Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

CL 1. tur rövanş maçında, deplasmanda son 5 dakikada yediğim gollerle 2-0 kaybettiğim Olympic Lyon maçına çıkıyorum. Bana şans dileyin.

OHA. ManU ilk maçta 4-1 yenildiği Girondins Bordeaux'u evinde Chicarito'nun 7 golüyle 8-0 yendi ve turu geçti :o:o:o

Xarpinho ile görüşmelere başladık, kulübü kiralık ücreti olarak 25m€ istiyor, biraz daha fiyatı aşşağıya çekmeye çalışıyoruz 1-2 güne kadar kiralık olarak kulübümüze katılacak.

CL 1. tur rövanş maçında, deplasmanda son 5 dakikada yediğim gollerle 2-0 kaybettiğim Olympic Lyon maçına çıkıyorum. Bana şans dileyin.

OHA. ManU ilk maçta 4-1 yenildiği Girondins Bordeaux'u evinde Chicarito'nun 7 golüyle 8-0 yendi ve turu geçti :o:o:o

Hay sokcam ha. İş yerinde böyle ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz akşama eve gidiyorum açıyorum bilgisayarı sonra da karıyla kavga et dur. Bu başlığa girmemem lazım, girmemem lazım, girmemem lazım :D

Şaka şaka daha değil ama ilerde başıma bela olacaksınız siz benim :D

Semih kırmızı kart aldı. Kendi kaleme gol attım bi de :o 1-0 gerideyim. kaybedeceğim :sad007:

Semih kırmızı kart aldı. Kendi kaleme gol attım bi de :o 1-0 gerideyim. kaybedeceğim :sad007:

O nasıl bir takım lan öyle :) Semih kırmızı aldı, kendi kaleme gol attım, Sağ bekim sol bekimin bacağını kırdı eline verdi, Forvetim gastirit oldu diye gidecek herhalde :)

Galatasaray transferde bombayı patlattı, Gareth Bale 41 milyon euro karşılığında Galatasaray'da!!!11!!

Son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ve Fifa Dünya Kulüpler Kupası Şampiyonu Galatasaray, 2-0'ın rövanşında Semih Kaya'nın kırmızı kart görüp hemen ardından Javier Ruiz'in kendi kalesine attığı gol sonrası evinde sahadan 1-0 mağlup ayrılarak turnuvaya veda etti.

Galatasaray maç boyu domine etse de fırsatlardan yararlanamamanın bedelini ağır ödedi ve Teknik Direktör Talha Küllü'yü sinirlendirdi.

Ligde Fenerbahçe ile birlikte 59 puanda olan Galatasaray 1. sıradaki yerini koruyor ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna 4. turda devam ediyor.

Galatasaray transferde bombayı patlattı, Gareth Bale 41 milyon euro karşılığında Galatasaray'da!!!11!!

Maliyeden geliyorum ben. Şu 41 milyonu bir açalım nerden geldi bu para? :)

olum boyle adamlari nasil ikna ediyosunuz lan ben niye alamiyom.

bale i bende denicem bu sene de ciktim cl de gruplardan

Şampiyonlar ligini kazanınca daha kolay ikna oluyorlar. Kulüpte 76 milyon transfer bütçesi vardı ben yine de 48 taksitle aldım. 5 tane sol kanat oyuncusu oldu. :asd:

hms ben cl almadim daha

Şuan indiriyorum umarım anlattığınız kadar zevklidir takıldıgım yer olursa yardımcı olurmusunuz?:)

Dzeko'yu 10 Milyon'a kiralayan varmış ya la :asd:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Emre Belözoğlu'nun transferi için oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varılmış olup oyuncuya 2015-2016 sezonu için 325.000 € sabit ücret,60.000€ maç başı ücret ödenecektir, imza parası olarak nakit 225.000 € ödeme yapılacaktır.

olum boyle adamlari nasil ikna ediyosunuz lan ben niye alamiyom.

bale i bende denicem bu sene de ciktim cl de gruplardan

Bale' i alabilmen için 3 kez falan CL' yi kazanman gerekiyor :)

Bu arada ben şöyle tanınmış oyuncularla oynayamıyorum ne yazıkki. Premier lige 2017 de çıktım. hiç bir oyuncu gelmiyor zaten. Hoş ben de regenlerle oynamayı seviyorum. Yeni C. Ronaldo' lar Messi' ler bulmak daha hoş geliyor bana. Benim sistem tam bir Arsen Wenger sistemi sanırım. 29-30 yaşına gelmiş adamın işi yoktur artık benim takımımda.

Bale' i alabilmen için 3 kez falan CL' yi kazanman gerekiyor :)

Bu arada ben şöyle tanınmış oyuncularla oynayamıyorum ne yazıkki. Premier lige 2017 de çıktım. hiç bir oyuncu gelmiyor zaten. Hoş ben de regenlerle oynamayı seviyorum. Yeni C. Ronaldo' lar Messi' ler bulmak daha hoş geliyor bana. Benim sistem tam bir Arsen Wenger sistemi sanırım. 29-30 yaşına gelmiş adamın işi yoktur artık benim takımımda.

bende oyle oynuyorum turkiyeden bi takimla avrupada basarili olmak icin regen sart. butun milli takimi topla regensiz yine de avrupada bisey yapilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt