Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Kara , benim de fmde her takimima aldigim isim:)

Varmı kanat ve defans öneriniz.yani çağ atlacak takıma şuan Sidney sam iyi gibi duruyor baktımda.sizin tavsiye ettiğiniz adam varmı ?

İtalya ligi pek sarmıyor renkdaş. Başka bir önerin var mı ?

O zaman Lille yada Almanya'da benim gibi Köln'ü al :) Gladbach'ta fena takım değil

Varmı kanat ve defans öneriniz.yani çağ atlacak takıma şuan Sidney sam iyi gibi duruyor baktımda.sizin tavsiye ettiğiniz adam varmı ?

Kanat: Marcus Reus,Mario Götze,James Rodriguez

Defans: Denthe,Kara,Nicolas Ottomendi(yazılışı yanlış oldu amaidare et:))

Aklıma gelenler ilk bunlar. Takımın bütçeni bilmeden yazdım umarım faydası olur

Galatasaray'dan kovuldum, yeni kariyer yaptim KRC GENK'i aldim. Yalniz butce olarak 45 bin euro veriliyorlar ilk basta, FM kuruculari bunu hic iyi ayarlamamis. Bu butce konulari anormal kotu ve sacma olmus. Yahu GENK Turkiye'nin Trabzonspor'udur. Biraz gercekci yapilmasi lazim bu konu'larin.

Türkiye'den Gaziantepsor'u alabilirsin. Bir kaç nokta transferle şampiyonluğa oynarsın. Bir-iki yıl bekleyeceksen, M'Gladbach'ı al derim. Müthiş potansiyelli oyuncular var.

Antep'i aldım. Transfer için önerin var mı renkdaş ?

Uzun bir aradan sonra Guncellenmis transfer yamasi ile yeni kariyer actim.. qpr i aldim.. hucum hatti muthis..

cisse-taarabat-macheda(kiraliklamislar)-zamora-shaun wrigt phillips-barton.

sol bekte taiwoyu kiralamislar..

orta saha ve defans takviyeleri ile sezona baslayacagim

Antep'i aldım. Transfer için önerin var mı renkdaş ?

Popov'u kulüplere öner. 5-7,5 arası sat. Kara'yı al Dany'yi iyi paraya sat, Jali'yi çok ucuza alabilirsin. Bony Wilfried'i 2,9 milyona alabilirsin 48 ay taksitlle. Spas Delev'i de 1,5 civarı al. Free Agents olarak Degen'i al sağ beke. Bressan'ı da 1 milyona al. Ivan'ı da satabilirsen sat, G.Süzen'i al. Sosa'yı da satmanı öneririm.

Karce, S.Kurtuluş, Kara, Emre Güngör, G.Süzen, Jali, M.Ceylan, Delev, Sosa(Transfer), Bony Wilfried - Cenk Tosun

Uzun bir aradan sonra Guncellenmis transfer yamasi ile yeni kariyer actim.. qpr i aldim.. hucum hatti muthis..

cisse-taarabat-macheda(kiraliklamislar)-zamora-shaun wrigt phillips-barton.

sol bekte taiwoyu kiralamislar..

orta saha ve defans takviyeleri ile sezona baslayacagim

Güncellenmiş transfer yaması için link alabilir miyim Arda?

Crack falan istemiyor herhangi bir uyumsuzluk yok değil mi?

yok. direk belgelerim fm 2012 editor dataya at. yeni oyun acarken change kutusunu isaretle

Default olanı indirdim.(Sadece transfer olanı) Ancak orada yazıldığı gibi rar içinde gelmedi. Sadece "v1.7 Update (Default)" yazılı olan dosya geldi. Belgelerim>Sp.Inter>Editor data'ya attım ama olmadı. Bilgin var mı?

Yeni oyun acarken change kutusunu isaretledin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt