Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Barcelona'ya direnemedik ve yarı finalde elendik.

b6rmx.png

b6rp7.png

İlk mac ne la oyle 1 sut :o

Beraberliklerle çıkarım belki diye düşündüm. 5-1-3-1 ile oynadım. (forvetsiz) :o

Galatasarayda 2 sene oynadim sonra istifa ettim. ekim gibi schalkeden teklif geldi ( ilgilendigimi bildirmistim) almanyada favori takimim schalke. iyi transferler yapmislar. 1-2 gereksizi gonderip 1-2 transferle iyi isler yapariz :)

Galatasarayda 2 sene oynadim sonra istifa ettim. ekim gibi schalkeden teklif geldi ( ilgilendigimi bildirmistim) almanyada favori takimim schalke. iyi transferler yapmislar. 1-2 gereksizi gonderip 1-2 transferle iyi isler yapariz :)

lae beni niye almiyolar

i5949278_1-png

fenerin santraforu neyyin kaffasi

Shaqiri'yi 20'ye Chelsea'ya sattım yerine Reus'u aldım. Eboue'yi de satın alma opsiyonlu kiralayarak serbest durumdaki Rafinha'ya imza attırdım. Elmander'i satıp yerine de Torres'i kiraladım. Özgür Çek ve Tolga'yı da kelepir fiyatlara aldım. Yeni sezon kadrosu bu şekilde:

b73zr.png

Ben de buna benzer birşey duymuştum. Fm 2005'den bu yana Fm'nin bütün serilerini oynarım. Hiçbir zaman uzun soluklu Türkiye kariyerim olmadı. En fazla 1-2 sezon kalıyorum ordan avrupaya uçuyorum. Benim bir arkadaş bahsetmişti bu olayı. 8 sezon Türkiye liginde kariyer yapıyorum ama 8 sezonda 6 kez şampiyon oldum. 2 defa da Uefa'da final oynadım. Ama hala itibarımda artma yok demişti. Gerçek olabilir yani.

Sana avrupa yolu gözüktü Uğur Bulut's.. :coffee:

Oha lan nasıl artmadı takımın ve kendi itibarin fm genie scout programını kullananlar bilir ben o programı kullanıyordum takımın itibarı falan kaç diye vs vs fm 09 veya fm 10 da hoffenheim'i almıştım ilk sezon takımı şampiyon yapmıştım 2.sezonda dzeko'yu güç bela ikna edip transfer etmiştim wolfsburg'da kazandığı parayı hoffenheim'de kazanmak istiyordu.

ceyhun cok siritiyor kadronda sergen :)

Sant. Torres ama sol bekte Özgür stoperde Ceyhun var. Cidden biraz dengelesene takımı olm.

Chelsea'yi UEFA'dan eledim. Çeyrek finalde rakip Valencia. Onları da geçersem yarı finalde İnter-Zenit galibi. :)

Sol bekte normalde Cortes var. Ceyhun bende çok iyi gidiyor değeri 8 oldu, yakında satarım yerine Serdar Aziz'i monte ederim.

ben bu oyunu bir türlü tutmadim arkadas..Kendimi bildim Bileli ya Pes oynuyorum yada Fifa ..simdi Mesala Fifa 12 oynuyorum ,gerci 2 hafta ara verdim oynamaya ama :)

Football Manager oyununu neden oynamam gerektigini bana söylüyecek olan varmi ,bende oynamaya hefeslenim bari ..cünkü bir türlü sevemedim bu oyunu..

Pas olayını biraz abarttım sanırım :asd:

2012073000010.jpg

2012073000009.jpg

o n lan oyle

ya bu ara moda oldu bu fmbase forumunda herkes barçanın pas olayına takmış durumda sürekli 700+ 800+ pas yapılan taktikleri paylaşıyorlar bende bi taktik yapim dedim böyle bişey cıktı ortaya. Ama bütün taktiklerdeki sorun şu benim yaptığımda dahil sabahtan akşama kadar top çeviriyosun dogru düzgün pozisyon çıkmıyor ortaya. Bütün maçlar 1-0 2-0 bitiyor.

Hocam o kadar pas yapacağına 2 tane daha fazla şut çekseydin daha rahat kazanırmışsın.

Kaan problemli olduğunu söylemiştim di mi daha önce sana :)

ya bu ara moda oldu bu fmbase forumunda herkes barçanın pas olayına takmış durumda sürekli 700+ 800+ pas yapılan taktikleri paylaşıyorlar bende bi taktik yapim dedim böyle bişey cıktı ortaya. Ama bütün taktiklerdeki sorun şu benim yaptığımda dahil sabahtan akşama kadar top çeviriyosun dogru düzgün pozisyon çıkmıyor ortaya. Bütün maçlar 1-0 2-0 bitiyor.

yabma kardesim boyle seyler gunah ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt