Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bizim koyduğumuza bakan yok. :sad007:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Chris Brunt'ın Aston Villa'ya transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Bence alma Talha ben hiç verim alamadım.

Satıyorum zaten. :yenieek: Bende baya verimliydi ilk sene. 10m€'ya almıştım. 28 maçta 14 gol 8 asistle oynadı. Bu sezon da 10 maçta 2 gol 7 asist. 30 yaşına gelmiş, özellikleri düşüyor. 15m€'ya satılık listesine koydum 9.25m€ teklif ettiler 48 ay taksitli galiba.

Beyler Lazio ile kariyer açtım.. 3m€ bütçem var.. Oyuncu ve scout önerilerinizi bekliyorum.. :tiphat:

Alex Teixeira-Gaitan-Fetfatzidis-Shaqiri bunlara bak.

Satıyorum zaten. :yenieek: Bende baya verimliydi ilk sene. 10m€'ya almıştım. 28 maçta 14 gol 8 asistle oynadı. Bu sezon da 10 maçta 2 gol 7 asist. 30 yaşına gelmiş, özellikleri düşüyor. 15m€'ya satılık listesine koydum 9.25m€ teklif ettiler 48 ay taksitli galiba.

Tamam o zaman bende alıyorsun sandım :)

Jack Rodwell Birmingham City'de.

Premier Lig Ekiplerinden Birmingham City Southampton'a gönderdiği Jordon Mutch'ın yerini Rodwell ile doldurdu.

Birmingham ekibi bu transfer için Evertona 10 milyon euro garanti para ayrıca kalan 15 milyon euroyuda 48 ay taksitle ödeyecek.:D

Ayrıca Birmingham serbest oyunculardan eski Manchester Unitedlı 34 yaşındaki stoper Nemanja Vidiclede 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Muslera'yı satıyorum yerine Onur mu Sinan Bolat mı?

bence onur ama sinan da kotu degil

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcumuz Chris Brunt'ın transferi konusunda Aston Villa ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Aston Villa Şirketimize 48 ay boyunca toplam 9.250.000 EUR transfer ücreti ödeyecektir.

Parasal olarak en fazla 1-2 milyon fark olacak. Onur çok gol yemiş Trabzon'da kararsız kaldım.

Dudu fena yardırıyor.

Gameiro ne iyi topçu lan. Satılık listesine koymuş PSG, direk kapattım onu kaleci ile karşı karşıya kaçırmıyor herif.:tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt