecim sayesinde muhtesem kanat oyuncularım ve ilerideki son adamımın tek dokunusyla 1-0 ölüp ölüp dirildiğim maçı kazandık tur atladık.

En korktuğum rakip geldi yarı finalde yine.Barcelna.İlk maç deplasmda yine bilindik kadromla çıktım ama bukez ne Man.U ya nede Bayern'e deplasmanda oynattığım korkak futbolu oynatmadım dizilişimi onlara deplasmanda oynattığım dizlişin aynısıydı ama bukez kanatları kullarak full atak oynadım. Barça kanatları bom boştu.Baya pozisyonlar buldum ama Villa penaltı dan 1-0 öne geçirdi Barça'yı ardından Kolbeinn 45+1 de sağ kanattan defansın arasına atılan topu çok iyi değerlendirdi. 1-1 Barça maç boyu yüzde 52 topa sahip olma oranı ve kaleyi bulan 1 şutla oynadı o da penaltı. Ben yüzde 48 ile oynadım 16 şut çekip kaleyi tutan şutum 6 idi.

Gollü beraberlik ile yurda döndük maç günü geldiğinde Man.U ve Bayern deplasmanlarındaki kapalı futbolu oynadım yine ağır tempo ve zaman geçirmede eklenince istediğim skor olan 0-0 Avrupa Kupası maçlarında en kolay elde ettiğim skor oldu.

Ve final....

Size yeminle buraya kadar aç kapa hiç olmadı kadrom gerçekten çok iyiydi.Bütün antrenörlerim yardımcı hocam gözlemcilerim doktorlarım hepsi için neredeyse 3 4 saat uğraştım alableceklerimin en iyisini aldım gözlemcileri çalıştırmaktan kanlarını kuruttum böyle bir sistemde gerçekten işe yarayan ve maçına hatta maçın içindeki dakıkaya göre taktikle yenemeyeceğim takım yoktu ama işte..

Rakip Porto.Dizilişi benim dizilişimin aynısı oyuncuları benim kalecimden tutta forvetime kadar hepsi daha iyi özellikleri daha güçlüydü.İddia ediyorum Barça'dan da Real den de gerek futbol oalrak gerekse kalite olarak çok çok öndeler.Yahu tek zayıf halkaları yok adamların.

Deplasman taktiği ile çıktığım finali 3-1 alsalarda yaptığım 12 aç kapadan sonra sol kanat oyuncumun 30 metre kadar uzaktan attığı freekick golü ile sonunda şampiyonlar ligi şampiyonluğuna ulaştım.Ama asla içime sinmedi okadar geldik aslan gibi ama gel gör ki Porto canavar gibi olmuş ilk maçta darma duman etti beni.Sonrası saçma sapan aç kapalrla hileyle geçti işte.

Cl de 1 maç kala gruplardan çıkmayı garantiledim.:D

5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyetim var.Barcelona'ya Camp Nou da 3-1 kaybettik.Milan ile San Siro da 2-2 berabere kaldım.2-0 dan 2-2 ye getirdik maçı.

Sezon arası transfer dönemi yaklaşıyor ama hala oyuncular gelmek istemiyor deli oldum.Ünal başkan gene transfer bütçesi verdi sağolsun.Porto'dan Guarin ile anlaştım 1.7 milyona.Shaqiri'yi At.Madrid istiyor.Bu sezon performansı düştü baya.Satmayı düşünüyorum ama yerine kimi istediysem getirtemedim. :(

Bayern ile eşleştikten sonra devre arasında çok ama çok iyi bir stoper takviye ettim takıma Liverpool yedek takımında İskoç 21 yaşında Dany Wilson'u aldım Muslera'ya yedek oalrakta Sinan geldi ama Dany ile birlikte oyundaki kadrimzi değiştirecek oyuncuyu aldığımda ne denli yararlı bir iş yaptığımı 4 ay sonra anlayacaktım. Wolfsburg alt yapısından yetişmiş ortasaha oyuncusu Tolga Ciğerci.Alper Potuk'u alacaktım ama Es es okadar aç gözllüydükü 12 13ler isteyince bende Tolga'yı buldum.

Neyse Bayern maçıba kadar kadroyu bir birine alıştırmayı ve uyum sürecini atlatmayı başardım.İnanılmaz bir uyum ve bir birini tamamlayan oyuncular br araya gelmiş oldu.

Bayern ile deplasmanda oynadığım maça

-----Muslera---

Eboue- --Reid---Dany---Gökhan Süzen

----Mehmet Topal---

------ Tolga Ciğerci-- -Selçuk İnan

Elkeson------------------------Mertens

-----------Kolbeinn---------

11'i ile çıktım oradaki maçı yavaş tempo ile bitirdim 1-1

2. maç Mehmet Topal ile Tolganın yerlerini değiştirip Tolganın yerine ileriye Baros ile basladım yüksek tempo ve çift forvet bana bukez 3-1 lik galibiyet getirdi.

Bayern'i eledikten sonra rakip Man.U oldu ilk maç yine deplasmandaydı Almanya da ki savunma anlayışımı yine sahaya yansttım 0-0 lık skorla ülkeye döndüm.Bukez kendi sahamda deplasmanda oynadığım diziliş ve kadro ile çıktım ancak kontra atak ve kanatları kullanma ve boşluklara pas at seçenekleri ile mükemmel savunma ve harika kalecim sayesinde muhtesem kanat oyuncularım ve ilerideki son adamımın tek dokunusyla 1-0 ölüp ölüp dirildiğim maçı kazandık tur atladık.

En korktuğum rakip geldi yarı finalde yine.Barcelna.İlk maç deplasmda yine bilindik kadromla çıktım ama bukez ne Man.U ya nede Bayern'e deplasmanda oynattığım korkak futbolu oynatmadım dizilişimi onlara deplasmanda oynattığım dizlişin aynısıydı ama bukez kanatları kullarak full atak oynadım. Barça kanatları bom boştu.Baya pozisyonlar buldum ama Villa penaltı dan 1-0 öne geçirdi Barça'yı ardından Kolbeinn 45+1 de sağ kanattan defansın arasına atılan topu çok iyi değerlendirdi. 1-1 Barça maç boyu yüzde 52 topa sahip olma oranı ve kaleyi bulan 1 şutla oynadı o da penaltı. Ben yüzde 48 ile oynadım 16 şut çekip kaleyi tutan şutum 6 idi.

Gollü beraberlik ile yurda döndük maç günü geldiğinde Man.U ve Bayern deplasmanlarındaki kapalı futbolu oynadım yine ağır tempo ve zaman geçirmede eklenince istediğim skor olan 0-0 Avru Kupası maçlarında en kolay elde ettiğim skor oldu.

Ve final....

Size yeminle buraya kadar aç kapa hiç olmadı kadrom gerçekten çok iyiydi.Bütün antrenörlerim yardımcı hocam gözlemcilerim doktorlarım hepsi için neredeyse 3 4 saat uğraştım alableceklerimin en iyisini aldım gözlemcileri çalıştırmaktan kanlarını kuruttum böyle bir sistemde gerçekten işe yarayan ve maçına hatta maçın içindeki dakıkaya göre taktikle yenemeyeceğim takım yoktu ama işte..

Rakip Porto.Dizilişi benim dizilişimin aynısı oyuncuları benim kalecimden tutta forvetime kadar hepsi daha iyi özellikleri daha güçlüydü.İddia ediyorum Barça'dan da Real den de gerek futbol oalrak gerekse kalite olarak çok çok öndeler.Yahu tek zayıf halkaları yok adamların.

Deplasman taktiği ile çıktığım finali 3-1 alsalarda yaptığım 12 aç kapadan sonra sol kanat oyuncumun 30 metre kadar uzaktan attığı freekick golü ile sonunda şampiyonlar ligi şampiyonluğuna ulaştım.Ama asla içime sinmedi okadar geldik aslan gibi ama gel gör ki Porto canavar gibi olmuş ilk maçta darma duman etti beni.Sonrası saçma sapan aç kapalrla hileyle geçti işte.

Valla ben ac kapadan hic hoslanmiyorum. Napoliyim samp. ligi ceyrek finalde en kolay rakip olan shaktar gelmisti. deplasmanda iyi oynamama ragmen 1-0 yenildim. Rovansta evimde 2-0 ondeydim ve bir suru de gol kacirdim. 3 dakika uzatma verdi hakem 95:20 civarinda golu yedim 2-1 bitti elendim. Bunda bile cikmadim.

Hile yapinca pek hos olmuyor.

Valla ben ac kapadan hic hoslanmiyorum. Napoliyim samp. ligi ceyrek finalde en kolay rakip olan shaktar gelmisti. deplasmanda iyi oynamama ragmen 1-0 yenildim. Rovansta evimde 2-0 ondeydim ve bir suru de gol kacirdim. 3 dakika uzatma verdi hakem 95:20 civarinda golu yedim 2-1 bitti elendim. Bunda bile cikmadim.

Hile yapinca pek hos olmuyor.

2. tur Çeyrek final hatta yarı final neyse derdim zaten korkak oynattım yarı final son maçına kadar genelde.Finalde 3-1 lik skor gözümü döndürdü adamlar gerçekten çok iyi ya.Tek açık bulamadım :/

2. tur Çeyrek final hatta yarı final neyse derdim zaten korkak oynattım yarı final son maçına kadar genelde.Finalde 3-1 lik skor gözümü döndürdü adamlar gerçekten çok iyi ya.Tek açık bulamadım :/

Yalniz kadroyu neredeyse full degistirmissin :) amc eksigin varsa sigurosson'u oneririm. arka mesajlarda profili de var. Benim kadroda da var ama yedek dogal olarak. hamsik, gokhan inler felan oluca ona anca sira geliyor:)

Isinamadim gitti oyuna, baya karisik geliyor. :o

Transferler:

Gelenler: Leonel Galeano 3M €, Deniz Naki 1.1M €, Diego Rocha Bedelsiz, Mehmet Topal 2.1M €, Jem Karacan 6M €

Gidenler: Aykut Erçetin 230K €, Aydın Yılmaz Kiralık, Servet Çetin 800K €

Sizce nasıl ?

Yalniz kadroyu neredeyse full degistirmissin :) amc eksigin varsa sigurosson'u oneririm. arka mesajlarda profili de var. Benim kadroda da var ama yedek dogal olarak. hamsik, gokhan inler felan oluca ona anca sira geliyor:)

Değiştirdim elimde gelecek vaadeden yabancılar var çok iyiler. AMC olarak iki kanat oyuncum zaman zaman oynayabiliyor o taktiklerdeki ek olarak John Fleck ve Deniz Nakide ileride baya işim görüyor lig ve kupada neredeyse hiç kasmadım son sene rahatlıkla kupaları aldım zaten Fener ve BJK transfer hatalarına devam ediyor Fener play offa kalamadı Bjk Play off da 3. olabildi Ts 2. ES ES 4. oldu

Bayern alt yapısı Emre CAN 4 yıldız potansiyeli ile oynuyor.Almanya'dan böyle çok iyi oyuncular geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt