Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

ilk yarıdan koptum gidiyorum :D

85bm6o3f.png

Fransa alt liginden Lens ile oynamaya başladım. Adamların alt yapıları sanırım oyun içerisindeki en iyi alt yapılardan biri. Her sene potansiyelli en az iki genç oyuncu çıkıyor.

Cevap: FM 2012 Çıktı !

arkadaşlar bu oyunda ses var mı?ben oyunu yükledim bu ilk baştaki videoda sega falan yazıyor ya orada ses çıkmıyor.sonra oyuna girdim options tan sesi test et dedim taraftarlar bağırdı falan.ses çıktı sanırım bir sorun yok ta mesela menude gezerken mouse ıle falan tıklayınca hiç ses falan çıkmıyor bu normal mi?

Cevap: FM 2012 Çıktı !

arkadaşlar bu oyunda ses var mı?ben oyunu yükledim bu ilk baştaki videoda sega falan yazıyor ya orada ses çıkmıyor.sonra oyuna girdim options tan sesi test et dedim taraftarlar bağırdı falan.ses çıktı sanırım bir sorun yok ta mesela menude gezerken mouse ıle falan tıklayınca hiç ses falan çıkmıyor bu normal mi?

Normal o . Oyun da bir tek maçlarda ses var .

Malatyaspor'la inanılmazları başardım. Cl için ilk maçımız Az şuan amacımız tecrübe fark yemeyelim yeter :)

Galatasaray'a Brezilya çetesi kurdum ya ( Bjk'nin Portekiz çetesi gibi )

Ronaldinho

Diego

Melo ( Juve ile sözleşmesi bitince bedelsiz alabildim )

Alex Silva

Peterson ( Brezilyalı bir genç bir kaç sezon sonra iyi stoper oluyor )

Artık transferleri sırf parayı bitirmek için yapıyorum çok bütçe veriyor büyük kulüpten teklif gelsede gitsem diye bekliyorum Türk milli takımının da teknik direktörlüğünü yapmaya başladım aynı zamanda zaten 2 takım çalıştırıyom şu an ) Galatasaray'a UEFA kupasını ve üst üste 3 lig şampiyonluğunu kazandırarak misyonumu tamamladığımı düşünüyorum.

UEFA Super Cup finalinde CL şampiyonu Real Madrid'e 3-2 öne geçtiğim maçta 5-3 kaybettim . Herşeye rağmen hedefimiz bu sene CL şampiyonluğu Super Cup finalinde oynadığımız futbol umut verdi.

Bendede Brezilya çetesi var.6 tane Brezilya'lı var :)

Uzun zamandir oynamiyorum. baslasam mi acaba:)

1tbt4.jpg

Kesinlikle hile yoktur.

1tkll.jpg

10 puanla gruptan çıkamadım.

Beyler 2011 Türkçe yaması olan atabilirmi?

ne maç yorumcusuymuş arkadaş 5 tane gol asıyoruz gene yaranamıyoruz herife

Şu temayı nasıl değiştiriyoruz?İşi bilen biri bana güzel bir şekilde anlatabilir mi?Hiç uğraşmadım tema için internettede hep üye olmanız gerekiyor diyor.

Nba 2k12den sıkılarak sildim ve yeniden FM 2012ye döndüm.

Uzun soluklu bir kariyer için takım önerileri alalım.1.lig,2.lig,3.lig farketmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt