Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Soldado'ya gerek yok, o paraya alabileceği en iyi adam Lacina Traore. :p

Napoli ile ligde Milan'a 10 puan fark atarak lider durumdayım.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona ile yaptığım iki karşılaşmada da 4 er gol farkla yenildim :asd: .

Sezon sonu iyi oyuncularla kadroyu güçlendirmeye çalışacağım.

Mission completed. Şampiyon Napoli :f50::f50:

Devam eden kariyerim de bu sene ligde maç kaybetmeden devam ediyorum. Bu sene çok kolay oldu ligde 2 den az gol atmadım nerdeyse.Sezon bitmese 3 maç var 21 puan fark ve 116 gol attım. Mirallası bedava almıştım yedek diye düşünüyordum Poacher da 40 gole ulaştı üst düzey oynadı:) Seneye ise Matias Suarez, Nicalos Gaitan, Oliver Giroud(almayacaktım bedava diye dayanamadım)'u gibi oyuncuları bedavaya transfer ettim onlar gelecek. Yaklaşık 15 yabancı falan oluyor bazı isimlerle yolları ayırmak gerek :) Kara, Karim Ait Fana, Babacar gibi isimler ise genelde 18 giremiyorlar hep rotasyon yapıyorum...Wijnaldumu almayı çok istedim ama görüşme bile yapmadı Man Utd ye gitti.

Taktik ve oyuncular...Bu sezon başı 4-4-2 oynadım hep sonlara doğru eski taktiğime döndüm. Şampiyonlar liginde büyük maçlarda 4-2-3-1(Deep) tercih ediyorum.

Traore de 56 atmış, daha genç ve ileride 25-30'a okutulabilir.

alou diarra cana gibi yaşını almış oranları iyi dm'mc abiler önerir misiniz

Real'den Leonardo'yu aldım 10 milyona. Yeni yıldızım olacak kendisi.

@ huseyin, huth ve sabri 11 ini bozuyor bence. huth yerine daha iyi birini alabilrisin. hatta kadronda kara var onu oynat bence.

vukcevic cok sorunlu. bedava bile olsa asla almayacagim adamlardan, ust uste oynatma hemen ozellikleri felan dusuyor rezil ahle geliyor.

önümüzdeki günlerde türkiye alt kümelerinden bi takımı efsane yapmağa yelken açıcaz takım hakkında tereddütlerim var seyircisi iyi olan bi takım önericek olan varmı türk liglerinden

Devam eden kariyerim de bu sene ligde maç kaybetmeden devam ediyorum. Bu sene çok kolay oldu ligde 2 den az gol atmadım nerdeyse.Sezon bitmese 3 maç var 21 puan fark ve 116 gol attım. Mirallası bedava almıştım yedek diye düşünüyordum Poacher da 40 gole ulaştı üst düzey oynadı:) Seneye ise Matias Suarez, Nicalos Gaitan, Oliver Giroud(almayacaktım bedava diye dayanamadım)'u gibi oyuncuları bedavaya transfer ettim onlar gelecek. Yaklaşık 15 yabancı falan oluyor bazı isimlerle yolları ayırmak gerek :) Kara, Karim Ait Fana, Babacar gibi isimler ise genelde 18 giremiyorlar hep rotasyon yapıyorum...Wijnaldumu almayı çok istedim ama görüşme bile yapmadı Man Utd ye gitti.

Taktik ve oyuncular...Bu sezon başı 4-4-2 oynadım hep sonlara doğru eski taktiğime döndüm. Şampiyonlar liginde büyük maçlarda 4-2-3-1(Deep) tercih ediyorum.

Selçuk'un neden defansif oynatıyorsun ? Hamit'i mücadeleci orta saha falan yap daha iyi.

Melih, Soldado'yu 3.1' önerdiler reddettim.

Ben 26 yasinda aldim onu,17m€ verdim 36 taksitle aldim :D yillik 3m€ + 30 golden sonra 1.5 m€ daha :) cok isime yaradi ,30a geldiginde ruslara 10a kakalarim :asd:

Oyuncuların çoğu tatildeydi, bu kadroyla çıktım.

blvw5.png

blvsz.png

:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt