Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Kadroların şişirilmediği ve tam olan bir yama mevcut mudur ?

Profesyonel futbolcu Vitinho'nun transferi için kulübü FC Barcelona ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

bi57q1.jpg

stepenenko her türlü şu takımda oynar bence müthiş bi oyuncu mevcut durumda dzagoev lüks olmuş

-stepenenko-

hamit-selçuk-

üçlüsü cuk otururdu

stepenenko her türlü şu takımda oynar bence müthiş bi oyuncu mevcut durumda dzagoev lüks olmuş

-stepenenko-

hamit-selçuk-

üçlüsü cuk otururdu

Stepanenko'yu büyük ihtimalle bu sezon zorunda kalmadıkça kullanmam. Önümüzdeki sezon Hamit'in yerine koyarım ama. Kaleye de Sinan'ı alırım. :yenieek:

Stepanenko efsane adam. Yanına da Jucilei. :yenieek:

Anzhi'de başarıdan başarıya koştum ben bu ikisi ile.

Stepanenko rastgele denk geldi. Stoper ararken.

Bassong çok iyi denk geldi bu arada. Tottenham gönderdi 5.25m€'ya. Aldığı ücret biraz tuzlu (3m€) ama olsun :yenieek:

Lacina Traore'yi önümüzdeki transfer sezonunda 25'e okuturum.

Genç gelecek vaadeden iyi gelişen ileride büyük paralara satabileceğim oyuncular önerebilirmisiniz?

2 maç yapıp çıktım, Wilfried Manisa'ya karşı 4 gol 2 asist ile oynadı. Yeni adamım Laudrup 1 gol 2 asist.

7-0 bitti maç.

Ligde 6. hafta..5 haftada 9 gol, 6. hafta 16 oldu. Manisa bitmiş.

Genç gelecek vaadeden iyi gelişen ileride büyük paralara satabileceğim oyuncular önerebilirmisiniz?

Chivastan Erick Torres oyun baslangicinda 4,5milyon € ` a alabilirsin. Belki Ca Pa degeri yuksek degil ama inanilmaz hizli gelisiyor. Oyun stili, fizik yapisi, hizi yani herseyi ilerde Rooney gibi oluyor. Genc diye ara sira oynatmaya kalkma, adami al ilk 11 e koy takir takir gol atiyor. 10 kariyer yapmisimdir hepsindede her takimdada inanilmaz oynadi, uyum sorunu yasamiyor. Denemeni siddetle tavsiye ederim.

Chivastan Erick Torres oyun baslangicinda 4,5milyon € ` a alabilirsin. Belki Ca Pa degeri yuksek degil ama inanilmaz hizli gelisiyor. Oyun stili, fizik yapisi, hizi yani herseyi ilerde Rooney gibi oluyor. Genc diye ara sira oynatmaya kalkma, adami al ilk 11 e koy takir takir gol atiyor. 10 kariyer yapmisimdir hepsindede her takimdada inanilmaz oynadi, uyum sorunu yasamiyor. Denemeni siddetle tavsiye ederim.

Ben ne zaman aldıysam uyum sorunu yaşadı. :D

Bidaha alayım bari.

19 lig maçında, 23 gol- 8 assit yapan Adebayor 3-4 ay sakatlandı, forvete Fierro'yu transfer ettim.

40 lig, 35 şampiyonlar ligi , 28 süpe kupa , 19 italya kupası ,32 italya süper kupası ve 2 (fransa -ingiltere) dünya 2 (fransa-italya) avrupa kupası ile , Napoli kariyerime noktayı koyuyorum ,tek alamadığım kupa uefa kupasıydı malesef ...

Oyunu uzun soluklu oynayacaklara tavsiyem fransadan toulese italyadan inter , özellikle interin alt yapısından çıkan adamlar kariyerimin mimarıdır ...

Perugiayı aldım c 2 liginden tekrar hakettiğimiz yere geleceğiz , hatta şampiyonluğa yürüyeceğiz 12 13 yıl içinde ...

Ya ben de Sunderland ile üst üste kupaları sömürdüm. Belçika ile Dünya Kupası'nı falan da aldım. İtibarim gayet iyi. Messi 29 yaşına geldi. Hala ikna edemiyorum. Gerçekten alacağımdan değil de, adam gelmiyor. O kadar övüyorum falan, takmıyor. :) :ays:

Ya ben de Sunderland ile üst üste kupaları sömürdüm. Belçika ile Dünya Kupası'nı falan da aldım. İtibarim gayet iyi. Messi 29 yaşına geldi. Hala ikna edemiyorum. Gerçekten alacağımdan değil de, adam gelmiyor. O kadar övüyorum falan, takmıyor. :) :ays:

Ben de güncel büyük yıldızları almaya çalışırım ama daha ilerleyen yaşlarda :)

Takım gayet iyi, sorunsuz giderken C. Ronaldo'yu senelik 8 verip getirmişliğim vardır 1-2 sene oynasın diye. 34-35 yaşında falan.

Vitinho'yu 3.2 milyon € karşılığında Barca'dan transfer ettik, Vitinho yeni sezonda takıma katılacak.

Ben de güncel büyük yıldızları almaya çalışırım ama daha ilerleyen yaşlarda :)

Takım gayet iyi, sorunsuz giderken C. Ronaldo'yu senelik 8 verip getirmişliğim vardır 1-2 sene oynasın diye. 34-35 yaşında falan.

Ben pek böyle çok çok üst düzey yıldızları pek sevmiyorum ya. Bana genç olsun yeter. Bkz. Schürrle, Neymar, Vrsaljko, Yarmolenko, M'vila falan..

Ha bir tek Bale ve Hulk için bu sevmediğim özellik işlemez. Onlar ayrı.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt