Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Lan maaş bütçesinde 25-30m€ extra vardı ben de diyorum neden Vrsaljko falan senelik 9m€'dan açıyor kapıyı :asd:

İyi bari düşürdüm şimdi.

Bu arada Gaitan hıyarı bi türlü gelmiyodu 8-9m€ falan teklif etmiştim takımına, kendisine de 3 civarı falan. Sene sonunda beleşe alıyorum :sgr:

Direkt koy o zaman kaleye. Hiç tereddüt etme. Ama defansla anlaşana kadar biraz zaman geçecektir.

bu sene ilk defa koydum 16 mac yapmisim ligde 13unde arjantinliyi oynatmisim.

birazdan yeni selcuk inan imi koyucam buraya

şu vatandaş sezon sonu takıma katılacak :ka21:

izywp5.png

20 yaşına kadar fiziksellerinin hepsi 10'un üstüne çıkarsa yeni bir efsane olur.

Fiorentina, Lazio, Liverpool, Stuttgart hangisi ile kariyer açayım beyler ne dersiniz ?

Gönlüm Lazio diyor ama yine de size bir danışayım dedim.. :)

Stuttgart veya Lazio

benimde yeni selcuk inanim bu sakatlandi ama

i6025914_1.png

bu sene ilk defa koydum 16 mac yapmisim ligde 13unde arjantinliyi oynatmisim.

birazdan yeni selcuk inan imi koyucam buraya

Benim evdeki bilgisayar olsa ordan koyardım bir oyuncu. Çocuğu 17 yaşında 500K € ya almıştım. Ben AMC oynatmadığım için pek oynatamadım. Juve falan 9M€ dan açtılar kapıyı. Teknik hızlanma falan 19 olduğu için satmaya kıyamadım. Ama MC olarak ta oynayamıyor. İkili forvetimden ben vazgeçmiyorum ne yapacağım? Bir adam için sistem değiştirmek saçmalık gibi geliyor.

bvwmb.jpg

İş yapar mı dersiniz ? Kirada şu an.

Benim evdeki bilgisayar olsa ordan koyardım bir oyuncu. Çocuğu 17 yaşında 500K € ya almıştım. Ben AMC oynatmadığım için pek oynatamadım. Juve falan 9M€ dan açtılar kapıyı. Teknik hızlanma falan 19 olduğu için satmaya kıyamadım. Ama MC olarak ta oynayamıyor. İkili forvetimden ben vazgeçmiyorum ne yapacağım? Bir adam için sistem değiştirmek saçmalık gibi geliyor.

reyis yeni pozisyon verip kanat veya orta saha olarak alistirabilirsin. hizlanmasi 19 sa kanat olarak dene bence. gencse alisir

AMR/L falan alistirabilirsin antrenman bolumunden

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Galatasaray, soyunma odasında teknik direktör Talha Küllü'nün sert uyarıları sonunda maçtan Shaqiri'nin 2 gol ve 1 asistiyle 3-1 önde ayrılarak turu geçti.

Scout sürekli ofansif orta saha ve forvet buluyor. :D

bvx2r.png

Scout sürekli ofansif orta saha ve forvet buluyor. :D

Bende de :o Dayanamayıp alıyorum çoğunu da artık yeter. Bi de yabancı sınırı var tabi :o

Bi yerli kaleci bulamadı. Bi de iyi bir ters ayaklı kanat bulsa güzel olacak.

Ben de ajax ile kariyer yapiyorum. cl de bayagi basarili sonuclar aldim. city-bayern li gruptan ciktim.. Heerenveen ile cekisiyorum.. twentenin basina guardiola getirildi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt