Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Penaltı özelliği 16 olan adam üst üste 2 maçta penaltı kaçırmaya nasıl becerebilir?? :31:

hmss ilginc olmus

Penaltı özelliği 16 olan adam üst üste 2 maçta penaltı kaçırmaya nasıl becerebilir?? :31:

'penaltı şans işidir girebilirde girmeyebilirde,golde olabilir olmayabilirde,auta gidebilir gol de olabil,direkten de dönebilir ters köşede olabilir,şans faktörü öenmlidi ama penaltı şans işidi ,%50 girme olasılıgı vardır bu böyledir aksini söyleyen messi olsun'' c.ronaldo

Selçuk İnan'ı 11'e Liverpool'a, Mehmet Topal'ı 8.5'e Milan'a sattım. Chelsea'dan teklif geldi, gidip gitmemekte kararsızım. :SS:

Sutton Utd. ile Championship' e çıktım dün gece :) Yakında Premier lige yükselirsem şu bahsettiğiniz oyuncuları alabilecek duruma geleceğim. Tek sıkıntım stadımın hala 7500 kişilik olması :D Stad aldırmaya çalışıyorum yönetime :)

Bu arada şu FM 2013 ün çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Selçuk, Burak, Muslera, Engin, Emre, Semih ve diğer oyuncularının profillerinin nasıl olacağını acaip merak ediyorum.

Sutton Utd. ile Championship' e çıktım dün gece :) Yakında Premier lige yükselirsem şu bahsettiğiniz oyuncuları alabilecek duruma geleceğim. Tek sıkıntım stadımın hala 7500 kişilik olması :D Stad aldırmaya çalışıyorum yönetime :)

Bu arada şu FM 2013 ün çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Selçuk, Burak, Muslera, Engin, Emre, Semih ve diğer oyuncularının profillerinin nasıl olacağını acaip merak ediyorum.

Abi Premier Lige çıkınca 1-2 yıl sabret iyi derece yap yaparlar sana yeni stad.

Bu arada seyirci ortalaması kaç takımının?

Abi Premier Lige çıkınca 1-2 yıl sabret iyi derece yap yaparlar sana yeni stad.

Bu arada seyirci ortalaması kaç takımının?

3000 kişi civarı. Hoş hiç dikkat etmedim ortalamaya. Sadece FA cup maçlarında stad dolu gözüküyor o kadar :) Kasaba takımı gibi bir şey sanırım. Bir araştırayım internetten takımımı :D

3000 kişi civarı. Hoş hiç dikkat etmedim ortalamaya. Sadece FA cup maçlarında stad dolu gözüküyor o kadar :) Kasaba takımı gibi bir şey sanırım. Bir araştırayım internetten takımımı :D

Yeni stadın 10.000-15.000 civarı olur o zaman.:)

Ama sağlam modern stad yaparlar.

Ben Vauxhall Motors diye takımı en alt ligden Premier Lige çıkartmıştım.

Eski stadımız 5.000 kişilikte onu 10.000'e çıkarmıştık.(alt liglerde)

Tabi seyircide geliyordu.

Sonra 2022'de 20.000 kişilik stad yapmışlardı Eren Arena adında.:)

Selçuk İnan'ı 11'e Liverpool'a, Mehmet Topal'ı 8.5'e Milan'a sattım. Chelsea'dan teklif geldi, gidip gitmemekte kararsızım. :SS:

Kır zincirlerini git avrupaya, hayatını yaşa.. :yenieek:

Yeni stadın 10.000-15.000 civarı olur o zaman.:)

Ama sağlam modern stad yaparlar.

Ben Vauxhall Motors diye takımı en alt ligden Premier Lige çıkartmıştım.

Eski stadımız 5.000 kişilikte onu 10.000'e çıkarmıştık.(alt liglerde)

Tabi seyircide geliyordu.

Sonra 2022'de 20.000 kişilik stad yapmışlardı Eren Arena adında.:)

Bu arada benim takımın resmi sitesini buldum. İlk başladığımda stad 5013 kişilikmiş. 765 grandstands seats, 577 covered. :)

First Team

Adult: £12

Senior Citizen: £6

Junior: £2

Stand Transfer: £1

Programme: £2.50

Bunlar bilet fiyatları :)

Kulüp 5 mart 1898 de kurulmuş :)

En farklı galibiylerini 1966 da Clapton karşısında 11-1 ile almışlar. En farklı mağlubiyetleri de 1925 de Barking karşısında 0-13 olarak almışlar :)

Ben Premier lige çıkartırsam bu takımı yeni statlarının adı Levent UYGUN Arena olacak :)

Efsane oldun değil mi Levent abi?

adszqo.png

Fena başlamadık ama Chelsea,Everton ve Man City maçlarında son dakikalarda puan kaybettim.:sad007:

adszqo.png

Fena başlamadık ama Chelsea,Everton ve Man City maçlarında son dakikalarda puan kaybettim.:sad007:

Arkadaş siz şu resimleri paylaştıkça benim moralim bozuluyor. Hepiniz şu oyunu Türkçe, oyuncu resimleri, takım logoları, çok güzel arkayüzleri ile oynuyorsunuz. Ben şu işi yapamıyorum :( Niye? evde net yok diye :( Sırf şu oyun için eve net bağlatıp sonra boşanma noktasına da gelmek istemiyorum. Çıldırajayim bre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt