Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bence FM'de bazi seyler degismeli, yenilikler gelmeli ama ufak tefek degil ciddi degisiklikler cunku hemen s!kici hale geliyor.

Ben s!kildim bile, baska oyun yukleyecegim. Red Alert 1'i dusunuyorum, otekilerin teknolojisi asiri derecede abartilmis hic guzel gorunmuyor videolardan, resimlerden.

Beyler stad büyüten veya yeni stad yaptıran var mı nasıl bir duygu?

Ayrıca Telekom Arenayı büyütebilen var mı?

Nasıl yapıldığını bilsem bu oyunun Türkçe yamasını sırf kendi başıma 1 ayda hazırlarım en fazla.

Neyin kafasını yaşıyorlar hala?

Nasıl yapıldığını bilsem bu oyunun Türkçe yamasını sırf kendi başıma 1 ayda hazırlarım en fazla.

Güldürdün :) Sen 1 ayda kendi başına %100 yap sana siteyi verirler. İmkansız. İmkansız kere imkansız. O kadar küçük boyutlu mu sandın sen onu. İnsanlar Ekim sonundan beri çalışıyor bunun için yani 3.5 aydır. Şu anda fmgraphics.net kapalı çalışma felan var galiba açıldığında girer bakarsın dil dosyalarına sonra anlarsın ne zamanda bitirebileceğini :)

Güldürdün :) Sen 1 ayda kendi başına %100 yap sana siteyi verirler. İmkansız. İmkansız kere imkansız. O kadar küçük boyutlu mu sandın sen onu. İnsanlar Ekim sonundan beri çalışıyor bunun için yani 3.5 aydır. Şu anda fmgraphics.net kapalı çalışma felan var galiba açıldığında girer bakarsın dil dosyalarına sonra anlarsın ne zamanda bitirebileceğini :)

Kaç cümle vardır la oyunda? :asd:

Bir bakayım dosyalara, sonra dönerim :)

Hakkaten lan kaç cümle var ki? Çeviri işimiz sayılır sonuçta. Daha dün eşşek gibi metin çevirdim, Avrupa Birliği'nin yeni vergilendirme sistemleri ve olası etkileri hakkında. Basit futbol dilini çevirmenin olayı ne?

Merakımdan soruyorum kaç satır var yani?

Yapma gözünü seveyim Fifa, Pes filan değil Football Manager'in dil dosyaları . 1 ayda bitirimle filan olmaz yani . :D

Hakkaten lan kaç cümle var ki? Çeviri işimiz sayılır sonuçta. Daha dün eşşek gibi metin çevirdim, Avrupa Birliği'nin yeni vergilendirme sistemleri ve olası etkileri hakkında. Basit futbol dilini çevirmenin olayı ne?

23.400 cümle varmış .

Aynen bende merak ettim. Sonuçta çok basit cümleler oyunda karşılaştıklarımız hep.

Benim de işim bu ayrıca. Alırlarsa katılırım ekibe seneye. :)

23.400 cümle varmış .

Çoğu da kısa kısa. Ortalama 8 kelime diyelim (ki yoktur o kadar çoğu tek kelime) 187.000 kelime eder.

Dün 1.5-2 saatte yaptığım AB vergi dalgası çevirisi 1450 kelime. Futbol dilinin basitliğini ele alırsa saatte 1500 kelime çevrilir rahat.

124 saatte çevirir bir iki tek başına.

5 kişi çalışsa 25'er saat.

1 hafta 5 kişi ciddi çalışsa çoook rahat çevirilir gibi geldi bana.

Ha ama önünde düz bir metin yoktur, belli kodlardan çıkarıp döndürülüyordur falan o sıkıntı ki bence öyledir. Düşündüğümüz gibi dümdüz bir çeviri söz konusu değildir.

Çoğu da kısa kısa. Ortalama 8 kelime diyelim (ki yoktur o kadar çoğu tek kelime) 187.000 kelime eder.

Dün 1.5-2 saatte yaptığım AB vergi dalgası çevirisi 1450 kelime. Futbol dilinin basitliğini ele alırsa saatte 1500 kelime çevrilir rahat.

124 saatte çevirir bir iki tek başına.

5 kişi çalışsa 25'er saat.

1 hafta 5 kişi ciddi çalışsa çoook rahat çevirilir gibi geldi bana.

Ha ama önünde düz bir metin yoktur, belli kodlardan çıkarıp döndürülüyordur falan o sıkıntı ki bence öyledir. Düşündüğümüz gibi dümdüz bir çeviri söz konusu değildir.

İlk mesajda herşey var .

https://www.fmgraphics.net/forum/fm...celestirme-calismasi-ana-konu.html#post842442

Dümdüz bir çeviri olsa, 187.000 kelimeyi adam akıllı uğraşsam 1 haftada bilemedin 2 haftada, sarksa sarksa 3 haftada temizlerim şahsen.

Kod mevzuları varsa onu bilemem :)

Dümdüz bir çeviri olsa, 187.000 kelimeyi adam akıllı uğraşsam 1 haftada bilemedin 2 haftada, sarksa sarksa 3 haftada temizlerim şahsen.

Kod mevzuları varsa onu bilemem :)

Hacı öyle bir imkanın varsa yukarıdaki linkde adamlara yardımcı ol mart gelmeden oynayalım oyunu :)

Kod var hemde en babasından. Çeviriye yardım etmek istiyorsan üye ol boşta dosya var mı de varsa alır çevirirsin görevliye mail atarsın oda kontrol ettikten sonra yüzdeye ekliyor yani olay bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt