Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Güzel, link 3-4 günde bir yenileniyor.

17 9 2047 muhteşem adamlar çıkmıyor 2025-2030 arası efsanevi nesil gibi ama genede kiraladığım adamlar ile bile nocerinayı ligde tutuyorum steuayu da şl ye yollayabiliyorum .. Bıkmıstım ama canavar gibi bir forvet bulunca ve alt yapdan iyi defanslar çıkınca devam ediyorum ...

Şu elemanın yaptığı güncellemeyi beğenmedim pek. Bazı futbolcuların özelliklerini uçurmuş resmen. Burak Yılmaz mesela 3.5 milyon euroluk yeni kontrat istiyor benden.

dolu dizgin gidiyoruz. sampiyonlar ligi grup maci

Burak oyunda iyi değil 13 de yükselmesini bekliyorum .

oscar ve sercan sarareri aldim. devre arasinda katilacaklar. rierayi sattim. necatiyi de satacagim

Sercan Çok iyi katkı veriyor. Joker rolünde bende.

Handanovic, Ryan Shawcross, Verthongen, Alderweireld, Taiwo, Jali, Kara, Gaitan, Shaqiri, Alex Teixeira, Willian, Adebayor.

Çeşitli takımlarda bu oyuncuları transfer ettim, hepsinden çok iyi katkılar aldım.

Sosyetik burak yilmaz :asd:

Grid taktiğini deneyen oldumu ben ilk sezon şampiyonlar ligini kazandım Galatasarayla transfer yapmadan burak 45 maçda 90 gol attı.

fm 2013 ne zaman satışa çıkar

Nedir gri,d taktiği, bende pek anlamıyorum bu oyundan

En zevkli ve gerçek hali takımdaki isimlere göre kendin yaptığın taktik veya kendi geliştirdiğin taktiğe göre takım oluşturmak oluyor.

En zevkli ve gerçek hali takımdaki isimlere göre kendin yaptığın taktik veya kendi geliştirdiğin taktiğe göre takım oluşturmak oluyor.

Aynen doğru söylüyorsun Cenk.

Ben geçen Regensburg kariyerimde takımıma anadolu takımları gibi kontra taktiği ile oynatıyordum ve çok işe yarıyordu.:asd:

Hatta alt ligde Hertha Berlin,Kaiserslautern falan bunları evimde yenmiştim hep.:D

Öteki türlü zaten oyunun manası kalmıyor ki , ha hack yapmışsın ha kullanılan taktikleri kullanmışsın, hiç anlamam menajerlik oynayıp başkalarının taktiklerini kullananları .

Beyler, acil transfer bütçesi fena olmayan, orta sınıf bir takım önerilerinizi bekliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt