Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Oyunu sildim ya bir anlık sinirle. :D

Pes'te kariyer yapmak sıkıcı abi Pes'ten nasıl zevk alırsın gidersin Ps salonuna arkadaşlarla turnuva yaparsın Pes zevkli olur.

Evet PES in tek keyif verecek yeri arkadaşınla oynamaktır. Bu arada siz FM' yi arkadaşınızla oynadınız mı hiç? Biz okuldayken 3 arkadaş FM oynardık. Önce hangi ligi kasacağımızı belirlerdik. İngiltere ligi en idealiydi o dönem. Chelsea, Liverpool ve Man Utd. Fransa ligi oynadığımız oldu. Marsilya, Monaco, PSG. Hollanda ligi PSV, Feyenoord, Ajax. Yani üniversitede okuyupta akşamları ev arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler için önerebilirim. (Kız arkadaşınız varsa boşverin onunla zaman harcayın :) )

Evet PES in tek keyif verecek yeri arkadaşınla oynamaktır. Bu arada siz FM' yi arkadaşınızla oynadınız mı hiç? Biz okuldayken 3 arkadaş FM oynardık. Önce hangi ligi kasacağımızı belirlerdik. İngiltere ligi en idealiydi o dönem. Chelsea, Liverpool ve Man Utd. Fransa ligi oynadığımız oldu. Marsilya, Monaco, PSG. Hollanda ligi PSV, Feyenoord, Ajax. Yani üniversitede okuyupta akşamları ev arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyenler için önerebilirim. (Kız arkadaşınız varsa boşverin onunla zaman harcayın :) )

Ortak kariyer yaptığımız oluyor zevkli geçiyordu, ama biraz sıkıntılı zamanımızın uyması lazım.

her gün işteyken şu başlığa yazılanları okudukça , yeni kariyer açmak için fena gaza geliyorum ama işten çıkınca aklımın ucundan bile geçmiyor :D

her gün işteyken şu başlığa yazılanları okudukça , yeni kariyer açmak için fena gaza geliyorum ama işten çıkınca aklımın ucundan bile geçmiyor :D

FM nin en güzel yanı kafa dağıtmaya birebir. Bunaldığın zamanlarda, birşeyleri düşünmek istemediğin zamanlarda başına geç, hiçbirşey gelmiyor aklına. Mesela ben evde bilgisayarı açıp FM oynamaya başladığımda bizim hatun anlar ki canım birşeylere sıkılmış. Bir taraftan TV izlerken bir taraftan oyun oynarım. Güzel bir şey bu :)

Ne oyunmuş hastalık yaptı zevkli oyun :D ligin bıtmesıne 5 hafta var 2. sıradayım fenerbahceyle mücadele ediyoruz

2011/12 sezonunda şampiyonluğu BJK'ye kaptırdıktan sonraki 4. şampiyonluğumu ilan ettim 29. haftada. 4 sene üst üste :007:

oasowh.png

Önceden daha iyi oynuyordum bu oyunu sanki ya bozmuşum iyice. Silmemin sebebi de o oldu zaten.

Deney gibi olacak ama şu grid taktiğini alıp Tottenham'la oyuna başlayıp 1 sene tatile çıkıcam sonuçları çok merak ediyorum :D

yeni sezon basladim Galatasaray'nan

dogru dürüst transfer yapamadim ama iyi gidiyor sezon, ligde ikinci siradayim (Fenerbahce 4 puan önümde), Sampiyonlar Liginde'de ceyrek finale yükselmeye basardim (sansa Arsenal'i eledim)

yine penaltılar sağolsun ZTK'da finaldeyim. 39. dakikada Niang penaltı yaptırdı, Sinan Bolat kurtardı, hemen oyun kuruldu sol bekten ve Niang gol attı sol çaprazdan :bid:

Bu arada Gökhan İnler geldi geleli hep ona attırıyorum penaltıları. 1 tane bile kaçırmadı şu ana kadar.

2nhzynb.png

ajax ile ilk sezonu sampiyon olarak bitirdim. sıkıldım hollandadan. istifa edecegim.

Galatasarayla gene anlaşamadım,Fener yıllık 6m€ önerdi napsam acaba :o

ne dersiniz alıyım mı ?

0c7e9Adsız.jpg

Al bence özellikleri iyi gözüküyor, soğukkanlılıkta gelişirse çok iyi oyuncu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt