Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Arkadaşlar bu fm.graphics Türkçe yamasını yüklüyorum arama motoru kayboluyor. Oradaki skin ile ilgili bahsedilen şeyleri yapınca da oyun açılmıyor...Oyunu 3 kere silip yükledim olmazsa aynen devam edecem artık ya da arama motorsuz oynayacağım. Bir önerisi olan var mı bu konuda?

Nedenini bilmiyorum ama arama motorsuz oynucaksan Ctrl + F ile arama yapabilirsin.

Türkçe yamadan kaynaklanıyor bildigime göre.Yamayı güncellemişlerdi.Güncellenmis versiyonda sorun yok.Onu dene istersen...

Türkçe yamadan kaynaklanıyor bildigime göre.Yamayı güncellemişlerdi.Güncellenmis versiyonda sorun yok.Onu dene istersen...

Denedim v1.6 sanırım onu yüklüyorum oyun Türkçe açılıyor zaten , ama arama motoru için denilen şeyleri yaptığımda oyun açılmıyor. Ctrl+F kullanabilirim , şu anda İngilizce devam ediyorum ama....

Cevaplar için teşekkür ederim.

Bu sorun bende de vardı, nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum. :o Temayı değiştirerek dener misin? Fahreneit yaptığımda sorun çözülmüştü yanlış hatırlamıyorsam.

bhvq5.png

İstediği sözleşmeye bak. :90:

bhw7t.jpg

bhwfq.png

Zaten fazla bile veriyorum adam azıttı. :asd:

Yenileme sözleşme. Ben Emre Can'ı aldım ManU'dan 6 milyon euro'ya. Ona 250.000euro falan vercem yıllık. :)

"Bana yeni bir sözleşme hak ettiğini göster." dedim. 5-6'ya yenilerse kalır.

Tevez'i transfer ettim yıllık 7.5 milyon €'ya, Shawcross ve Vertonghen'da takımda kim en yüksek maaşı kim alırsa onlarda o maaşı alacak diye madde koymuştuk onları maaşıda 7.5 milyon €'ya çıktı bende bunları satma kararı aldım birini Chelsea'ye diğerini Dortmund'a 18 milyon € karşılığında satmaya karar verdim ancak giderken Shawcross 4 sene boyunca yıllık 3.3 milyon € istiyor sizce kabul edeyimmi napayım ?

Selçuk İnan'ı Arsenal'e yolladım, aynı yaşta olmalarına rağmen Gökhan İnler'i aldım.

Tevez'i transfer ettim yıllık 7.5 milyon €'ya, Shawcross ve Vertonghen'da takımda kim en yüksek maaşı kim alırsa onlarda o maaşı alacak diye madde koymuştuk onları maaşıda 7.5 milyon €'ya çıktı bende bunları satma kararı aldım birini Chelsea'ye diğerini Dortmund'a 18 milyon € karşılığında satmaya karar verdim ancak giderken Shawcross 4 sene boyunca yıllık 3.3 milyon € istiyor sizce kabul edeyimmi napayım ?

Etme olm deli misin ? 4 yıl boyunca 13 m€ falan kafadan gideceğine kadroda kalsın oynat daha iyi.

Schalke kariyerimden yavastan sıkılmaya basladim. online oynayacak kimsede cikmadi.. chelsea ile yeni kariyer acasim var.

koro kone. züper forvet.

ama benim aşkım Matías Alustiza . 27 maç 34 gol ve maliyeti saddece 250 papel

Mat%C3%ADas-Alustiza-arsenal-chacarita.jpg

Schalke kariyerimden yavastan sıkılmaya basladim. online oynayacak kimsede cikmadi.. chelsea ile yeni kariyer acasim var.

İngiltere'nin en son liginden veya Türkiye Bölgesel Amatörden bir takım al en üst lige çıkar Arda zevkli oluyor.

Fazio tam bir hayvan ya.

şu anda ilk sezonumdayım (Napoli) ŞL'de çeyrek finale kalmak için Zenit le maça çıkacağım. Ligde Milan'ın 5 puan önünde lider durumdayım.

1-2 sezon sonra Lavezzi'yi satma durumum olabilir. Oyunda Lavezzi'nin yerini doldurabilecek oyuncular kimler ? Aynı şey Gökhan İnler içinde geçerli.

up :asd:

Gökhan İnler'in yerine Naiggolan'ı al alabiliyosan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt