Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Bu adam çok sağlammış bu adama iyi bak :asd:

Çok iyi, tam benlik adam, tek yapmam gereken sol kanada alıştırmak olurdu. Ben 4-2-3-1 oynuyorum, kanatlar Gizli Forvet.

Bu arada Diego Perotti'yi aldım :happynew:

Sağ kanatta Tosic, Shaqiri ve Gaitan var. Gaitan beleşe geldi, müthiş performans. Tosic 3 yıldır bende zaten gayet iyi. Shaqiri ise 11m€'ya almıştım, iyi oynamıyordu ama son bikaç maçtır iyi oynuyor.

Perotti gelince 2 adet sol kanadım olmuş olacak, rotasyon için gayet iyi. Sağa da 3 iyi oyuncu fazla gibi, o yüzden birini satayım diyorum. Gaitan'ı satmam heralde. Shaqiri'yi satarım diyordum o da iyi oynamaya başladı. Tosic de 28 yaşına geldi, belki onu yollarım...

Fm 12 nin transfer güncellemesi yapılan bir paketi var mı arkadaşlar?

Scout budur aga

23369scout.jpg

Peters, hayvani bir yıllık ücret istiyor, getirmek zor.

Ben 1 civarına anlaştım. Önceki sayfada önerdiğim scoutlara da bakın, ucuz ve iyiler.

Abi ben de hala N.Forest ile savaşıyorum, Premier lige çıktık 2.yılımız 10 maç sonrasında 1.yiz :)

Sen iyisin Emre. N Forest in taraftarı da stadı da var. Reputation da iyi. Ben de şayet en alt ligde olsa Forest' ten başka takımla oynamazdım. Bu arada bir takıntım var. Sarı lacivert renklere sahip olan bir takımla oynayamıyorum. Miğdem bulanıyor. Geçen gün bir arkadaşa Leeds' i önerdim ama ben hiç oynamadım renkleri yüzünden.

Bu da benim kadrom 2016/17 sezonu,

Walcott reisi de kadromda.Hoilett sola Walcott sağa geçiyor bir sürü değişiklik yapıyorum.

Rogerio isimli regen.

1LhWc.png

ngijQ.png

Regen dediğiniz ne oluyor ?

Dün sinirlenip oyunu sildim tamamen.

Brezilya'dan çok iyi regenler çıkıyor abi.

Yok ben gidip kendim araştırıp buluyorum zaten Brezilya' dan, Arjantin' den. Benden size tavsiye her senenin sonunda Velez' e bakın. Velez' in alt yapısı muhteşemdir ve dünyanın en yetenekli topçularının bir çoğu o takımdan çıkıyor. Benim editörüm yok niyeyse bu oyunda. Editörden alt yapısı iyi olan takımları araştırın ve bu takımların regenlerini takip edin.

Sen iyisin Emre. N Forest in taraftarı da stadı da var. Reputation da iyi. Ben de şayet en alt ligde olsa Forest' ten başka takımla oynamazdım. Bu arada bir takıntım var. Sarı lacivert renklere sahip olan bir takımla oynayamıyorum. Miğdem bulanıyor. Geçen gün bir arkadaşa Leeds' i önerdim ama ben hiç oynamadım renkleri yüzünden.

N.Forest, başarı gelince iyi para veriyorlar abi o özellikleri iyi :) Ben de takım seçerken renklerine önem veririm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt