Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

2 sene üst üste şampiyonluk aldım Galatasaray ile, ligde zorlanmıyorum ama Avrupa'da sıkıntı var. Averajla gruplardan çıktım ama ilk turda Chelsea eve gönderdi beni.

Bu sene kadroma çok güveniyorum ama. Satılık listesine konan Valbuena'yı aldım. Devre arası da Albin'i almıştım. Sanogo da iyice gelişti, ölümcül bir üçlü oldu. Kontenjan sorunundan dolayı solda Olcan'ı oynatıyorum o da idare ediyor. Göbekte Selçuk-Biglia var.

Yalnız canım stoperim Mensah'ı daha ne kadar kulüpte tutabilirim bilmem, Atletico 15 milyon euro verdi. Sene sonunda bu teklifler artacaktır adam 22 yaşında daha.

2. sezonu bitirdim.. Munihi durduramadik..

Schalke ile 3. sezonuma basliyorum(Ilk defa bir kulupte 3. seznu oynuyorum).. Almanya super kupasinda Munihi 3-1 yenerek ust uste 3. kez kupanin sahibi olduk.( Munihi de ilk kez yendim :))

Yeni sezona cok pahali transferler yaparak basladim..Jermania Jones'i da satmaya calisiyorum... Gelen ve Gidenler;

Taktik ve takim kadrosu su sekilde ;

Artik hedef sampiyonlar liginde de basari...

fenerin 6 puan gerisindeyim 31 hafta sonunda şimdiki maç fenerle..

Almanya Ligi çok zevkli, ben de Leverkusen ile uzun soluklu bir kariyer yaptım. Şimdi Hoffenheim ile oynuyorum. :)

Arkadaşlar bu oyunla ilgili bir sıkıntım var pahalı satamıyorum oyuncuları bunun bir taktigi falan mı var geçen gün bir oyuncumu istiyor büyük takımlar potansiyelli iyi bir oyuncu max teklif 26 milyon reddediyorum sürekli adamda tutma beni gidicem falan trip atıyor istifa ettim bıraktım takımı ben istifa ettikten 1 oyun günü sonra oyuncuyu Real aldı 72 milyon euro ya bu işin bir sırrı varsa söleyin bir zahmet :)

Arda sen bu kadroyla her maç 6 gol atıp 4 gol yersin.:lol:

Lig Kupası yarı finalinde kendi sahamda 1-1 kaldığım Chelsa ile deplasmanda 0-0 kalınca elendim

Ligde hedef 6.lıktı üst üste 7 maçlık galibiyet serim olmasına rağmen 48 puanla sıralanan takımların en altındayım bu yüzden hedef biraz gecikicek gibi.

FA CUP 6 ayak Manchester U. geldi nasipse bayramdan sonrada olsa şeytan kesicez.

Şimdilik herşey bir tek Avrupa Liginde iyi gidiyor.Guruptan Twente,Sheriff,Zurich arasından 5 galibiyet 1 mağlubiyet ile lider çıktım ardından Lizbon geldi 2-2 ve 1-0 lık skorla eledim.Ardından Malaga geldi deplasmanda 2 kez geriye düşmeme rağmen 2-2 bitirdik maçı içerde ise

a7e31f65.png

İnter i çektik çeyrekte tur atlayan HSV-Arsenal galibi ile oynıyacak.

Beyler İngiltere alt liglerinden takım öneriniz var mı ?

0d4e20d3.png

Duran toptan attığım 2 gol faul gerekçesi ile iptal edildi 90. dakikada da rakip ofsayt kokan bir golle turu 2.maça bıraktı.Ayıp yani hakemlerin bu yaptıkları burada bu çocuklar çalışıyor didiniyor emeklerimizi 3 düdükle silip süpürüyorlar.

TER BU LAN TERRR

[video=youtube;SHqp2KCqmKA]https://www.youtube.com/watch?v=SHqp2KCqmKA[/video]

Evet bir mucizeyi kovalayarak Liverpool'a 20 yıl sonra şampiyonluk kazandırdı.Gerçekten çok heyecanlı bir final oldu.Son hafta ben küme düşmemek için kazanmak zorunda olan Norwich deplasmanında iken Manchester ise Chelsea deplasmanında idi.Manchester maçı 3-1 kaybedip ben ise Norwich zorlu geçen bir maçın ardından 10 kişi kalmama rağmen 2-0 yenince Şampiyonluk geldi.

Lig sonunda

Liverpool 96 Puan

Manchester 93 Puan

M.City 81 Puan

Tottenham 76 Puan

Arsenal 74 Puan

Chelsea 74 Puan topladı

2012-2013 sezonu transfer döneminde Transfer Bütçem 52 Milyon Euro olarak açıklandı.

Bu gelire ek olarak

1)Jordan Henderson'u 24 Milyon Euro'ya Tottenham'a sattım ancak 24 Milyon Euro Buy Back Price aldım.

2)Craig Bellamy 2.4 Milyon Euro'ya Stoke City'e

3)Glen Johnson 18 Milyon Euro'ya M.City'e

4)Martin Skrtel 13.5 Milyon Euro'ya Aston Villa'ya

5)Doni 3 Milyon Euro'ya Schalke 04'e

6)Charlie Adam 13 Milyon Euro'ya Tottenham'a

7)Fabio Aurelio'yu 4.7 Milyon Euro'ya West Ham'a

sattım ve 130.2 Milyon Euro transfer bütçesi yarattım.

Transferlerim

_Gareth Bale(Tottenham) : 34 Milyon Euro+ %30 Transfer Payı +20 Gol'e 6 Milyon Euro Bonus

_Jack Wilshere(Arsenal) : 21.5 Milyon Euro+%10 Pay (Adamlar reserves'e atmış 1 sene oynatmamışlar koşa koşa geldi)

_Jose Bosingwa(Chelsea) :Bonservissiz

_Jan Vertonghen(Ajax) : 8.5 Milyon Euro+ %10 Transfer Payı

_Neymar(Santos) : 31 Milyon Euro

_Seydou Doumbia (Cska Moscow) : 14 Milyon Euro

-Arturo Vidal(Juventus) :19 Milyon Euro+%30 Pay

Transfer Harcaması :136 Milyon Euro

Gerçekten inanılmaz bir takım kurdum yalnız

Defans

Stoperler

1)Coates

2)Agger

3)Vertonghen

4)Carragher

Bekler

1)Bale

2)Vrsaljko

3)Bosingwa

4)Jose Enrique

Orta saha

1)Moutinho

2)Gerrard

3)Arturo Vidal

4)Andre Ayew

5)Lucas Leiva

6)Kara

7)Ganso

Kanatlar

1)Bale

2)Kuyt

3)Wilshere

4)Neymar

Ayew,Suarez,Ganso falan da oynayabiliyor.

Forvet

1)Suarez

2)Carroll

3)Doumbia

4)Kuyt(gerekirse)

Anca 10 kişi kalınca eleyebildiler gole giderken adamımı düşürüyorlar pozisyonu durduruyor pozisyonda net kaleciyle karşı karşıya kalıcam bir ben bir kaleci bir de tanrı ama hakem rakibe sarı veriyor 4 dakika sonra ikili mücadele esnasında benim oyuncuyu oyundan atıyor.İngiltere merkez hakem kurulu akıllı olsun !!!!

manutdhullinformationov.png

Arda sen bu kadroyla her maç 6 gol atıp 4 gol yersin.:lol:

Defansim iyi bence. Ilk senemde en az gol yiyen takimdim. 2. senemde munih ile ayni sayida gol yemistik sanirim.. Genel itibari ile memnunum defanstan. Hucum hattinda cok pozisyona giriyoruz zor gol atiyoruz. Ama bi denk geldi mi dedigin gibi 4 e 5e gidiyor. Bazen de 1-0 felan..

Bu Toloi sağlam adam.

Schalke ile 3. sezonuma basliyorum(Ilk defa bir kulupte 3. seznu oynuyorum).. Almanya super kupasinda Munihi 3-1 yenerek ust uste 3. kez kupanin sahibi olduk.( Munihi de ilk kez yendim :))

Yeni sezona cok pahali transferler yaparak basladim..Jermania Jones'i da satmaya calisiyorum... Gelen ve Gidenler;

Taktik ve takim kadrosu su sekilde ;

Artik hedef sampiyonlar liginde de basari...

Hocam bence Diego ve Podolski ye o kadar para vereceğine başka adamları alabilirdin.Biraz fazla vermişsin bu iki oyuncuya.Özellikle Diego.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt