Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

gelmiyor abi, hummels ve subotici diyorsan hiç gelmiyorlar :) bana bassong gibi gözden düşmüş ama çıkış yapıcak adam lazım. adamı 20 ye aldı elimden FBC :(

Gelmiyorlarsa yapacak bir şey yok. Bende büyük takım oyuncularını bilmiyorum ki anasını satayım. Regen bul bir tane. Al genç yaşta herifi. Sonra kölen olsun. Ben genelde bu şekilde yapıyorum. yetenekli bir genç (Regen bulup kadroya koyuyorum gözünün yaşına bakmadan. Takımdaki diğer elemanlar iyiyse zaten kendini çok kısa sürede geliştiriyor. Ondan sonra da Subotiç Hummels gibi senin takımından ayrılmak istemeyen bir oyuncu kazanıyorsun.

DC: Cedric Mongongu,Armel Kana,Nkoulou,Rafael Toloi,Alderwireld.

Nottm Forest kariyerine başladım. :)

Nottm Forest kariyerine başladım. :)

Bayılırım. Küçüklüğümde İngiltere ligini takip ederken çok hoşuma giderdi. Nothingam Forest ve Quins Park Rangers :) İsimleri çok güzel.

Bayılırım. Küçüklüğümde İngiltere ligini takip ederken çok hoşuma giderdi. Nothingam Forest ve Quins Park Rangers :) İsimleri çok güzel.

Abi tarihçesine baktım kulüp eskiden çok iyiymiş, eski günlerine geri getirmeye çalışacağım. :)

Abi tarihçesine baktım kulüp eskiden çok iyiymiş, eski günlerine geri getirmeye çalışacağım. :)

Notts Co' yu da alabilirdin. İngiltere' nin en eski klübü diye hatırlıyorum. Hatırlarsan geçen sezon ya da önceki sezon Eriksonn teknik direktör olarak başına geçmiş, Kasper şımaykıl' ı da kaleye koymuşlardı :D

Perugiayı serie c2 den büyük süprizle sene kaybetmeden serie a ya çıkardım ama özelliği 14ten yüksek hiç bir oyuncum yok , başlarda aldığım şans puanları ile yukarlardaydım ama ardı ardına mağlubiyetler ile küme düşme hattı yakınlarına gelince sinirlendim kapattım oyunu, ben ki ingiltere mahalli liginin takımı altrinchamı alıp premier lige taşıyıp ilk 4 e oynatmıştım ama burada taktiklerim yetmedi , şansım da yaver gitmedi perugiayı serie a da bırakıp , herkesin çok sevdiği/tavsiye ettiği benim hiç denemediğim tottenham ile britanyayı fethe gidiyorum ..

Notts Co' yu da alabilirdin. İngiltere' nin en eski klübü diye hatırlıyorum. Hatırlarsan geçen sezon ya da önceki sezon Eriksonn teknik direktör olarak başına geçmiş, Kasper şımaykıl' ı da kaleye koymuşlardı :D

Notts County, en eski kulüp.Notts County ve Nothingam Forest arasında kaldım N.Forest daha başarılı bir kulüp olduğu için onu seçtim.Kasper babası kadar da olmasa yetenekli bir kaleci :)

Duduyu 17,5 milyon euroya marsilyaya sattim.

yeni genc yildizimiz. gozlemciler calisiyor..vitinhodan sonra bunu da buldular arjantinden

bireysel schalke kariyerime devam ediyorum. bu elemani 39 milyon euroya reale satmak uzereyim..

---

ayrica fm forumlarindan 2 kisiyi buldum, online fm oynuyoruz italyadan.. ben juve, biri inter, digeri de milan.. yeni basladik lige, bayagi keyifli. cavani,astori,beck,dudu'yu felan aldim juveye. bayagi guclendik:) interi super kupada yendim.

edit: oyunu kuran kisinin rami az oldugundan oyun kasti. ben kurdum yeni basladik. chelsea(ben) , manu, city :)

bireysel schalke kariyerime devam ediyorum. bu elemani 39 milyon euroya reale satmak uzereyim..

---

ayrica fm forumlarindan 2 kisiyi buldum, online fm oynuyoruz italyadan.. ben juve, biri inter, digeri de milan.. yeni basladik lige, bayagi keyifli. cavani,astori,beck,dudu'yu felan aldim juveye. bayagi guclendik:) interi super kupada yendim.

Scout'larını öğrenebilir miyim Arda?

forvet lazim, kimi alabilirim

12 milyon kasada var :D

Napoli ile ligde Milan'a 10 puan fark atarak lider durumdayım.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona ile yaptığım iki karşılaşmada da 4 er gol farkla yenildim :asd: .

Sezon sonu iyi oyuncularla kadroyu güçlendirmeye çalışacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt