Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

i5312527_aue-1860-munchen-information-overview-.png-k

Tarihe geçmek için ramak kalmıştı ama en fazla 5-1 den beraberliği alabildik.

4-0 dan 4-5 kazanmisligim var. Benim en iyi geri donusum:) dk 60 4-0 idi 30 dakikada 5 tane atmistim:)

npower leauge 1 e çıktım 7. haftanın sonunda acayip bi kazanma serisi yakaladım ikinci devre başlarken 3 tane sağlam kiralık oyuncu ile 2. bitirdim .... Stoke PL ve Sunderland CL teklifleri red ettim ...

championshipte de geçen iki sene Ve sonunda premier lig deyim ilk maç chelsea ile ve fikstürde zor olduğu için ara verdim =) 27 28 küsür milyon transfer bütçesi verildi arsene wenger reyizin yolundan ilerliyorum takıma çoluk çocuk doldurdum ... hedef ilk 10 , ama her sene ki gibi medya tahmini sonuncu : ) bu arada ahde vefayı da eksik etmiyruz beni 3 lig taşıyan couango'yu koç yaptım takıma :p

Bradford la başladım oyuna premier lige çıkana kadar canım çıktı. En son Man Utd teklif etti. Kabul ettim ve rahata kavuştum sıkıntıya girmeden maç kazanmak çok rahat bir şeymiş.

Senelerdir Cm 03-04 oynuyorum, bıktım artık :D

Bu oyunu yüklesem kaldırır mı? Özellikler şunlar sanırsam bilgisayarın

Ekran kartı yok 1 gb ram 128 i ekran kartıyla ortakmış, öyle demişlerdi.

Senelerdir Cm 03-04 oynuyorum, bıktım artık :D

Bu oyunu yüklesem kaldırır mı? Özellikler şunlar sanırsam bilgisayarın

Ekran kartı yok 1 gb ram 128 i ekran kartıyla ortakmış, öyle demişlerdi.

Can You RUN It | Can I run that game | Game system requirements

şöyle bir site var ne kadar işe yarıyor bilmiyorum.. bir zamanlar oyun yüklemeden önce hep buradan test ederdim başarısız olsa bile sistemim açardı bazen oyunları :D

yeni resmi patch çıkmış diyolla.. türkiye ligi 2. sezon normal haline dönüyormuş.

:D

i5324335_1860-munchen-r.-madrid-1860-munchen-team-talk-.png-k

1 golümüde vermediler :@

Yok böyle bir final 90 dakikası 7-7 bitti uzatmalarda atan kazandı :D

i5326538_1860-munchen-arsenal-information-overview-.png-k

galatasarayla bu sezonu bitirdikten sonra istifa edicem , oyuncu alamıyorum sinir oldum 4.sezon bitcek ama hala gelmiyor oyuncular elin kötü liginde kötü takımında oynuyor ama bana gelmiyor

Benim arsenale karsi butun maclarim hep boyle bitiyor.. 8-4 , 7-5 vs.. :) Bayagi zevkli

Kaybetsemde 8-7 8-5 kaybedeyim Arda küçük takımlara okadar yükleniyorum adamların suyunu çıkarıyorum top girmiyor adamlar tek korner kullanıyor maçı alıyorlar :D

Büyük takımlarla oynamak çok zevkli oluyor o yüzden iki takımda açık oynuyor taktiği iyi olan kazanıyor :D

Bir süredir çektim elimi FM'den.

Steam güncellemeleri nasıl iptal edilir ? Orjinal oyun benimki otomatik güncelliyor oyun kendini ama son gelen güncelleme ile Türkçe yama çalışmıyor son güncellemeyi iptal etme olanağım var mı ?

Steam'den otomatik güncellemeleri kapadım şimdi ama oyundaki güncellemeleri nasıl silebilirim

Uzun zamandır oynamıyordum ama bugün Newcastle ile başlayacağım artık sanırım.

Arkadaşlar deli oldum ya. Binbir taktikle finale kadar yükseldim Real'i,M.Utd'i eleyerek ama finalde malum takım Barcelona belası var karşımda bi türlü yenemedim :) Tavsiyesi olan bana fikir versin İl devesto mudur,İlçe devestomudur nedirse onuda taktiklere attım ama oyunda çıkmıyor

Edit: Gerek kalmadı devestoya 5-3 kazandım Barçayı barçaladım :D Bide resim almayı becerseydim keşke :)

beyler var mı önerebileceğiniz bir takım Cavani reyiz için Napoli ile başlamayı düşünüyorum ama 2. ligden bir takım var mı başarılı olabilecek zevk verecek bir takım ? :)

beyler var mı önerebileceğiniz bir takım Cavani reyiz için Napoli ile başlamayı düşünüyorum ama 2. ligden bir takım var mı başarılı olabilecek zevk verecek bir takım ? :)

2. lig icin : Italyadan sampdoria , ingiltereden west ham

napoliyle ben de oynadim bayagi zevkliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt