Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bir rüyayı gerçekleştirdim Ronaldinho ile Diego'yu aynı anda transfer ettim :asd: Ronaldinho için 600 bin euro Diego için 2.5 milyon euro bonservis ödedim ( Ronaldinho 34 yaşında şu an ). Maksat transfer bütçesini bitirmekti öylesine aldım yani Uefa şampiyonu olduktan sonra dehşet bütçe verdi kulüp yine de bir çok futbolcuyu gelmeye ikna edemiyordum bu ikisi gözden düştüğü için alabildim 6 milyon euro maaş alacaklar yıllık bu iki transfer çok riskli yani ya tutacak şampiyonlar ligi şampiyonu olcam yada fena patlayacaklar. ( UEFA kupasını 30 35 lik yıldızlarla kazanmıştım zaten belki bu sefer CL yi kazanırım )

koydum soldadoyu en uca kanatlarda keita-reyes ortada mehmet topal ve selçuk inan ön liberoda guarin sol bekde marcelo sağ bekde eboue defansın göbeğinde ujfalusi ve semih kalede mussy

bir uefa kupası,2 türkiye kupası,2 lig şampiyonluğu,ve son sezonda şampiyonlar liginde yarı final

takım GALATASARAY :cool:

he bu arada bu kadar yabancı nasıl oynuyo diyosanız FMRTE programıyla 2-3 oyuncuyu Türk statüsüne geçirdim ama oyun dengesi bozulmasın diye güçlerle oynamadım sadece finans gücünü yükselttim biraz :tiphat:

Ustun basarilarinin devamini dileriz

hile ile nasıl zevk alıyorsunuz la 1-2 sezon geçtikten sonra eğer başarılı olursan Galatasaray çok fazla bütçe vermeye başlıyor diye kulüp değiştirmeyi düşünüyorum ben zevksiz olmaya başladığı için ( parayı abuk subuk yerlere harcıyorum sırf bitsin diye biraz ekonomik sıkıntı yaşayacan ki zevki çıksın )

Abi hilesiz oynanmaz diyosun 2 mesaj sonra vs kapışmak isteyen falan diyosun şaka mısın Ömeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Ben hilesiz zor demek istedim oynanmaz derken.Bende sadece Galatasarayda kullandım zaten şu an hilesiz oynamaya çalışıyorum işte bide ona özel başlık olmadığı için burda yazayım dedim yani kapışma yapılır bekleriz :tiphat:

caglar korkar kapismalardan bosuna ugrasma kardis

Milwall ile başladım 2 yılda hedef Premier ligi zorlamak.

Bu yıl ilk 10da ligi bitirmemiz gerek.

Bir rüyayı gerçekleştirdim Ronaldinho ile Diego'yu aynı anda transfer ettim :asd: Ronaldinho için 600 bin euro Diego için 2.5 milyon euro bonservis ödedim ( Ronaldinho 34 yaşında şu an ). Maksat transfer bütçesini bitirmekti öylesine aldım yani Uefa şampiyonu olduktan sonra dehşet bütçe verdi kulüp yine de bir çok futbolcuyu gelmeye ikna edemiyordum bu ikisi gözden düştüğü için alabildim 6 milyon euro maaş alacaklar yıllık bu iki transfer çok riskli yani ya tutacak şampiyonlar ligi şampiyonu olcam yada fena patlayacaklar. ( UEFA kupasını 30 35 lik yıldızlarla kazanmıştım zaten belki bu sefer CL yi kazanırım )

Diego'yu bende almıştım. Çok leş oynuyordu.

hile ile nasıl zevk alıyorsunuz la 1-2 sezon geçtikten sonra eğer başarılı olursan Galatasaray çok fazla bütçe vermeye başlıyor diye kulüp değiştirmeyi düşünüyorum ben zevksiz olmaya başladığı için ( parayı abuk subuk yerlere harcıyorum sırf bitsin diye biraz ekonomik sıkıntı yaşayacan ki zevki çıksın )

Orası öyle bizim Malatyaspor'lu yöneticiler iyi çingen çıktı.Bir oyuncuya 200bin Euro veremiyorum, Nobre'yi aldım yıllık 150-200 arası alıyor.İyi takımlar pek zevk vermiyor.

Muslera

Lahm

Mangane

Chiellini

Lichtsteiner

Felipe Melo

Arturo Vidal

Nani

Mateo Kovacic (94'lü)

Krasic

Vagner Love

Benim Juventus'taki ideal 11'im bu. Sezon 2013-2014.

Anzhi'de başladım, başarılı geçen sezonun ardından sebepsiz yere istifa edip 1 sezon boşta gezdim.Sonra Juventus'un başına geçtim. Adamlar paraya boğdu, harcayacak yer bulamadım.

Şimdi bir tane orta saha almak için kasıyorum Melo'nun yerine.

Muslera

Lahm

Mangane

Chiellini

Lichtsteiner

Felipe Melo

Arturo Vidal

Nani

Mateo Kovacic (94'lü)

Krasic

Vagner Love

Benim Juventus'taki ideal 11'im bu. Sezon 2013-2014.

Anzhi'de başladım, başarılı geçen sezonun ardından sebepsiz yere istifa edip 1 sezon boşta gezdim.Sonra Juventus'un başına geçtim. Adamlar paraya boğdu, harcayacak yer bulamadım.

Şimdi bir tane orta saha almak için kasıyorum Melo'nun yerine.

Yaya Toure'yi dene ;)

İndirin tüm avrupa liglerini bence.ben açtım lüksemburg ligini dudelange diye bi takım var sarı-kırmızı hedef şampiyonluk avrupa maçlarındada bırakın elemeyi fark yemesseniz iyidir gerçekten zevkli oluyo ekonomik sıkıntı zaten çok büyük bu sefer hilesiz oynuyorum sizede tavsiye edeyim burdan...

herkes senin gibi yureklimi luxemburg ligini acsın omer soyle bana

özellikle caglar yapabilirmi bunu yuregi yetermi

dudelungen'de kari kiz durumlari nasil? bosuna koyulmayalim lüxemburg yollarina

f91dudelange.jpg

lüksemburgun aslanları

Şampiyonlar liginde daha ilk turda elendiğimde aldığım para 350.000 £ , lüksemburg ligini birinci bitirirdiğimde aldığım para 2.150 £

nasıl bi iştir bu anlamadım :confused:

Adamların sponsoru Lavazza :)

fransız kırması futbolcu çok takımda potansiyel var yani,maccabi haifayla şampiyonlar ligi ön eleme oynicaz 1.03 oran veriyo maccabiye bana 51.00 maç 1-1 bitti kendi evimde çanakkale yapıp 0-0 la turu geçmeyi hedefliyorum başarılı olurmuyum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt