Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

En önemli oyuncum Hulk, olimpiyatta sakatlandı, 6 ay yok. :(

size bi tavsiye veriyim. aldiginiz yabanci regenleri yabanci kuluplere kiralamayin turk kuluplerine verinki adam vatandaslga gecsin.

mesela ben kaleci regenimi mal gibi portekize kiraladim , kiralamasaydim 3 sene sonra yani 25 yasinda yerli kontenjandan oynaticaktim. simdi 1 seneden fazla uzadi. maglesef

size bi tavsiye veriyim. aldiginiz yabanci regenleri yabanci kuluplere kiralamayin turk kuluplerine verinki adam vatandaslga gecsin.

mesela ben kaleci regenimi mal gibi portekize kiraladim , kiralamasaydim 3 sene sonra yani 25 yasinda yerli kontenjandan oynaticaktim. simdi 1 seneden fazla uzadi. maglesef

İyi fikir. Yerli bi pilot kulüp bulayım hemen.

evet bende buliyim bakiyim. mesela kalitelim 3-4 regenim var yabanci kontenjandan oynatiyorum adamlar. 3 tanesi falan 3 sene sonra turk olucak. 23 yasinda turk kontenjanindan oynamaya basliyacaklar.

yabanci oyuncunun tr olmasi icin 5 sene gecmesi gerekiyor

evet bende buliyim bakiyim. mesela kalitelim 3-4 regenim var yabanci kontenjandan oynatiyorum adamlar. 3 tanesi falan 3 sene sonra turk olucak. 23 yasinda turk kontenjanindan oynamaya basliyacaklar.

yabanci oyuncunun tr olmasi icin 5 sene gecmesi gerekiyor

5 sene de çok uzun yaf. Azerbaycan'da falan kaç sene acaba. Azeri vatandaşları kontenjandan yemiyor. Bikaç ülke için daha öyleydi

Slavia Prag benim pilot kulüp. Kaç senede Türk vatandaşlığı oluyordu?

Trabzon CL çeyrek finalde Olympic Lyon'u elemiş, yarı finalde Barça karşısında :o

Tottenham/Türkiye. :) Türkiye Milli Takımı başına geçtim. :)

Malaga CF Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Ganso Paulo Henrique chagas de Lima
transferi için kulübü Santos Futebol Clube ile 26.000.000€ sözleşme fesih ücreti karşılığında anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya 2011-2012 sezonu için 5.000.000€ sabit ücret,10.000€ maç başı ve gol primi olarak 5.000€ ödenecektir, Kamuoyuna duyurulur.

bw224.png

bw23s.png

Yaptığım transfer ve kadro dizilişim bu şekilde. Psg oyuncularıma salça oluyor.

Ledesma'ya 7.5m€ verdiler satmadım. 15m€ istedim, vazgeçtiler :)

Sağlam bir sağ bek önerisi bekliyorum. Hemen hemen 3m€ bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.. :yenieek:

Sağ beke Vrsaljko'yu al. Ortasahadan da Matuzalem'i çıkar, Cana'yı koy. Cana'yı DM yap, Hernanes ve Ledesma daha rahat oyun kurar, rahatlarlar.

Oyuncu kaliteliyse 22 yaşında falan milli oluyor, ondan sonra 3650 güne yani 10 seneye çıkıyor türk olma zamanı. O yüzden plan genellikle işlemiyor :)

Oyuncu kaliteliyse 22 yaşında falan milli oluyor, ondan sonra 3650 güne yani 10 seneye çıkıyor türk olma zamanı. O yüzden plan genellikle işlemiyor :)

Yoo. Vrsaljko devamlı Milli Takım'a gidiyor bende ama Türk vatandaşlığına geçebilme süresi hala 1825'te.

407 günü kalmış bu arada :ayatollah:

bw224.png

bw23s.png

Yaptığım transfer ve kadro dizilişim bu şekilde. Psg oyuncularıma salça oluyor.

Ledesma'ya 7.5m€ verdiler satmadım. 15m€ istedim, vazgeçtiler :)

Sağlam bir sağ bek önerisi bekliyorum. Hemen hemen 3m€ bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.. :yenieek:

Ivan Bandalovski.

Sanogo'nun 3650 günü tamamlaması gerekiyormuş. :sad007:

Sağ beke Vrsaljko'yu al. Ortasahadan da Matuzalem'i çıkar, Cana'yı koy. Cana'yı DM yap, Hernanes ve Ledesma daha rahat oyun kurar, rahatlarlar.

Lorenzo De Silvestre(4m€) mi, Vrsaljko(3.4m€) mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt