Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

İşte 2015 model Galatasaray

btk1l.jpg

tuncay sanli ne la

Dudu dediğiniz adam kim, bilmiyorum? Tam ismini yazabilir misiniz?

Ocak 2014 deyim Arda.

@Sergen ligde zaten yerliler oynuyor yabancılardan da her sene 3-4 tanesini satıyorum, belese aldıgım adamlar bunlar 1 sene kadroda tutup ertesi sene 9-10 a falan satıyorum. Wilfred, Sigurosso, Janssen, Burdisso mesela bu sene sonunda postalıyorum bunları ki piyasa degerleri 6-10 arasında hepsinin. Gecen yaz belese aldım hepsini Wilfred haric.

Semih'e gelen teklifler 12, Emre'ye gelen teklifler 15'e kadar çıktı.

Ocak 2014 deyim Arda.

@Sergen ligde zaten yerliler oynuyor yabancılardan da her sene 3-4 tanesini satıyorum, belese aldıgım adamlar bunlar 1 sene kadroda tutup ertesi sene 9-10 a falan satıyorum. Wilfred, Sigurosso, Janssen, Burdisso mesela bu sene sonunda postalıyorum bunları ki piyasa degerleri 6-10 arasında hepsinin. Gecen yaz belese aldım hepsini Wilfred haric.

O zaman olabilir. Bazen ben de öyle yapıyorum.

Mevlüt'le de anlaştım önümüzdeki sezon için bedavaya, seneye sercan'ı da kadroya alıp hücumda cok saglam yerli rotasyon yapıcam :asd:

Semih'i 26.5 e Arsenal'e sattım ben :D O kadar gelismemisti aslında da neden verdiler ben de anlamadım :asd:

ben fm 2012 oynamıyorum reyiz semih nası 2012'de? profilini oyundaysan print screen yapsana zahmet olmazsa merak ettim :)

Tamam, birazdan atarım.

Yapılan bir güncellemede (resmi olmayan) şişirmişler Semih'i.

Hangi güncellemeden bahsettin bilmiyorum, bende resmi olmayan bir güncelleme yükledim sırf playofflar kalksın diye, orada biraz oynamışlar doğru. Ama öyle aman aman bir şişirme yok. Semih'in potansiyeli doğrultusunda olmuş tam. Ben 2014-2015 sezonundayım mesela, gerçekten 2 yıl sonra öyle olabilir Semih.

Fena değil 2-3 sene sonra tam dengesini bulur fena değilmiş profili bide bunların ca-pa'ları oluyo ona göre ne kadar büyük yıldız olucakları belli oluyor :D

@Cenk

Senin oyun için demedim de bir tane indirmiştim ben de hemen 6.5 Milyon oldu değeri ve hani özellikleri de çok fazla gelmişti bana.

Semih'le aman aman oynanmasına gerek yok, güncellemesiz FM 11 oynarken Semih'i ilk sezonda manu alıyordu benden hep, parlıyordu gene baya.

Bilbao'yu aldım.

Bask dışı oyuncu alamıyoruz.

Oyuncu tavsiyesi olan?

Ve sonunda Sutton UTD premier lige adım attı :) Kadrosunu regenlerle güçlendiren Suttun UTD, avrupa kupalarına katılmak için mücadele veriyor. Şu anda 7. sırada bulunan Sutton UTD devre arasında yapacağı takviyelerle Avrupa ligine katılmak için gücüne güç katacak. :D

bubqh.jpg

Bu kadroya takviye gerekir mi sizce ? Çok para da yok ama.

felipe melo gidiyo ilk sezonun ardından xhaka yı aldım yerine frimpong'u da kiralıycam şimdi orta saha topal-selçuk-melo oynuyoduk xhaka geldi melonun yerine işte.

stancuyu kadroda tutucam bakalım.hasan ali kaldırım ile atilla turan ı aldım sol beke ;) çağları yolladım hakan balta dan dc de faydalanırım rotasyon topçusu olsun.

culio pino riera zart zurt yolladım alayını transfere para harcamadık gibi bişi oldu hiç içime sinmedi şöyle pahalı transfer yapayım diyorm adam yok :'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt